Translate

středa 20. srpna 2014

Spotřebované produkty

Ahoj,

jelikož jsem se dala do takového menšího úklidu,rozhodla jsem se,že  dnes sepíši článek se potřebovanými produkty,abych ty odpadky mohla vyhodit a neskladovala je tu. :) xD

Nejvíce jsem spotřebovala sprcháčů a věcí do sprchy (nemám takovou spotřebu,sprcháče používáme celá rodina).Dnes tu však mám i pár kousků z dekorativní kosmetiky,což je velmi vzácné.Já celkově moc dekorativku nenakupuji,protože vím,že bych ji nespotřebovala tolik,jako třeba pečující kosmetiky.





1.) Čistící pleťový gel proti akné,řada na černé tečky (Avon)
S tímto gelíkem (peelingem) jsem byla spokojená.Více jsi o něm můžete přečíst v nedávném článku,který se jmenuje Péče o problematickou pleť s Avon produkty (nebo tak nějak).


2.) Čistící pleťová voda,Aloe Vera (INSPIRED by you-coop obchod)
Vím,že tuto vodu jsem si nedávno teprve koupila,ale jsem strašně "šikovná" a polovinu jsem si ji vylila v kabelce při cestování,takže už je ve spotřebovánu.Koupila jsem si hned další,protože je to takový můj menší objev a časem bych vám na ní chtěla napsat recenzi.:)



2.) Antistresový sprchový gel hrozny s limetkou,řada AROMA RITUAL (Dermacol)
Sprchový gel,který doslova miluju! Nejraději jej používám po cvičení.Díky jeho vůni,která připomíná bonbonky LIPO si připadám po sprše svěží a je mi hrozně fajn.:)

3.) Sprchový gel PLAY IT ROCK (Playboy)
Musím se přiznat,že já moc nemám značku Playboy ráda.Ty spreje mi většinou přijdou přeslazené a vždy mě jejich vůně o nějákem čase omrzela,proti pocení vůbec nepůsobily.Sprchový gel je tento však můj první.Vyhrála jsem jej u Bekky a byla jsem s ním spokojená.Vůně se mi celkem líbila,byla taková jemně kořeněná.Hezky umyl.Rychle ubýval.Sprchový gel od Playboy bych si možná znovu koupila,ale ty jejich spreje určitě ne.:)

4.)  Sprchová gel relax,pomerančové květy a vanilka (Helios Herb)
Další z klasických sprcháčů.Neurazí,nenadchne.Hezky voněl (žvýkačky),dobře umyl a byl levný.Co víc chtít po sprchovém gelu :)

5.) Sprchový peeling,jablko a skořice (Balea)
Tento peeling byl limitka a já tenkrát jela do DM jen kvůli němu.xD A nakonec jsem jej ještě sehnala.Byl tak akorát hrubý a moc mi vyhovoval.Krásně voněl jako štrůdl.Mnohem radši jsem jej používala v chladnějším období,kdy se mi ta vůně líbila víc,než třeba teď v létě.



6.) Řasenka super Curlacious diamonds (Avon)
Tuto řasenku jsem dostala na Vánoce.Bohužel není ani jednou využitá.Je totiž šedá,což se mi vůbec nelíbí.Kupovala mi ji mamka a nevěděla,že nebude černá,protože píší black diamond.Takže je taková šedivá a má dělat asi diamantový efekt,lesk,nevím..prostě se mi to nelíbí,takže ji vyhazuji.

7.) Řasenka super SHOCK MAX (Avon)
Mnohem více mi vyhovuje jejich klasická mascara super SHOCK,ale i tak tato byla fajn.Měla tedy obří kartáček,se kterým jsem se dlouho učila pracovat.Její velké mínus je to,že hrozně rychle vysychá.Více jsem o ní psala v recenzi na řasenky,které vlastním.



8.) Péče proti akné (Avon)
Produkt,který mě zklamal.Více se o něm dozvíte také v článku péče o problematickou pleť s Avon produkty,který jsem psala nedávno.

9.) Korektor v tyčince (Essence)
Kryje tak akorát.V létě jej používám místo make-upu.Prostě udělám pár tahů,rozmažu a je to.Mám je ráda především do kabelky,kdy si pak mohu kdekoliv a kdykoliv poopravit make-up,zakrýt pupínky atd.


10.) Gelové oční linky-černé (Essence)
Moje velmi oblíbené gelové oční linky.Bohužel je přestali vyrábět a já už si nestihla koupit další.:( Byly skvělé, dobře držely a stály pár korun.



To by bylo pro dnešek vše.Jsem ráda,že jsem se k tomuto článku dokopala a mohu teď jít prázdné obaly vyhodit a střádat další.xD




Hezký den! :)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!