Translate

středa 27. srpna 2014

INFINITE WATERPROOF mascara (Gabriella Salvete)

Ahoj,

jak už jsem v minulém článku  říkala,stala jsem se "testerkou" dvou řasenek a jednou z nich je i voděodolná řasenka od Gabrielly Salvete.Nevím jak u vás,ale u nás už tak cca tři týdny pořád prší,a proto jsem se rozhodla řasenku řádně otestovat v tomto deštivém a pochmurném počasí.

Názor na řasenku (celkově na dekorativku) si člověk tak nějak udělá možná i hned po prvním použití.Já ji použila vícekrát.Jen jsem chtěla říct,že na to není potřeba tolik času jako třeba na krémy a různé péče.:)

Na první pohled mě velmi zaujalo balení řasenky.Miluji modrou barvu a tato metalická modř mě prostě okouzlila na první pohled.Společně s matným víčkem vytváří tak trochu luxusní dojem.



První co mne trochu zklamalo byl obyčejný úzký spirálovitý kartáček.Jen co jsem ho viděla,tak jsem si říkala,že takový kartáček s mýma řasama nikdy nic nemůže udělat. Volume and long..to jako vážně?
Nevšimla jsem si! Krom toho,že tato řasenka řasy obarví a maličko slepí,tak nedělá nic.
Po nanesení hrozně dlouho zasychá,tudíž se obtiskává.

Tímto nechci říct,že některé z vás nemůže vyhovovat! Ano,může.Řasy jsou hrozně individuální.Tudíž zatím co mě tato řasenka příliš nenadchla (až na obal a voděodolnost),někdo další z ní může být nadšený! :)


Abych jí jen nekřivdila,tak bych ráda podotkla,že je opravdu voděodolná !!!
Zkoušela jsem jí v deštivých dnech (zmokla jsem),zapotila se si ní u cvičení (nedrolila se) a dokonce jsem se s ní sprchovala (pustila jsem proud vody přes obličej) a řasenka se ani nehla! :)

Takže i s odličováním jsem měla tak trochu problém xD,protože jsem doma zrovna neměla žádný dvoufázový odličovač a klasickým vodovým to nešlo,dokonce ani odličovacím mlékem.Nakonec jsem jako nouzovku použila obyčejný olivový olej.:)

Je jasné,že pokud řasenku namočíte,může být voděodolná jak chce a řasy se stejně malinko slepí.
Pokud tedy nehledáte něco co vám udělá úžasně dlouhé a husté řasy,ale jen chcete dodat řasám barvu,když jdete do bazénu,tak bych ji doporučit mohla. :) Určitě se bude hodit i teď na podzim,kdy to počasí nebývá nic moc.:) Za ty peníze bych si však koupila radši levnější verzi,např.Essence.

celkové hodnocení:

plusy:                                     mínusy:
dobrá pigmetace                   neudělá objem ani řasy neprodlouží (tak jak slibuje)
obal                                       dlouho zasychá (obtiskává se,než zaschne)
voděodolnost                       obyčejný kartáček,který trochu slepuje (řasy neoddělí)


Množství: 7 ml    Cena: cca 170 Kč




4 komentáře:

  1. Ta je vážně skvělá :) Na blogu zbývá posledních pár dní do konce soutěže o bělící pásky na zuby CREST. Přijď se podívat a vyhrát♥Blog Classy&Fabulous

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle řasenku jsem ještě nezkoušela, ale měla jsem letos v létě 2 voděodolné řasenky, které voděodolné teda určitě nebyly. No a v pátek vyrážím k moři, takže jsi mě ještě nabudila, abych si pro tuhle řasenku od Gábiny ještě zašla.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. voděodolná vážně je :),ale krom toho,že řasy trochu obarví,tak nic moc :/ :),čekala jsem od ní víc.:)

      Vymazat
  3. ahoj,děkuji za pozvání,miluju GA :)

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!