Translate

sobota 16. srpna 2014

Rtěnky MUA (Makeup Academy)

Ahoj,

dnes tu pro vás mám  tip na levné rtěnky od MUA.Vlastním celkem tři,ale ne každá z nich je až tak super!

Objednávala jsem si je někdy v dubnu,když jsem měla narozeniny na e-shopu http://www.muashop.cz a každá mě stála 49 Kč.Samozřejmě,že než jsem je zakoupila,tak jsem si sem tam něco načetla na blozích atd. I přesto jsem z jedné z nich velice zklamaná,ale co bych taky chtěla za 49 Kč,že? :)

Docela mě mrzí,že ty rtěnky v černých obalech nemají názvy,což je škoda.:)Ty novější matné v bílých obalech je mají.:)

Teď už k jednotlivým rtěnkám.





Začala bych tou,která mě zklamala nejvíc.Jedná se o nude odstín,konkrétně o rtěnku z jejich matné řady (bílé obaly) v odstínu TOTALLY NUDE.

Na tuto rtěnku jsem se moc těšila,protože sehnat dobrý nude odstín rtěnky,který vám bude sedět je celkem složité (alespoň si to myslím).Když jsem si ji poprvé swatchla na ruku,byla jsem nadšená z té krásné nude barvičky.Bohužel,když jsem si ji dala na rty,byla to hrůza!
Rtěnka je hrozně tuhá,takže se velice špatně nanáší,rty mi jak kdyby tahá a hlavně hrozně žmolkovatí!
I když jsem si udělala peeling rtů,stejně mi žmolkovatěla a byla taková suchá a nevypadala vůbec hezky.Nepomohl ani balzám na rty,který jsem aplikovala před nanesením samotné rtěnky .Výdrž nevím,protože jsem si ji nikam nemohla vzít,ano až tak hrozně na rtech vypadala.
Plus bych tedy dala barvě a taky tomu,že krásně voní (tak nějak po kokosu-stejně jako i ty další dvě).Ale velké mínus konzistenci.K čemu hezká vůně a barva,když se rtěnka nedá nosit?


Další rtěnkou,kterou jsem zakoupila, a která mě už potěšila o něco více je rtěnka v odstínu 15 a dokonce má asi název xD-JUICY.Divné,protože rtěnka,která bude následovat po téhle má jen číslo xD.
Jedná se o krásnou korálovo-oranžovou barvičku.Takovou šťavnatou a celkem  výraznou.Chtěla jsem ji hlavně na léto,další věc je ta,že podle mě nebude slušet bledulím.Teď,když jsem malinko opálená,tak vypadá v jemnější vrstvě celkem dobře,ale po zimě jsem s ní vypadala fakt divně xD.Bude svědčit opálené pleti! Je mnohem výraznější a zářivější než na fotce,foťák mi žere bohužel barvy :(.
Konzistence už je mnohem lepší,řekla bych gelovitější a mnohem lépe se nanáší.Bohužel také malinko žmolkovatí,ale není to nic tak hrozného jako u předchozí nude rtěnky.Výdrž moc velká není,ale já si ji dávala opravdu slaboučkou vrstvu a v případě potřeby jsem ji přetřela znovu.

Třetí a poslední rtěnkou od MUA je moje velmi oblíbená,skoro bych řekla až top rtěnka letošního léta.Objevila se už také v  oblíbencích.Pokud hledáte výraznou šťavnatou růžovou,hodně výraznou,tak tohle bude něco pro vás! :)Jedná se o odstín SHADE 3.Vážně nevím proč jedna název má a další ne ?! :/
Konzistence je krásně gelovitá,dobře se nanáší,velmi dobře pigmentovaná,nežmolkatí a celkem i dobře drží! Mnohem lépe na rtech vypadá s konturkou,ale jde to i bez ní,ale pak se malinko rozpíjí.Samozřejmě jsou i lepší rtěnky,ale berme v potaz,že je za 49 Kč a za ty peníze je to velmi dobrý produkt.Já si až tak na hodně výrazné rtěnky netroufám,ale ráda jsem ji nosila na večer,třeba na diskotéku apod.



Ještě obecně ke všem těmto rtěnkám bych chtěla říct,že ty černé obaly se mi líbí mnohem víc,než ten bílý.A taky to,že dole mají rtěnky odšroubovatelný kalíšek,ve kterém je ještě také produkt.Což mi přijde jako fajn,pokud vám rtěnka dojde a je vaše oblíbená,že vyšroubujete kalíšek a štětečkem na rty můžete ještě dál používat.Ovšem barva v kalíšcích mi přijde dost tuhá a to u všech.Ani jedna z rtěnek,které mám já nemají třpytky nebo shimmer.První má už v názvu matte a ty další jsou jen trošinku minimálně lesklé díky gelovité konzistenci.:)

Kdybych si ještě měla nějákou rtěnku této značky koupit,asi bych sáhla spíše po tmavších odstínech v černém balení,protože mi přijdou lepší jak konzistencí,tak i pigmentací.

Pokud máte doma některou z rtěnek od MUA,byla bych moc ráda,kdyby jste mi napsali,jakou zkušenost s nimi máte vy!? :) Nejvíc by mne zajímal názor na ty matné rtěnky v bílých obalech.Třeba mám jen vadný kus .:)

6 komentářů:

  1. Kdysi jsem si koupila jednu matnou od MUA v bílém obalu - odstín Peachy Keen a můj názor se shoduje bohužel s tím tvým. Je hrozná, šíleně tuhá, vůbec mi nešla nanést na rty, prostě katastrofa. Je to rozhodně nejhorší výrobek, který jsem od MUA vyzkoušela. Možná mám maličko sušší rty, ale aby ta rtěnka šla tak špatně aplikovat, to jsem ještě nezažila u žádné jiné. A nepomohl mi ani balzám, který jsem pod to dávala, navíc to společně utvořilo takový nehezký mix.
    http://i-love-bijou.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to jsem moc ráda,že nejsem sama :) já rty suché nemám a stejně mi to dělá :)

      Vymazat
  2. Od MUA jsem si tenkrát chtěla objednat rtěnky, právě z toho důvodu, jak jsou levné, ale trochu jsem se bála :) Takže s rtěnkami zkušenost nemám. Za to ale miluji MUA paletky očních stínů!!!

    www.janadvorakova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na paletky jsem také koukala,jsou velmi chválené, třeba si časem nějákou pořídím taky :)

      Vymazat
  3. Ty rtěnky jsou moc hezké.:) Na mém blogu probíhá *GIVEAWAY* o bělící pásky na zuby od CREST, přijď se podívat a zasoutěžit!♥ Budu moc ráda, když se přidáš :) Blog ϐook of ϐeauty

    P.S. Moc se mi líbí tvůj blog.

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!