Translate

neděle 27. července 2014

Vzpomínkový TAG

Ahojky,

už dlouho jsme tu neměli nějaký ten TAG,a protože teď často vídám TAG s názvem "VZPOMÍNKOVÝ",rozhodla jsem se,že se s vámi taky podělím o pár trapných foteček z dětství xD a celkově o mé dětství.:) Otázky jsem si půjčila na blogu:  http://pinkshaaark.blogspot.de

pojďme na to...


1.) V kterém roce jsi se narodila?
Narodila jsem se roku 1995 (nyní je mi 19 let),kdyby vás zajímalo konkrétní datum tak je to 7.dubna 1995,narodila jsem se tedy ve znamení berana,což je znát i na mé povaze xD.

2.) Máš nějaké fotky z dětství?
No jejda,milióny fotek.Bohužel spousta z nich by neprošlo cenzurou xD.Taky vám přijde,že polovina fotek z vašeho dětství jsou hambaté fotky,fotky z vany,bazénku,bez plíny? xD



3.) Na kterých TV programech si vyrůstala?
Milovala jsem kouzelnou školku a pokémony.xD

4.) Čím si chtěla být až vyrosteš?
Kdybych se narodila jako kluk,tak určitě popelářem xD,ale jako hodě malá holka jsem chtěla být asi princezna xD,nebo tak něco.Později jsem chtěla pracovat se zvířaty,třeba v ZOO.:)



5.) Ukaž video,kde jsi jako malá..
Bohužel nemám žádné video,když jsem byla úplně malá,protože telefony nebyly a kameru jsme neměli.Možná něco z předškolního věku až,ale to je jen na video kazetách někde ve skříních,takže vám to sem nedám.Trošku mě to mrzí,že tenkrát nebylo tolik možností jako teď.Určitě bych se ráda podívala na to jak jsem rostla.:)

6.) Tvé oblíbené hračky?
Určitě panenky.Ať už klasické nebo barbíny.Hrála jsem si s nimi celkem dost dlouho xD.Pak jsme si hodně hrávali venku v domečku na vaření,obchod,restauraci.

7.) Máš nějaký trapný zážitek z dětství?
Asi ne.Tenkrát mi to trapné nepřišlo,byla jsem dítě.A teď je mi to tak nějak jedno.:)

8.) Přečti něco,co si napsala ve školce..
To asi nic nemám,ale vložím vám sem pár obrázků,které jsem kreslila,když sem byla malá xD a moje mamka si je schovala na památku.:)


9.) Tři písničky,které jsi milovala..
Konkrétně na písničky si nevzpomenu,ale milovala jsem Dádu Patrasovou a všechny její písničky,takže jsem musela mít každou novou kazetu co vyšla.xD :)

10.) Jaký nejsměšnější obleček jsi jako malá měla?

To bylo asi v první třídě na focení,vypadala jsem s prominutím jak kráva xD,jestli najdu fotku dám vám ji sem.:) ps: Nenašla jsem.:/

11.) Nějaká zábavná příhoda,která se ti stala,když jsi byla malá?
Jej těch bylo,ale na nic konkrétního si asi nevzpomenu.Celé mé dětství byla jedna velká zábavná příhoda.:)Hodně jsem kamarádila s klukama,takže jsem s nima prolezla kde co.Většinou to byla místa,na které se nesmělo,například tovární komín,kde hnízdili čápi apod.Klasika xD.

12.) Máš nějaké věci,které ti zůstaly od dětství?
Určitě plyšáci a panenky, jsou sice na půdě,ale pořád je mám.:) A pak moje první náušnice,které jsem měla od miminka,ty mám taky schované.

13.) Něco divného co si dělala jako malá?
Hm..xD..jedla zubní pastu,utírala si soplíky do rukávu,kousala si nehty..mám pokračovat? xD

14.) Nejhorší věc,která se ti stala,když si byla malá?
Pro mě to bylo vždycky asi úmrtí některého z našich zvířátek (psi,papoušci,holub..).A pak jsem špatně nesla to,když jsem něco provedla a věděla jsem,že mě naši pošlou klečet xD.

15.) Jaký byl svět tenkrát a jaký je teď?
Tenkrát bylo všechno mnohem jednodušší,hned bych se vrátila do bezstarostného dětského světa.Teď už jsou to jen starosti.:)

Na závěr ještě pár fotek..dala bych jich sem víc,bohužel naskenovaných jich mám jen pár a momentálně mi nejde  scanner.:)


S Luckou a Lukášem (tehdejší sousedi),já uprostřed.:)





 Se sousedama a bráchou.

Já u bábí s husama.Dneska bych se jich bála xD.

S Jančou (další sousedkou).

 S tetou na Bítově.
A poslední s bráškou.


Doufám,že se vám tento TAG bude líbit, a že se třeba i pobavíte nad fotkami xD.Budu ráda,když v tomto TAGU budete pokračovat i vy. :)



Přeji hezký zbytek dne! :)

2 komentáře:

  1. Ahojky, musím ti to okomentovat. .už jen proto, ze já jsem se narodila 7.dubna ale 93 :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :DDD jéé tak vítej do klubu..já znám spoustu lidí narozených 7.dubna :),asi nějáké magické datum :) :D,dokonce vím i o slečně,která se narodila 7.dubna a má stejné jméno a přijmení jako já :) :D

      Vymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!