Translate

pondělí 25. srpna 2014

Dárečky,výhry z giveaways...( nové přírůstky)

Ahoj,

dnes jsem pro vás připravila článek o nových věcech,které jsem získala jinak,než koupí.Jedná se o různé výhry z giveaways,ale i jinde.Opět bych ráda řekla,že se nechci chlubit,ale spíše se podělit o moji radost,kterou mi tyto věci udělaly,případně vám být inspirací.:)

Co se kosmetiky týče,tak až je pořádně ozkouším,určitě budou recenze a články.
Krom kosmetiky tu dnes bude i pár kousků z bižuterie,tedy doplňků.Původně jsem chtěla tyto věci namíchat spolu s věcmi,které jsem si koupila sama (nákupy),ale protože by toho bylo celkem hodně a ještě se chystám na menší nákup,rozhodla jsem se,že udělám články dva (výhry z GA a zvlášť později nákupy).

 Musím říct,že cca poslední dva měsíce byly hooodně bohaté právě na výhry.Za což jsem moc ráda,protože jako milovník kosmetiky hodně ušetřím xD.Alespoň na nějaký čas (minimálně co se deodorantů/antiperspirantů týče).


Jako první  bych vám ráda ukázala bižuterii.Už před cca těma dvěma měsíci jsem vyhrála celkem masivní náhrdelník v krásné zeleno-modré barvě se zlatým řetízkem (je hezčí než na fotce).Je to můj první masivnější náhrdelník.Moc se mi líbí,bohužel neumím takové výrazné náhrdelníky nosit,i když se mi to na ostatních líbí.Tak snad na něj časem taky přijde řada.:)



Do mé bižu sbírky přibyly i tyto sovičky.Je to takový ten  hodně známý řetízek se sovou a pak peckové náušničky,ještě jsem měla prstýnek se sovou,ale ten se mi rozbil :/.Musím jej slepit :)Přiznám se,že jsem takové té mánii soviček,která  už teď trochu opadla nepropadla,ale i přesto se mi to líbí a mám už se sovičkami 4 kousky bižu.

A už přecházíme na kosmetickou část,kde bych začala dekorativní kosmetikou.Možná jste si všimli,že na fb stránkách Gabrielly Salvete probíhalo několik kol "testování",kde jste mohli získat nejdřív jejich novinky (laky,stíny),pak voděodolnou řasenku  INFINITE WATERPROOF volume and strong a v dalším kole jste mohli získat řasenku z jejich limitované kolekce DIAMANTE volume and lenght,která má mimochodem  úžasný obal! Já měla to štěstí a vyhrála jsem obě dvě řasenky,za což jsem moc ráda.Voděodolnou řasenku už jsem dávno chtěla vyzkoušet (jakoukoliv) a ta druhá (DIAMANTE) ta je prostě boží! Počkejte si na brzké renceze obou.:)



Portál pro ženy http://www.omlazeni.cz/ určitě každá z vás dobře zná.Na těchto portálech také často probíhají různé soutěže.Avšak vyhrát je podle mne málo pravděpodobné.Ani už si nepamatuji,že jsem zde soutěžila.Najednou mi ale přišel e-mail,že jsem zde vyhrála novinku od značky Eucerin,a to jejich zklidňující krém pro normální a smíšenou pleť.Tento krém je určen pro velmi citlivou pleť.
Používám jej cca 14 dní a později vám dám určitě vědět jaký je.Zatím jsem tedy ve fázi testování a jsem zvědavá jak bude na pleť působit po delším používání.

A aby toho nebylo málo xD,zasoutěžila jsem si i na fb stránkách TONI and GUY,konkrétně na
TONI & GUY Hair Meet Wardrobe. Ano,i tady se mi zadařilo.Jednalo se také o sérii soutěží,které probíhaly přes léto.Já se zúčastnila pouze jednoho kola.Úkolem bylo zaslat selfie a podmínkou byl účes,resp.drdol a červenou růží.Tak jsem to zkusila,nafotila se.A zadařilo se.:) Fotku už jste mohli vidět.Dám vám ji sem ještě jednou.:)Jako výhru mi poslali sprej s mořskou solí (sea salt texturing spray),což teď dělá spoustu značek.Jedná se o slaný sprej,který by měl podpořit buď přirozeně vlnité vlasy (což já nemám),nebo dodat pevnost a určitou texturu vlasům,aby vypadaly jako od moře.Prostě by měl dělat takový ten přirozený look jako od moře.Jsem na něj dost zvědavá no.Přiznám se,že sama bych si takovou věc nakoupila,protože tomu moc nevěřím a navíc nemám vlnité vlasy od přírody a je mi jasné,že z rovných vlasů nějaký sprej vlny nevytvoří xD.Ale třeba ten efekt bude hezký a dodá trochu objem.Uvidíme,dám pak vědět.:)
Jako drobnou maličkost ještě do balíčku přihodili mini balení (50ml) šamponu pro poškozené vlasy,který moc ráda vyzkouším.Dát  rovnou cca dvě stovky za plné balení se mi zrovna nechce.


A poslední výhrou jsou výrobky od Dove,které jsem vyhrála a blogu
http://themakeupeuphoria.blogspot.cz/ za což taktéž moc děkuji.



Balíček mi přišel dnes a obsahoval pět produktů.A to  3 x antiperspirant invisible dry (jedná se o tu řadu testovanou na 100 barvách) v různých podobách (tuhý,kuličkový,ve spreji).Dále pak suchý šampon ve spreji a vyživující sprchový gel caring protection pro suchou pokožku.Tato soutěž probíhala na více blozích a viděla jsem i hodně blogerek a youtuberek,které tento balíček dostali na testování,tudíž soudím,že jsou to všechno nějaké "novinky".Z tohoto balíčku jsem moc nadšená,protože deodorantů/antiperspirantů a sprcháčů není nikdy dost a suchý šampon ve spreji moc ráda vyzkouším,protože jsem zatím měla jen ten sypký.
Antiperspiranty si zatím schovám,protože jich mám minimálně 6 načnutých xD :),ale určitě se budou později hodit,nebo se podělím s někým dalším (s mamkou,s vámi v další GA nebo tak).


To by pro dnešek bylo vše.Znova opakuji,že se určitě nechci chlubit.:) A pokud by tímto článkem byl někdo pohoršen,nebo tak,tak ať to prostě nečte a jde pryč z tohoto blogu! :)

Přiznám se,že už si někdy připadám jako totální blázen,když u nás paní pošťačka neustále zvoní s balíčkama.xD Miluju soutěže!!!

Máte s některým z výše uvedených výrobků zkušenosti (nebo se vám něco zalíbilo)? Tak určitě napište do komentářů jaké.Váš názor mě zajímá!:)




Přeji hezký zbytek dne.:)*

2 komentáře:

  1. Tak tomu teda říkám parádní výhry. Tyrkysový náhrdelník je krásný a Diamante řasenka já má nejoblíbenější.

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mám z těchto výher obrovskou radost! :).. když už neštěstí v lásce..tak alespoň štěstí ve výhře :) xD...z řasenky DIAMANTE jsem po 3 použitích totálně nadšená..:)

      Vymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!