Translate

pondělí 7. července 2014

Micelární voda 3 v 1 NIVEA

Ahoj,

po delší době tu máme zase recenzi.:)
Tentokrát půjde o Zklidňující čistící micelární vodu 3 v 1 od společnosti NIVEA.

Získala jsem ji k testování díky jejich facebookovým stránkám,kde probíhala něco jako soutěž a já měla to štěstí a byla vybrána mezi testerky.Tato vodička není na trhu až tak dlouho,tak doufám,že vám třeba recenze pomůže a i vy ji případně vyzkoušíte.:)


Co píše výrobce:

Hloubkově čistí,odstraňuje make-up,hydratuje,s dalšími produkty Nivea Sensitive pomáhá redukovat začervenání,napjatou a vysušenou pleť.Obsahuje dexpantenol a olej z hroznových jadérek.Určeno pro citlivou pleť.

Co na tuto micelárku říkám já?

Začneme opět obalem.Jedná se o klasickou plastovou,něják zvláštní lahvičku,která mi přijde jednoduchá,ale praktická.Kolikrát si připlácíme za obal,což je podle mě u takových produktů zbytečné.Důležitý je obsah.Lahvička je průhledná,takže víte kolik produktů vám ještě zbývá.Jediné co bych vylepšila je asi ten otvor (hrdlo),kterým se nalévá produkt na tamponek.Mohlo by to být vyvýšené,určitě víte jak to myslím,takhle je to rovné a teče to všude.:)

Tato micelárka je průhledná tekutina,která by měla být bez parfemace,mě však jak kdyby zapáchá a je to cítit i při odličování,ale není to nic hrozného.Já jen že produkt bez parfemace bych si představovala trochu jinak.Ale dá se na to zvyknout, v pohodě.

Co mě velmi mile překvapilo,tak je to,že velmi hezky odličuje jak make-up z obličeje,tak i řasenku (nevoděodolnou),nějaké ty stíny.Nečekejte,že vám odlíčí bez chybičky silné líčení,nebo tak.Já stejně nejdřív používám odličovač přímo na oči.Ale na odlíčení denního lehkého  make-upu mi naprosto stačila.Používala jsem ji večer na dočištění pleti po odlíčení gelovým produktem a ráno jen ji.Pleť jsem po ni měla hezky vyčištěnou,i když jak píší "hloubkově vyčistí",to bych netvrdila,ale na dočištění pleti,nebo na osvěžení po ránu je moc fajn! :)

Další  fajn vlastnost,kterou tato micelární voda má je to,že opravdu nevysušuje a nějak pleť nedráždí,což se mi u spousty tonik a i micelárek stává.Mám mastnější pleť,ale to neznamená,že ji potřebuji vysušovat a mít pocit napjaté pokožky! Takže ji určitě mohu doporučit i mastnější pleti.Momentálně používám více výrobků na citlivou pleť a mé mastnější pleti to naprosto vyhovuje,a to mnohem více než výrobky na mastnou pleť,které jí jen vysušují a ještě více se po nich pleŤ mastí.Ale to jen tak mimo..

To jestli spolu s dalšími výrobky zklidňuje začervenání to nevím..to je podle mě trochu marketingový tah..samotná voda tak nečiní,alespoň jsem si nevšimla.Avšak já moc netrpím na začervenalou pleť,tak nemohu řici.

Kdybych to měla shrnout tak bych vám tuto micelárku určitě s klidným srdcem doporučila.Pleť čistí,nevysušuje (hydratuje) a tak nějak plní to co má.Jediné mínus bych dala tomu,že celkem rychle mi ubývala.Používala jsem ji od května a už ji mám nějaký ten týden prázdnou.Takže mi vydržela cca necelé 2 měsíce při pravidelném používání 2x denně.A ještě jedním malým mínusem je tedy ta vůně-smrad,říkejte si tomu jak chcete.:)

Klidně bych si ji pořídila znovu,ale ráda zkouším nové produkty.Chtěla bych vyzkoušet micelární vodu od Garnier nebo od Ryor.Máte s některou z nich zkušenosti? Dejte vědět.:)


Množství: 200 ml  Cena: cca 120 Kč (v akci kolem 90Kč)


Přeji hezký zbytek letního  večera! :)

4 komentáře:

  1. Používám ji teprve pár dní,ale jsem hrozně spokojená, musím říct, že za tu cenu je opravdu dobrá! :) navíc jsem měla štěstí a narazila na ni za skvělých 60 kč,takže mám o to větší radost :)

    OdpovědětVymazat
  2. Souhlasím! Radši vyzkouším spoustu dobrých ale levnějších micelárek,než jednu drahou od Biodermy,která mě vůbec,ale vůbec neláká.:)

    OdpovědětVymazat
  3. Tiež ju používam a som spokojná :)


    Rada by som Ťa pozvala do mojej GIVEAWAY. :)
    www.nikoletavujisicova.com

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!