Translate

úterý 29. července 2014

Na co se můžete těšit ?! (brzké články na blogu)

Ahojky,

dnes bych vám jen ráda řekla (neberte to jako chlubení),že jsem se stala jednou z 25 slečen VIP recenzentkou značky Schwarzkopf.Na jejich facebookových stránkách probíhala taková mini "soutěž" a já zas jednou měla štěstí.:)

Na recenzování jsem měla možnost si vybrat odstín barvy na vlasy (vybíralo se ze dvou řad barev).Vybrala jsem si tedy barvu NECTRA COLOR,688-Intenzivní červený.Pak se tam také vyplňoval nějaký dotazník o tom jaké máte vlasy apod.

Pořád jsem si myslela,že mi přijde jen ta barva a hrozně se těšila a nakonec jsem zjistila,že naráz pošlou více výrobků.:)To jsem zajásala ještě více.

Balíček obsahoval:
1x balení barvy NECTRA COLOR (688-intenzivní červený)
1x šampon ultimate color pro barvené a melírované vlasy (řada Gliss Kur)
1x šampon omega repair na oslabené a poškozené vlasy
1x pytlíček krému pro dlouhotrvající lesk vlasů
1x sérum s pečujícím olejovým elixírem a zlatavými částicemi



Takže v nejbližší době se můžete těšit na článek o tom,jak si barvím vlasy, konkrétně touto barvou a později i na šampony,krém na vlasy a sérum (na které se osobně těším nejvíce,i když mě velmi zaráží,že ve složení je na prvním místě alkohol a sérum je přitom určené na to,aby zničené vlasy zacelilo a hydratovalo)

Používáte některý z těchto produktů? :) Zajímalo by mě především to sérum a pak ten šampon (relativně novinka) na poškozené vlasy.Budu moc ráda,když mi dáte vědět,pokud něco z toho používáte,jak jste spokojené.:)

2 komentáře:

  1. Balíček vypadá skvěle! hlavně šampon Omega reapir vypadá hodně lákavě :)

    OdpovědětVymazat
  2. to vypadá! :) Koukala jsem,že je celkem drahý.Já jej zatím použila jednou včera a zezačátku jsem byla nadšená,ale druhý den jsem měla vlasy celkem mastné,nebo spíše splihlé...tak uvidíme co bude dělat dál :)

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!