Translate

pondělí 4. srpna 2014

Spotřebováno

Ahoj,

dnes tu mám pro vás zase několik prázdných obalů a opět se těším až to sepíši a budu to moci vyhodit xD.

Ještě než začnu,tak bych chtěla říct,že tento měsíc nebudu psát o oblíbencích,jelikož jsem byla (pořád tak nějak jsem) nemocná a vůbec jsem se celý měsíc nelíčila a krom pleťové vody a séra na řasy,které jsem si dávala až na noc jsem nic moc nepoužívala. Proto oblíbenci nebudou a budou zase další měsíc.

A teď už k spotřebovaným produktům...


1.) sprchový gel AROMA RITUAL belgická čokoláda a pomeranč (Dermacol)
Myslím,že tady nemám moc co říkat,protože kdo tyto sprcháče zná,tak ví jak jsou úžasné! :) Tuto vůni jsem měla moc ráda,zvlášť na chladnější dny a v zimním období.Teď na léto mám radši svěží vůně (např. z téhle řady jsem propadla vůni  hroznové víno a limetka)

2.) Vzoreček sprchového gelu (krému) cream care (Nivea)
Tento sprcháč bych spíše nazvala sprchovým mlékem než gelem.Na trhu není ještě tak dlouho.Velmi mile mě překvapil.Voní jako klasický krém Nivea v takovém tom plechovém kelímku a co mě nadchlo je to,že pokožku nevysušuje a dokonce mi přišla po sprše  hydratovaná více,než po mléce do sprchy co Nivea vyrábí.

3.) Osvěžující peeling na nohy s mořskou solí foot works (Avon)
Tento peeling jsem měla ráda, hezky svěže voněl (jako moře,sůl,mořské minerály,nebo tak něco).Měl různě barevná zrníčka (větší a menší) což mě hodně bavilo, i když je to taková blbost.Plnil tak nějak to co měl,takže za mě ano.Více jsem o něm psala v recenzi,kde jsem psala jaké peelingy používám.


4.) Pleťový a tělový krém (Avon)
Tady jako no coment xD,kdo můj blog čte,tak ví,že je to můj oblíbený tělový krém a že ho kupuji pořád dokola.Tenhle byl v nějakém vánočním přebalu ještě.


5.) Micelární voda 3 v 1 (Nivea)
Tato micelárka mě hoodně velmi mile překvapila.Nedávno jsem na ní psala recenzi,takže tam si o ní můžete přečíst více.:)

6.) Čistící pleťový gel proti akné (Avon)
Spíše než gel,bych to nazvala peeling.Byl fajn.Ještě se na něj chystám psát recenzi spolu s ostatními přípravky na akné od Avonu.Je určen na černé tečky a musím říct,že mi na to celkem pomáhal.


7.) balzám na vlasy s hedvábím a fíky (Balea)
Fajn balzám.Nenadchne,neurazí.Já si určitě koupím buď ten stejný,nebo  jiný od Baley,protože za tu cenu mi přijdou fajn.Vlasy jsme po něm měla lesklé,hebké,dobře se rozčesávaly a nebyly zatížené.

8.) kapsle Panthenol
Chtěla jsem je vyzkoušet,protože jsem měla docela problém s lámáním vlasů,nehtů a padáním vlasů (což pokračuje doteď).Myslela jsem si,že bych vám na blog tak nějak sepsala jestli jsem zaznamenala účinky,ale moc jsme jich nepostřehla,proto o nich psát zatím nebudu.Možná bych to chtělo alespoň 2 balení.Nevím no.Jediné co jsem zpozorovala bylo to,že jsem byla méně unavená,nepotřebovala jsem X hodin spánku,což se před maturitou hodilo že xD :).Ale co se týče kvality vlasů,nehtů,tam asi nic.Nebo jsem si alespoň nevšimla.Určitě si je ale koupím znovu, alespoň pro ten pocit,že pro ty vlasy a nehty něco dělám.Nejspíš ale vyzkouším ty tabletky od Dr. Müllera,protože na ty jsem četla samé chvály.Sice jsou tyto tabletky složením údajně stejné,ale i tak chci vyzkoušet jiný druh.:)

Nooo a to by jsme měli všechno..dneska mi to šlo celkem od ruky to psaní xD :).

Určitě mi napište jak vy bojujete s vypadáváním a lámáním vlasů,jaké produkty třeba používáte,které vám pomáhají a tak.To by mi moc pomohlo.:)


Hezký zbytek dne přeji!

2 komentáře:

  1. Sprchové gely od Dermacolu také zbožňuji. Teď mi radost ve sprše dělají hrozny s limetkou a černá třešeň. Tuto belgickou čokoládu mám také ráda, ale jak píšeš hodí se spíše v období Vánoc. ;)
    >>>GIVEAWAY<<<

    OdpovědětVymazat
  2. momentálně už mám také jen tyhle dvě vůně (hrozny a limetka,třešeň)..:)

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!