Translate

sobota 1. února 2014

Co jsem si pořídila nového ?

Ahoj,

rozhodla jsem se pro další typ článku a to je Co jsem si pořídila nového?.
Berte to tak,že to bude něco jako nákupy,ale budu jsem zahrnovat třeba i věci,které jsem dostala od známých nebo tak,ne jen to,co jsem si koupila sama.:)

Také bych chtěla říct ,že tento článek nebude pravidelný.Bude vždy,když se mi tu něco na shromáždí,jelikož každý měsíc nenakupuji.

Doufám,že se vám bude tenhle typ článku líbit.Později bych chtěla udělat ještě další typy článků,např.spotřebováno atd.

Jelikož jsem teď moc neměla čas,tak se omlouvám za to,že jsem nepřispívala na blog.

...vrhneme se na to..


Kazeta Ryamar-péče o velmi citlivou pleť (RYOR)

Tahle kazeta byla dárek.Přesto,že nemám nějak citlivou pleť a nikdy jsem na to netrpěla,tak se snažím teď používat méně agresivní přípravky,místo vysušujících produktů na akné a mastnou pleť se ji snažím více hydratovat,protože přece jen jsem zaznamenala menší podráždění pleti
.
V této dárkové kazetě najdete:

DENNÍ KRÉM S AMARANTOVÝM OLEJEM A HEDVÁBÍM
KRÉM S AMARANTOVÝM OLEJEM
TĚLOVÉ MLÉKO S AMARANTOVÝM OLEJEM
 



Recenze na tyto produkty budou určitě později,až je pořádně ozkouším.
Zatím používám KRÉM S AMARANTOVÝM OLEJEM,používám ho tedy na noc a jsem zatím spokojená

Upřímně moc nevím jaký je rozdíl v tom prvním a druhém krému,v tom prvním je navíc hedvábí a je psán jako denní,ale podle mě to bude hodně podobné,možná se budou lišit konzistencí.
Uvidíme,ten denní mám zatím do zásoby,nechci načínat všechny krémy naráz.

Čistící pleťová voda bez alkoholu pro suchou a citlivou pleť (ASTRID) 

Já sice nejsem moc zastánce různých vodiček,tonik,micelárek a tak,ale přece jen jsem si řekla,že bych si mohla pořídit nějakou levnější variantu,abych si s ní mohla pleť dočišťovat.Zase si myslím,že i když nemám suchou pleť,tak mi tahle vodička nemůže ublížit a hlavně jsem vybírala nějakou bez alkoholu,tak uvidíme jestli bude něco dělat.:)

  


Čistící gel s jemnými mikroperličkami pro normální a smíšenou pleť (DERMACOL)

Tohle jsem koupila čirou náhodou,když sem byla na lovu nového gelu na odlíčení.Já osobně mám nejradši gely na obličej od Garnieru,ale jelikož jsem teď za sebou měla gel této značky 3x a pak jsem ho střídala s čistícím gelem od Cienu,tak jsem koukala zase po jiné značce.
No nic mě nezaujalo,teda spíše nic nebylo zrovna v akci xD,což se mi stává často,že mi něco dojde,když to zrovna není v nějaké výhodné akci.

Dermacol si hodně lidí celkem chválí, a proto když jsem viděla tento gelík zlevněný na 50 Kč,tak jsem ho musela mít.Vůbec nevím jestli to třeba vyprodávají,nebo jestli se ještě bude dál prodávat.Koukala jsem se na datum spotřeby a ten je v pořádku,takže nevím proč stál tak málo.Každopádně jsem ho párkrát zkoušela a vypadá to zajímavě.




Odličovací tamponky a vlhčené čistící ubrousky na suchou a citlivou pleť ( ISEREE-Lidl)
Tyto odličovací tamponky jsou u mě už klasika.Hodně blogerek o tom mluvilo,že se jim líbí že jsou zapošité jakoby na koncích a netřepí se,hezky odličují.Akorát teda nejsou ze 100% bavlny,ale to mě nevadí.
Co se týče vlhčených ubrousků na odlíčení,tak ty používám,když přijdu ze školy a chci setřít tu největší špínu a pak doodlíčím gelem,nebo na cesty.Tyto nemám ještě ozkoušené.


No a to je vše! :)

Máte zkušenost s některým z těchto výrobků? A jakou?

Žádné komentáře:

Okomentovat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!