Translate

pátek 15. srpna 2014

Péče o problematickou pleť s Avon produkty

Ahoj,

dnes tu mám pro vás takovou hromadnou recenzi na produkty od Avonu,konkrétně na produkty na problematickou pleť.

Možná víte,že jsem teď v posledních nákupech často měla nějaké ty produkty na problematickou pleť (akné,rozšířené póry,černé tečky..).Bylo to proto,že se mi pleť hodně zhoršila (stres,vysazení antikoncepce...).

A protože už jsem tyto produkty vyzkoušela ve značné míře a už je mám téměř spotřebované,tak jsem se rozhodla,že vám  o nich něco málo napíši.

Ještě chci říct,že nejsem nějak vysazená na Avon kosmetiku,ale každý měsíc si se tam něco objednám.Dřív jsem hodně používala na pleť produkty od Garnier,tak je to potřeba střídat.:) Často tyto produkty nakupuji v akcích,kdy mě dva produkty vyjdou třeba na 99 Kč,nebo i méně.



Omáčky na začátek už bylo dost a teď už k jednotlivým produktům :)!

1.) Čistící gel (řada na rozšířené póry) 


Tento čistící gelík je tedy určen na rozšířené póry.Má je čistit,tonizovat pleť a zanechávat ji hladkou.
Já jej používala klasicky ve sprše na dočištění obličeje.Jedná se o průhledný nazelenalý gel,hutnější konzistence,který má  v sobě zelené částečky,které teda nevím k čemu tam jsou,protože při jedné dávce mi většinou vyjede spolu s produktem jedna nebo max. 2 částečky xD.Asi na okrasu xD.
Vyčistí celkem hezky a pleť je po něm opravdu hladká.Všechny tyto produkty však trošku vysušují,což se dá čekat u produktů na problematickou pleť.Mě to však nevadí,protože se vždy pak namažu.Jediné velké mínus toho produktu vidím jeho parfemaci.Šíleně smrdí! Ale nějak jsem si už zvykla.:) Póry jsou po vyčištění na určitou dobu trochu stažené,ale hlavně bez nečistot.

Množství: 125 ml


2.) Čistící pěna s 2% kyselinou  salicylovou (řada na akné)


Tato pěna má pomáhat odstraňovat nečistoty a nedokonalosti pleti.
Pěnu jsem ráda používala především ráno na osvěžení a očistění pleti.Ne však pravidelně,protože po ní dost pne pleť.Nemyslím si,že by dokázala dokonale pleť vyčistit třeba od make-upu,ale na dočištění je fajn.Doporučovala bych pak určitě obličej namazat něčím hydratačním.Tím, že vysušuje a to celkem dost,tak pomáhá na akné (trochu ty pupínky vysuší),ale nic se nemá přehánět.Výhodou je pumpičkový aplikátor.

Množství: 150 ml


3.) Čistící pleťový gel  (řada na černé tečky)



Spíše než gel,bych tento produkt nazvala peelingem.Jedná se o gelík,který obsahuje poměrně dost abrazivních částeček (modrých),které jsou tak středně hrubé.Nedoporučovala bych jej na velmi aknózní,nebo jinak poraněnou pleť,protože by jste si mohli vyrážku přenést i tam,kde ji nemáte.Musím říct,že ty částečky by mohli být malinko jemnější,ale já jsem si tento produkt celkem oblíbila,protože jsem po vyčištění pleti tímto gelem měla pleť hladkou a velmi dobře vyčištěnou.Dokonce si myslím,že trochu pomáhá v boji proti černým tečkám.Poměrně dost vysušuje,proto jsem jej používala cca 2x do týdne.

Množství: 125 ml




4.) Maska s minerály a 0,5% kyselinou salicylovou (řada na roz.póry)


Jeden z mých nejoblíbenějších produktů na pleť z Avonu vůbec.Pokud si myslíte,že nemáte rozšířené póry,tak vám tuto masku vřele doporučuji,protože poznáte,že nemáte pravdu !
Tato maska je takové černé blatíčko,které když si nanesete,tak začne zasychat a tím měnit barvu.Po zaschnutí vám na obličeji zůstane šedá krusta,která je popraskaná,ale hlavně vidíte každý kráter na svém obličeji!Jo,je to humus xD. Maska se doporučuje nechat na pleti cca 10 min. (dokud zcela nezaschne) a pak se má smýt teplou vodou.Určitě ji tam nenechávejte déle,protože pak dost pne na pleti a jde špatně dolů.
Musím říct,že vážně moc hezky vyčistí póry, a také je stáhne,což je skvělé.Není to však taková ta maska,kterou si dáte před tím, než někam jdete,to určitě ne,protože pleť je po ní mírně začervenalá,což je normální.Někde jsem četla,že začervenání znamená,že ta maska opravdu něco dělá.Já si ji většinou dávala večer,než jsem šla spát.Lépe se mi po ní hojilo akné.
Jo! A navíc je to hrozná sranda,že? Chodit po baráku jako Avatar xD.


5.) Péče proti akné s okamžitým účinkem s 2% kys. salicylovou


Tento produkt mě zklamal ze všeho nejvíc.Je to takový gelík,který jsem si dávala lokálně na akné.Mělo by to snad do 15 min,redukovat začervenání a pupínek by se měl rychleji hojit.Já jsem měla něco podobného,ale z té jejich dražší šedé řady a ten byl mnohem lepší! Tento gelík téměř nic nedělal.Možná maličko vysušil,ale nepřijde mi,že by jinak něco dělal.Spíše nic.Navíc se nedá použít pod make-up,protože se olupuje jako slupovací maska a žmolkovatí.Proto jsem jej používala na noc,ale nemyslím si,že by mi to nějak výrazně pomohlo v boji proti akné.

Množství :15 ml



Toť pro dnešek vše.Samozřejmě jsem měla spoustu jiných produktů z řady clearskin od Avonu,ale už jsem vyhodila obaly,takže jsem psala jen o těch,které mám momentálně doma a používám je.:)

Nepsala jsem ceny,protože je nevím.Jak už jsem řekla,často nakupuji v akcích,kdy mne vyjdou dva produkty na 99 Kč,nebo i méně.:)

Znovu bych si klidně koupila tu masku a pak ten gel na póry (peeling).

Používáte nějaký výrobek na problematickou pleť od Avonu?


Přeji hezký den! :)

2 komentáře:

  1. Ten poslední produkt mám taky a ze začátku mi možná i pomáhal, nebo se tak aspoň tvářil, ale teď je zralý na prohození oknem.. -.-
    Pěkná recenze a maska je super! :DD
    http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no mě zezačátku taky přišlo,že možná něco děla,ale asi to bylo jen v mé hlavě :D :) Maska je moc fajn! :D :)

      Vymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!