Translate

středa 6. srpna 2014

NevO Dead Sea Spa tělové máslo Milk and Honey

Ahoj,

jelikož jsem se rozhodla,že teď budu psát více recenzí,tak si jednu dáme hned dnes.

Jak jste se již v názvu nejspíš přečetli,půjde o tělové máslo Milk and Honey NevO Dead Sea Spa.
Toto máslo jsem vyhrála už před nějakou dobou u Bekky a dlouho jsem nevěděla co si o něm vlastně myslet. Přeci jen to není úplně nejlevnější záležitost, (tudíž bych si takovou věc sama nekoupila) a tak jsem se těšila na testování,které mě bohužel malinko zklamalo.

Začneme obalem..
Ten se mi celkem líbí,i když na to kolik to máslo stojí by si dle mého názoru zasloužilo malinko lepší obal než je plastový.Každopádně se jedná o pevný plast,takže mi to nějak extra nevadí.Spojení těchto dvou barev se mi moc líbí,působí to tak trochu luxusním dojmem.Jediné co bych snad obalu vytkla je to,že název produktu a veškeré popisky jsou napsány slabým zlatým písmem,což jde velmi špatně vidět.



Co se samotného produktu týče,tak je to takové hutnější "mazadlo".Díky této konzistenci se hůř roztírá a hlavně hrozně rychle ubývá.Pokud jsem si s ním mazala celé tělo,tak jsem ho spotřebovala opravdu dost.

Vůně je příjemná,celkem intenzivní a výstižná svým názvem milk and honey.Po namazání se vám na pokožce vytvoří jakýsi kluzký film,pocit hebkosti.Nevím jak bych to popsala.Co se hydratace týče,tak tam bych očekávala víc.Sice jsem po něm měla pokožku hladkou a na omak pěknou,ale hydratace byla nula nula prd.

Kdybych to měla shrnout,tak toto máslo bych si určitě nekoupila (i kdybych na něj měla xD..).Podle mě jsou na trhu mnohem lepší tělová másla (např.Cien z Lidlu  apod.) a to za nižší cenu.

Množství: 250 ml  Cena: 700 Kč !

Používáte tělová másla? Jaké máte nejraději? :)

2 komentáře:

  1. Já jsem ho měla z Ladyboxu a byla jsem spokojená! Ale kdybych za něj měla dát své peníze, raději bych skočila po něčem levnějším, co mi udělá stejnou službu :)

    www.janadvorakova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se líbí efekt,který dělá na pokožce,ale hydratace nic moc a přesně jak říkáš,tak sama bych do něj ty peníze nevrazila :)

      Vymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!