Translate

úterý 19. srpna 2014

Báze pod oční stíny (Avon)

Ahoj,

mám tu pro vás další recenzi.Tentokrát se jedná o produkt, s kterým jsem tak trochu "na vážkách" a nevím jestli jsem ten správný typ člověka,který by jej měl recenzovat.Jde o bázi pod oční stíny od Avonu.


Tuto bázi jsem viděla u docela dost známé zahraniční youtuberky/blogerky (bohužel si nevzpomenu na název kanálu,ale její tutoriály byly skvělé!) a pak i u několika českých blogerek a youtuberek, a tak jsem se rozhodla,že si ji taky pořídím.

Momentálně je to tedy jediná báze pod oční stíny, kterou mám a myslím,že to tak asi i zůstane.
Nemám totiž mastná víčka a nepoužívám ani krémové produkty na oči,tudíž jsem nikdy neměla problém,že by se mi stíny slévaly.Každopádně nějaká ta výdrž navíc se vždycky hodí ,zvlášť pokud chcete aby líčení opravdu dlouho vydrželo.

Od takové báze bych tedy očekávala,že oční  víčko zmatní,splyne s pletí ,líčení po ní déle vydrží..no a to je tak z mé strany asi vše.xD

Začala bych zase klasicky obalem.Jedná se o maličký kalíšek, (čekala jsem větší-porovnání s mincí) který je ze skla a šroubovací  víčko má z umělé hmoty.Balení se mi líbí,protože je jednoduché a praktické.Jediné co na mě působí tak trochu divně je to,že půl kalíšku je vlastně jen sklo a až nahoře je trošičku produktu.Víte jak to myslím,prostě to vypadá,že je toho dost,ale je toho málo xD.Achjo..já a vysvětlování..




Produkt samotný je takový "krémík" tělové barvy,trochu mi připomíná korektor.Vůbec to není taková ta silikonová klasika.Hezky splyne s pletí,což je velké plus.Myslím si,že jej stejně dělají jen v jednom odstínu.Víčko zmatní,malinko sjednotí i různá začervenání,žilky apod. a připraví tak víčko na aplikaci stínu.

Nelepí,ani nežmolkovatí.Jediný problém s touto bází je to,že některé stíny (např.Sleek) se na tuto bázi špatně nanáší.Oční víčko jako by bylo pogumováno, nebo jak to říci a stíny na něj nechytají.

S ostatními stíny to není až tak hrozné.Jak říkám,asi nejsem ten správný "tester" na báze pod oční stíny,protože jsem s výdrží a sléváním snad nikdy neměla problém.Nemám víčka mastná,ale ani přesušená.

Celkové hodnocení je tedy takové: Plus dávám tomu,že báze hezky víčko sjednotí a "zakryje" jemné modré žilky a jiné nedostatky a tak připraví víčko na aplikaci stínu.Pro typy s mastnějšími víčky bude určitě fajn,protože hezky matuje.Báze stačí opravdu malinko,takže i takhle malé balení je vyhovující.
Mínus dávám tomu,že mi na této bázi nedrží všechny značky stínů na oči,respektive na ní nechytají tak jak by měly.

Množství: 3g  Cena: 70-80 Kč


Tak jo.To by pro dnešek bylo asi všechno.Doufám,že se vám tato zvláštní recenze bude alespoň trochu líbit,protože já z toho moc dobrý pocit nemám xD.Asi neumím takovéhle produkty recenzovat.:) xD.

Mějte se hezky! :)

2 komentáře:

  1. Já bázi používám moc ráda, mám už několikáté balení a stíny Sleek se mi nanáší i drží perfektně. Je to asi dosti individuální :o)
    Fajn recenze.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. asi ano,mě především světlé stíny od Sleeku špatně chytají..asi jde také o to jaké to víčko každá má :) jestli mastné,suché,normální..Jak jsem psala několikrát..báze pod oční stíny nejsou a asi ani nebudou moje silná stránka xD..

      Vymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!