Translate

pátek 29. srpna 2014

Konečně řasenka pro moje řasy!

Ahoj,

když už jsem se pustila do toho testování řasenek (minulý článek o voděodolné řasence od GS),rozhodla jsem se vám představit další.Taktéž jako v minulém článku se jedná o řasenku od Gabrielly Salvete,která nese název DIAMANTE.

Tentokrát však půjde o řasenku,která mě naprosto nadchla !!!
Po této řasence jsem pokukovala  v drogerii už před nějakým časem,kdy ji uvedli na trh.Tento kousek je konkrétně z limitované kolekce,seženete ji však i v klasickém černém obalu ve stálé nabídce.



Kdo by odolal matnému  obalu v bílé barvě s černými popisky a stříbrnýma puntíčkama ?...já ano,ale to spíše proto,že jsem v tu dobu měla spoustu dalších řasenek.Když jsem ji však měla možnost vyzkoušet (testování na fb),měla jsem velikou radost.

První z čeho jsem byla nadšená byl silikonový (gumový) kartáček,který mě osobně dělá nejhezčí řasy.Nejsem příliš velký zastánce klasických kartáčků.Zase bych chtěla připomenout,že jde o to, jaké máte své přírodní řasy.Každému sedne něco jiného.

Pro mé řasy se tato řasenka stala TOP! Dokonce předčila i mojí nejoblíbenější řasenku od Maybelline- ROCKET VOLUME.

Mé přírodní řasy jsou poměrně  husté,ale krátké a rovné.S touto řasenkou jsou však moje řasy jedním slovem prostě perfektní.:)

Kartáček je totiž jak už jsem zmínila silikonový, asymetrický (z jedné strany má ty "štětinky" kratší a z jedné delší),takže se s í dobře líčí i spodní řasy.
Krásně mi řasy prodlouží, rozdělí a hlavně neslepuje !!! .Což se mi moc často nestává,aby nová ( trochu nevyschlá) řasenka neslepovala řasy a dělala je tak krásné.Jestli dodá objem moc posoudit nemůžu,protože mám řasy poměrně husté od přírody,ale řekla bych že ano,dodá objem.Pigmentace je velmi dobrá,jde o černo černou barvu.



Co říká výrobce:  
Řasenka Gabriela Salvete Diamante obsahuje diamantový prach, který pomůže rozzářit váš pohled. Díky němu budou vaše řasy neobyčejně lesklé, krásné, ale hlavně posílené a zdravé. Asymetrický plastový kartáček řasenky Gabriela Salvete Diamante se přizpůsobí každé vaší řase, přičemž řasy nejen dokonale prodlouží, ale také jim dodá neuvěřitelný objem.

Můj názor:
 Ano,tato řasenka je super,ale že by se po ní nějak zvlášť leskly řasy,to jsem si nevšimla,nemá v sobě ani třpytky, nebo něco podobného (naštěstí xD..). Se zbytkem bych tak nějak souhlasila.

Jediný maličký problém s ní mám tehdy,kdy si špatně zapudruji obličej a pod očima se mi pleť trochu zmastí,tak pak se mi řasenka obtiskává.Pokud však dobře zapudruji,tak drží dobře.:)

Za mě tedy mohu jedině doporučit.Zvlášť pokud máte řasy celkem krátké jako já a máte problém,že vám většina řasenek řasy slepuje,tak bych do téhle určitě šla.:)


Množství: 11 ml  Cena: cca 180 Kč (Přiznám se,že si nejsem cenou jistá.)



Jaká je vaše oblíbená řasenka? :)

10 komentářů:

  1. Vypadá v celku dobře :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pro mé řasy je ideální :) od GS jsem ještě měla oblíbenou řasenku D´amore..ta mi dělala podobný efekt jako tato :)

      Vymazat
  2. aj ja hu mám ale mám v poradníku asi tisíc riaseniek tak som zvedavá :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jich tak před půl rokem spoustu vyházela,protože byly vyschlé..takže teď mám jen tak dvě a tahle mi moc vyhovuje :)

      Vymazat
  3. Krásna. Musím oskúšať lebo moja mi už schne

    PLS FOLLOW ME:
    http://luxurylip.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna Diamante od GS je moje nejoblíbenější řasenka, která mi dělá nejhezčí řasy. Až vypotřebuju všechny ty řasenky, které mám načaté, tak se s Diamante zase vrátím.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlasím,nikdy jsem neměla hezčí řasy jak s řasenkou DIAMANTE ..:)

      Vymazat
  5. Jsem nalákaná, to ti povím. ;-) Používám pořád dokole řasenku od TheBalm a Dr. hauschka, ale proč nezkusit něco nového, zvlášť když od Gabrielly jsem zatím neměla vůbec nic. Tak jo, jdu do ní ;-).
    Vivi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :DDD..řasenky,které jmenuješ neznám ,ale určitě tuhle zkus :)

      Vymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!