Translate

pondělí 28. července 2014

Pleť jako z photoshopu ..

Ahoj,

dnes si dáme zase pro změnu recenzi.Produkt,který vám chci dneska přiblížit jsem získala díky jedné výhře v GA a měla jsem z něj opravdu velkou radost.

Tím produktem mám na mysli zmatňující bázi značky MUA,z té "dražší" řady FASHIONALISTA.Tuto bázi jste již mohli objevit v ladyboxu co byl v září.

Ještě bych na začátek podotkla,že tu velikou radost jsem měla proto,že to byla moje první báze pod make-up (také poslední-zatím) a já už dlouho chtěla nějakou vyzkoušet.


Tato báze slibuje zmatnění pleti a také delší výdrž make-upu.Sice se nepíše,že by měla vyhlazovat nerovnosti pleti,vyplňovat póry a vrásky atd.,ale přesně to jsem od ní očekávala.

Začneme-li obalem,tak je to klasická plastová tuba o objemu 35 ml.Obal je černý,což podle mě působí celkem luxusním dojmem a kdybych tuto bázi neznala,možná bych si řekla,že jde o nějakou dražší,parfumerkovou kosmetiku.:)Pak už jsou na obale klasicky jen nápisy v bílé a červené barvě.

 Omluvte opatlaný "dávkovač".

Co se obsahu týče,je to taková průhledná "našlehaná" a děsně silikonová pasta? xD Nevím jak to nazvat.
Je to pravdu taková ta klasická silikonová bomba co vám pleť sice krásně vyhladí,ale může vám i ucpat póry,takže bych ji asi nepoužívala každý den.


Je určena pro mastněší pleť,což jsem se docela divila,že něco plné silikonů je určené na mastnou pleť.

Jak jsem již zmínila,stačí jí opravdu maličko a krásně vám vyhladí pleť a vyplní drobné ranky,póry atd.Co se zmatnění týče,tak si myslím,že také funguje dobře.Já mám pleť mastnější (především v T-zóně) a pleť mi dělá hezkou.Kamenem úrazu je to,že když vylezete na nějaké šílené sluníčko,nebo se prostě spotíte,tak se lesknete jak psí kulky  (omluvte ten výraz) xD.Takže je potřeba přes den pudrovat.

Já se ji naučila používat tak,že ji míchám s matujícím krémem,nebo jiným krémem.Normálně si dám svojí běžnou dávku denního krému a do toho trošinku báze,smíchám,napatlám a hotovo.Pak už jen nanesu korektor a make-up.

Ještě co se týče toho,jestli s ní make-up vydrží déle.No já vlastně něvím xD,pokud pudruji,tak ano,pleť vypadá lépe a make-up drží déle,ale pokud bych nezapudrovala,asi by ta výdrž na mé mastnější pleti nebyla nic moc.

Přesto,že je tolik silikonová,nepřijde mi,že by mi nějak extra ucpávala póry.Ale je pravda,že ji nepoužívám denně,ale jen občas.

Jediné mínus,které u mě tato báze má je to,že když vám někde leží déle,nebo tak,tak se jak kdyby roztají a když ji chcete vymáčknout,vyprskne na vás  jen silikonová vodička.Ale to je jen taková blbost,stačí když tubičku před použitím protřepete a promačkáte a vše je O.K.

Za mě mohu tuto bázi jedině doporučit.Pokud máte třeba rádi Dermacol bázi (zkoušela jsem ji ve vzorečcích),tak tohle je podle mne hodně podobné a vyjde vás to o něco levněji.

Bázi si můžete zakoupit např. na stránkách : http://www.makeupacademy.cz ,kde momentálně stojí 219 Kč/35ml.Mají tam psáno,že je ve slevě (už pěkně dlouho),kdyby její plná cena byla 439 Kč,tak  jako píší,že původní cena je,tak to bych si ji asi nekoupila.Podle mě je ta cena trochu přemrštěná a za tu cenu koupíte levnější bázi se stejnými účinky.:)


Přeji hezký zbytek dne :).Užívejte sluníčka a prázdnin !!! ..alespoň vy,co je máte.:)


Žádné komentáře:

Okomentovat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!