Translate

pátek 21. února 2014

"NOVINKY" aneb co čeká na zkoušení :)

Ahoj,

dnes mi přišel balíček s novými produkty k vyzkoušení.Byla jsem mezi první stovkou lidí,a tak jsem se stala tou šťastnou co může testovat nové deodoranty NEO od Garnier.Juchuu (jsem tak trochu blázen do soutěží,testování produktů atd.) xD
Značku Garnier mám velice ráda,proto jsme na tyto nové deodoranty zvědavá.Měla jsem z toho velikou radost o kterou bych se tak trochu chtěla podělit i s vámi.


Celkem mají 5 druhů:
 růžový-ovocně-květinová vůně,oranžový-čerstvé uklidňující okvětní lístky,zelený-závan čerstvého zeleného citrusu,modrý-lehká vodní vůně smíšená se svěžestí čisté bavlny a bílý-bez parfemace,avšak účinný proti zápachům

Mě osobně nejvíce voní ten růžový,oranžový a modrý.Ten růžový a oranžový voní krásně po květinách,tak jako sladce a ten modrý spíše svěže (ten bude testovat moje mamka).:)

Reklama zní: 

Garnier představuje NEO – novou řadu deodorantů s obsahem dry creamu - unikátní kombinace antiperspiračních látek a pečujícího krému, která okamžitě zasychá, nezanechává skvrny a chrání vaši pokožku až po dobu 48 hodin.
- Vstřebává se dvakrát rychleji než roll-on

- 100% chrání pokožku po dobu 48h
- 80% aktivních látek pro ochranu pokožky
- o 34% jemnější podpaždí
- Patentovaný hygienický aplikátor

Nu,necháme se překvapit.:)

Dále jsem soutěžila na facebookových stránkách s Loreal a zase se zdařilo a poslali mi taktéž novinku řasenku Miss MANGA inspirovanou slavnými komiksy,které se jmenují stejně jako název řasenky.

Přihodila jsem i lednovou novinku od Biotherm a to zeštíhlující gel BODY SCULPTER,který mám jen ve 40ml vzorečku,takže nevím jak moc ho vyzkouším,asi moc ne no.

Určitě hodlám tyto novinky vyzkoušet a později na ně napsat recenzi ať už kladnou či zápornou,takže se máte na co těšit.:)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!