Translate

pátek 25. července 2014

Haul (pečující kosmetika + oblečení a boty)

Ahojky,

dneska si dáme haul.Tedy nákupový článek.

Ze všeho nejdřív bych se ale chtěla omluvit za neaktivitu na blogu v poslední době.Bohužel jsem neměla čas,protože jsem pořád někde lítala (chata,vyřizování různých papírů,práce..) a také jsem teď týden měla spálovou angínu,což není nic příjemného.
Brala jsem antibiotika a ještě nejsem úplně zdravá,ale i tak jsem se pro vás dneska rozhodla tento článek napsat! :)

Tentokrát tu mám něco málo z pečující kosmetiky,2 kousky oblečení ze sekáče,sluneční brýle a 2 páry bot od Vietnamců.


Prvním nákupem,který jsem vlastně ani nepořizovala já,ale mamka byly deodoranty/antiperspiranty od Rexony.V TETA drogerii na ně měli akci,myslím že jeden jakýkoliv stál kolem 59 Kč a k němu jste zdarma dostali kuličkový.Nějak tak xD.Takže vlastně tyto 4 deo/anti. nás vyšly na nějakých 120 Kč,což je fajn.:) Každý je jiný a ještě nevíme jak si je rozdělíme,ale to určitě uvidíte ve spotřebováno,které 2 druhy jsem si vybrala já.

 V akci, v Teta drogerii ještě měli tuto skvělou řad srpcháčů  AROMA RITUAL od Dermacolu,takže jsem koupila hned další dvě skvělé vůně do zásoby.:)Teď nechci kecat,ale myslím že stály cca 35 Kč/ks.

Také jsem byla na chatě a samozřejmě jsem si zapomněla odličovadlo.Takže jsem si kousek od místa naší "dovolené" v malém obchůdku coop koupila pleťové mléko a čistící pleťovou vodu s aloe vera.Nic jiného bohužel neměli a já tuto řadu měla vyzkoušenou již dříve.A docela mě tyto produkty za ty peníze (kus 30 Kč) velmi mile překvapily.Určitě na ně bude recenze! :) Produkty jsou značky  INSPIRED BY YOU a dočetla jsem se,že by to měla být značka přímo obchod COOP.
O mém oblíbeném krému na tělo i pleť od Avonu už je mi až blbé tady mluvit,protože jste ho tu mohli vidět mnohokrát ( a nejspíš ještě mnohokrát uvidíte).Tento krém s heřmánkem a ovsem prostě miluju.Mám už tak 7 balení a budu si ho kupovat i nadále.Psala jsem na něj i recenzi.

A poslední z pečující kosmetiky je sérum a řasy značky REALASH! Toto sérum jsem vyhrála v soutěži na fb stránkách Realash a jsem za to moc a moc vděčná,protože já bych si jej sama za ty peníze asi nekoupila.Proč? Upřímně,možná bych nevěřila,že se dostaví výsledky, a i kdyby ano,tak nemám tolik peněz na to,abych je dala do 3 ml séra.
Testuji  jej cca 3 týdny a moc se těším na výsledky,o které se s vámi určitě podělím.Receze na toto sérum a fotky před a po budou až tak někdy koncem září.Určitě víte,že sérum na řasy se testuje poměrně dlouho (cca 3 měsíce).Takže jsem moc zvědavá.


A teď už se přesuneme na oblečení,boty a doplněk xD :).

Z oblečení jsem si koupila v sekáči halenku ve starorůžové barvě s volánky.Líbil se mi takový ten romantický styl a jelikož jsem nic takového doma ještě neměla,tak jsem si ji za 58 Kč koupila.:)Je úplně jako nová,stejně tak jako kalhoty (rifle),které jsou v tmavé námořnické modři.Jsou klasické úzké,vzadu mají kapsy a jediná zvláštnost na nich je možná to,že jsou na gumu.Takže skvěle pohodlné.Stály mě o trošku více na sekáč ale to vůbec nevadí (220 Kč).Halenka nevím jaké značky je,protože nemá cedulky,kalhoty jsou Vero moda. Jo a kdyby se vám ta halenka zdála někde na místech tmavší,tak je to tím,že je mokrá xD,ale já ji nutně potřebovala vyfotit hned xD,takže proto,Jinak je světlá všude stejně.



Jako každý rok,tak ani letos jsem nezklamala.To bych nebyla já,abych si nerozlámala sluneční brýle, a proto nákup nových byl nutností.Tyhle jsou z Penny marketu,stály mě 120 Kč a moc se mi líbily,takže jsou mojeee.Doufám,že mi alespoň tuto sezónu vydržej. xD


A poslední jsou botičky.To bylo tak,že jsem nutně potřebovala balerínky.Ne,nejsem ochotna za tyto boty dát víc jak 300 Kč,protože je hrozně rychle zničím. A tak jsem naběhla opět k Vietnamcům a tam pořídila za 250 Kč obyčejné černé balerínky na menším klínku.No bohužel na pohled jsou krásný,ale jelikož nemám zrovna maličkou nohu,tak mě pěkně ty nohy sedřely a nechtěj se mršky roztáhnout.


Takže jsem ta naběhla znova a koupila si tyto super bačkůrky za 150 Kč.Nejsou sice tak elegantní,jak jsem původně chtěla,ale vypadají dobře i ke kraťasům a tak a hlavně jsou pohodlné !!!
A jaké byly vaše nákupy ? :)



2 komentáře:

  1. Oba dva sprchové gely právě teď používám a jsou skvělé! Miluji sprchové gely od Dermacolu. :)

    Pokud ráda soutěžíš, zvu Tě ke mně na blog - právě zde probíhá soutěž o kosmetický balíček.
    http://mojekosmetika.blogspot.cz/2014/07/2-narozeniny-blogu-soutez-o-kosmeticky.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také jsem si tyto vůně na léto moc oblíbila,na zimu mám pak ráda pomeranč s čokoládou :).Soutěžím moc ráda,děkuji za pozvání.:)

      Vymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!