Translate

pátek 8. srpna 2014

Peeling v "pytlíčku " Zielona Apteka (mini recenze)

Ahoj,

dnes vám přináším takovou mini recenzi.
Je to zhruba tak 2.měsíc ode dne,kdy jsem si v Teta drogerii zakoupila tento peeling v pytlíčku jakési pro mě neznámé značky Zielona Apteka (doufám,že je to ten název značky xD..).

Tento pytlíček je rozdělen na dvě části (tak jako bývá třeba u masek od Baley apod.) a v každé je určité množství produktu.
Pravděpodobně každá část je určena na jedno použití,ale já každou část měla cca na 2-3 použití.:) Je určen pro všechny druhy pleti.

A teď k samotnému produktu a proč jsem si jej vlastně koupila?! Už dlouho si chci koupit meruňkový peeling od Freemana,ale pořád se k tomu nemůžu tak nějak dokopat.xD

Jdu si takhle drogérií Teta a tam právě  vedle pytlíčkových masek od Freemana jsem našla poslední kus toho meruňkového peelingu za 12 Kč.

Nejdřív jsem pořád nevěděla,zda jej vyzkoušet nebo ne,ale pak jsem si řekla za 12 Kč? Proč ne!
Musím říct,že mě tento peeling celkem mile překvapil.Neříkám,že je to nějaký zázrak,to ne.
Ale podle mě to bude hodně podobné jako právě ten scrub od Freemana.Nevím,nemohu porovnat,protože ten jsme ještě neměla,ale určitě na něj taky přijde řada a koupím si ho.:)

Tento je krémové konzistence (středně hutný bych řekla) a v něm jsou oranžová zrníčka( téměř neviditelná).Vím,že v té od Freemana jsou rozdrcené ořechy,tyhle částečky si nemyslím,že by byly drcené ořechy,ale jistá si nejsem,na obalu to nepíší.

Tím,že je konzistence krémová,tak mi obličej nevysušuje,což je velké plus.Určitě bych jej nedoporučila na  podrážděnou pleť, nebo hodně aknózní pleť,protože by jste si mohli  vyrážku roznést i tam, kde ji nemáte,ale hlavně ty zrníčka (jsou hodně malinká) nejsou až tak jemná.

Já mám pleť smíšenou až mastnou (t-zóna) a tato hrubost mi vyhovuje.Neříkám,že bych nesnesla malinko jemnější zrníčka,ale není to nic šíleného.:)

Pleť jsem po ní měla krásně hebkou,nevysušenou a věřím,že pravidelné používání by zmírnilo i výskyt černých teček (ale to podle mě dělá  téměř každý peeling,pokud jej užíváte pravidelně).

Co se použití týče,tak na obale doporučují masírovat obličej 2-3 minuty a zbytek toho krému nechat vstřebat do pleti.Já jej smývám,protože nesnesu ten pocit ulepenosti nebo jak to říct.

Jo! A abych nezapomněla.Úžasně voní po meruňkách,možná broskvích spíše,nepoznám mezi tím rozdíl xD.Ale voní vážně moc hezky.

Kdybych to měla shrnout,tak tento pytlíčkový peeling bych si znovu klidně pořídila,proč ne.Třeba na cestování by mohl být fajn,nebo pro někoho kdo peeling nevyužívá tak často.

Já si určitě plánuji koupit právě ten mnohokrát zmiňovaný od Freemana (už se k tomu musím dokopat xD..)!

Množství: 15 ml Cena: 12 Kč


Máte nějáký tip na fajn peeling na obličej?


Hezký den! :)

4 komentáře:

  1. vypadá zajímave ale ja peelingy moc nemusím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já si je oblíbila,ale spíše na tělo..na obličej jen jednou za čas :)

      Vymazat
  2. ahoj janka nominovala som ta na tento tag :)
    http://sweetlollipopqueen.blogspot.sk/2014/08/tag-liebster-award.html#more

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to velmi děkuji :DDD :)..zítra nebo co nejdřív se na něj vrhnu a sepíši to..snad :D :)

      Vymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!