Translate

sobota 1. února 2014

Řasenka Hypnôse Star a lesk na rty Gloss in love(Lancôme)

Ahoj,

dnes již podruhé.

Už asi od loňského léta tady "suším" dva produkty od značky Lancôme,a tak bych se s vámi chtěla podělit o recenzi.

Já nejsem příznivcem dražších značek,možná bych byla,ale prostě jako studentka si nemohu dovolit nějáké dražší produkty podobných značek jako je právě Lancôme.

Měla jsem však to štěstí a na stránkách téhle značky tenkrát probíhaly různé soutěže,kde pak losovaly výherkyně a mě se zdařilo hned dvakrát po sobě (juchuu xD..) a tak jsem měla tu možnost vyzkoušet hned dva produkty (tehdy novinky).
Jedním z nich je tedy řasenka Hypnôse Star a druhým produktem je lesk na rty Gloss in love.

Řasenka Hypnôse Star 

Začala bych klasicky obalem.Oba produkty mají krásnou krabičku,která se tedy velmi špatně fotí xD.
Co se týče přímo obalu řasenky,tak to jsem zůstala koukat.Za mě určitě nejhezčí obal, co jsem kdy na řasence viděla.Obal je černý lesklý a dole na obalu má snad miliony stříbrných,kouřových třpytek.Na víčku je pak vytištěn název a značka.

Další věc co mě na řasence velmi mile překvapila je to,že krásně voní!A no opravdu voní,takže mám svou první voňavou řasenku xD.Já osobně z ní cítím levanduli.Voní,i když ji mám na řasách xD,což by mohlo někomu vadit,mne naopak.

Mám ji v odstínu 01 NOIR MIDNIGHT,což je černá,ale měla jsem tedy už i pigmentovanější (černější) řasenky a mám tu verzi,která není voděodolná.Odličuje se celkem dobře.

S kartáčkem,který u řasenky je jsem měla ze začátku trochu problém,protože mám radši silikonové kartáčky,tak jsem ji na nějáký čas odložila do spodu kosmetické krabice.Časem jsem se s ní ale naučila pracovat,začala ji znovu používat a celkem jsem si ji oblíbila.

Kartáček je jakoby plochý z jedné strany a z druhé je do jakési špičky? To sem tomu dala,vůbec to neumím popsat xD.Dám vám sem obrázky,snad pochopíte.:)


Celkově jsem tedy s řasenkou byla spokojená,řasy celkem prodloužila,neslepila,ale žádný mega objem nečekejte.Musím říct,že já sama bych si ji za takovou cenu nekoupila, a že znám i levnější řasenky,co mi prokáží lepší službu.

Množství: 6,5g   Cena: cca 690 Kč



Lesk na rty Gloss in Love

Sice nejsem milovník lesků na rty,ale tenhle mě tak překvapil,že jsem si jej oblíbila.



V první řadě bych chtěla vyzdvihnout klikací systém,který jsem ještě na žádném lesku na rty neviděla (pouze u rtěnek Dermacol).To se mi líbí moc,protože nesnáším takové ty šroubovací uzávěry.Tady stačí jen kliknout a aplikátorek vyjede a zpět jej zase jen zacvaknete.

Tento lesk vlastním  v odstínu 162 SCARLETT STARLETTE,což je taková jemná červeno-růžová barvička s jemnými třpytkami,které nejsou a rtech naštěstí něják cítit.
Aplikátor mi velmi vyhovuje,je pěnový a má takový ten zahnutý tvar,kterým se lesk dobře nanáší a také je poměrně malý,takže si poradí i s menšími rty.


Konzistencí je tak středně hutný (oproti leskům co znám z drogerie je celkem hutný dost),vůbec ne vodový.Nezalézá do vrásek a nevysušuje rty.
Co se mi na něm líbí je to,že ačkoliv malinko lepí,není to nic závažného a celkem dlouho na rtech drží a je velmi příjemný.
Dalším plusem je to,že nádherně voní.Tato vůně mi připomíná trochu vanilku a trochu karamel.
Po nanesení na rtech nechá takový ten šťavnatý efekt a  tím rty opticky malinko nafoukne.
 

Jelikož já mám své přirozené rty celkem dobře zabarvené,tak po nanesení tohoto lesku mám takovou středně výraznou barvu rtů (na mě někdy až dost červenou).
Nejraději jsem ho používala v létě a budu jej používat i to následující léto.

Mají myslím celkem 12 odstínů,takže si každá vybere ten svůj (já si tenhle nevybírala,nýbrž jej obdržela,jinak bych si vybrala něco víc v nude barvě).

Celkově bych tento produkt zhodnotila velmi kladně a určitě bych jej mohla doporučit (i pro ty,které na lesky na rty  moc nejste),i přesto,že se nejedná zrovna o nejlevnější záležitost!


Množství: 6 ml  Cena: 610 Kč


Žádné komentáře:

Okomentovat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!