Translate

neděle 2. února 2014

Spotřebované produkty

Přeji hezké poledne,

dnes poprvé na mém blogu o spotřebovaných produktech.



1.) Tělový deodorant PLAY IT ROCK (Playboy)
Že by to byl úplně deodorant bych neřekla,ale budiž.Mě osobně ta vůně brzy omrzela a znovu bych si jej nekoupila,účinky deodorantu neplnil,hned jsem se po něm potila a moc nezabránil ani pachu.

2.)Micelární voda 3 v 1 (Loreal)
Tato vodička mě velmi překvapila.Často byla srovnávána s Biodermou,takže jsem ji zakoupila a byla s ní velice spokojená.Tu bych si klidně pořídila znovu.
Víc o ní píši v recenzi.:)

3.)Sprchový gel Silk and Magnolia (Fa)
Sprchové gely této značky mám ráda,protože jsou levné,nevysušují pokožku,protože mají krémovitou strukturu a nádherně voní.Za mě 100% ano!

4.)Termální voda (Avéne)
Tuto termální vodu zakoupíte v lékárně.Já ji měla u nejákého časopisu (pouze miniaturu) a musím říct,že je to výborná věc na podrážděnou pokožku.Dávala jsem si třeba po pleťové masce,nebo v létě po spálení sluníčkem jsem si obličej nastříkala a pleť tak i osvěžila,nebo třeba po sportu.Krásně pleť osvěží a zklidní.
Časem si plánuji koupit velké balení,protože na letní dny je to téměř nutnost! :)

5.)Vzoreček BB cream super plus (SKIN 79)
Tento asijský bb krém mě velmi mile překvapil.Měla jsem dva vzorky a každý jsem použila na dvakrát.Byl to můj první asijský bb krém,který jsme vyzkoušela a mohu ho jen doporučit.Zvlášť pro světlou pleť je dobrý.Prodává se jen v jednom odstínu,který je krásně světlý a má malinko našedlý podtón.Mám tu na vyzkoušení další bb krémy,ale na mou smíšenou až mastnou pleť mi zatím tenhle vyhovoval nejvíce a určitě si jej časem koupím v plném balení,protože se tyto asijské bb krémy vůbec s těmi evropskými nedají srovnávat.Z těch co jsou na trhu u nás jsem si neoblíbila žádný a to jsme jich vyzkoušela opravdu dost,ale žádný tak hezky nekryl.Navíc všechny na mě byly příliš oranžové.

6.) Vzoreček Make-upu Affinitone (Maybelline)
Pro mou mastnější pleť naprosto vyhovující make-up.Také jsem měla vzorečků několik a chystám se jej koupit v plném balení.

7.)Mast Bactroban (antibiotikum k ošetření kůže)
Tuto mast jsme původně měla na popálenou kůži.Byla jsme hold "šikovná" a opařila se vařícím čajem a ne zrovna málo.Když se rána zahojila,tak jsem mastičku začala používat na akné,které se po ní krásně hojilo.Vůbec netuším jestli se dá koupit volně,nebo je jen na předpis.

2 komentáře:

  1. Sprcháče od Fa jsou fajn. Vydrží na pokožce vonět a nevysušují :)

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!