Translate

sobota 22. února 2014

řasenka MISS MANGA (L'oreal paris)

Ahoj,

dnes si dáme recenzi na řasenku,která mě celkem mile překvapila.
Nedávno se na našem trhu objevila tato "novinka" a také spousta názorů na ní.Já četla spíše dost negativních komentářů k této řasence.Ovšem já sem z ní celkem nadšená! :)

Řasenka MISS MANGA je inspirovaná komixy stejného názvu,kde mají postavičky husté a dlouhé řasy,což také slibuje (objem a délku).


Musím říct,že objem jsem nezaznamenala téměř vůbec,ale já spíše toužím po délce,jelikož mám řasy dost krátké.A to tedy splňuje! Až jsem koukala jak řasy dokázala prodloužit.:)


Dávám vždy několik vrstev jako jsem zvyklá,ale nepřeháním to,jelikož pak  mírně slepuje řasy do špiček a to je pro mne nežádoucí.

Barva je krásně sytá černá a na řasách drží a nedrolí se. Což mě velmi překvapilo,protože spousta řasenek se mi během dne začne drolit nebo obtiskovat.Tato se ani nehne!
Přesto se velmi dobře odličuje.

Větší "kamarádky" budeme až trošičku vyschne,protože je dost mokrá,ale to se mi stává u řasenek často.

Konický kartáček mi velmi vyhovuje,jediné co mi trošičku vadí je to,že řasenka má takové to ohýbací kolínko a při aplikaci to jakoby péruje,ale zase se tím dokáže dobře přizpůsobit.
 


Za mě tedy určitě ano! Pokud máte krátké řasy a toužíte dodat trochu délky,tak rozhodně ano.Zázraky co se týče objemu však nečekejte.

Množství : 8,5 ml  Cena: 199- 225 Kč

Přidávám fotky, kdy je vždy jedno oko namalované a jedno ne pro porovnání :).







4 komentáře:

  1. Tahle řasenka mě nějak nezaujala, ani v reklamě ani nikde jinde na blozích. Nevím. Raději si kupuju nějaké levnější řasenky, vyhovují mi skoro všechny. Hlavně jsem si oblíbila řasenky Oriflame - které mají mimochodem výborné kartáčky. Jediné, co se mi na téhle řasence líbí je její obal..

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sama bych si jí taky nekoupila,protože mě v drogerii vůbec nezaujala,ale když jsem měla možnost ji vyzkoušet díky facebookové soutěži,tak jsem ji zkusila a jsem celkem překvapená.
      Řasenky jsou hrozně individuální no,každá máme jiné řasy :)
      Já také spíše používám řasenky od Avonu.

      Vymazat
  2. s touto řasenkou jsem velmi spokojená. hezká recenze :-)

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!