Translate

středa 26. února 2014

Spotřebováno - pečující kosmetika

Ahoj,

teprve před pár dny jste na mém blogu mohli zaznamenat článek o spotřebovaných produktech a už je tu další ?! Ano,rozhodla jsem se,že uklidím koupelnu a našla jsem tam spoustu pečující kosmetiky,kde bylo už jen minimum produktu.
Proto jsem se je snažila dopotřebovat,abych zas mohla zkoušet nové věci.:)

To je na úvod vše,jen pro takové objasnění,proč během tak krátké chvilky další spotřebováno.Nikdo přece nechce skladovat obaly do nekonečna !


1.) Maska na vlasy s marockým arganovým olejem pro všechny typy vlasů(AVON)
Dávala jsem si ji do délek a hlavně ke konečkům.Byla to taková celkem hutná maska,která pěkně hydratovala a vlasy po ní byly takové hebké a dobře se rozčesávaly.Voněla tak jako krémově.Tato maska je ze stejné řasy jako můj oblíbený olejíček na vlasy,na který jsem psala nedávno recenzi.:)

2.) Šampon dodávající objem,pro vlasy jemné bez objemu ELSEVE (LOREAL)
Já mám celkově šampony ELSEVE ráda,takže ani tady si nemůžu stěžovat.Vlasy po něm byly hezké vzdušné,dokonce i objem celkem dodal.Takže za mě určitě ano!Navíc krásně voněl.

3.) Energizující čistící gel pro mastnou pleť se sklonem k nedokonalostem (GARNIER)
Tohle bylo již druhé balení.Gel byl celkem hutný,ale pleť mi krásně vyčistil a hlavně skvěle voněl.Nevím jak vy,ale já miluju produkty co krásně voní.Tenhle voněl tak jako svěže po grepu a citrusech.Více jsem o něm psala v recenzi.

4.) Posilující ochranný šampon pro všechny typy vlasů (AVON)
Měl by obsahovat arginin,což pomáhá k růstu vlasů,vyživení kořínku atd. a keratin,který má posilovat strukturu vlasů a dodávat pevnost vlasů.Má snižovat ztrátu vlasů až o 95%,což jsem si teda nevšimla a to mi vlasy padají dost.Vlasy mi umyl,což je pro mě nejdůležitější.
Musí mi vlasy umýt a nezmastit je a to splňuje.Co se týče vůně,tak ta je hodně zvláštní,já nevím proč,ale cítím v něm mentol.Takže mě spíše smrdí.

5.) Pleťový čistící gel (CIEN)
Tento gel mě celkem překvapil,protože cena vs. kvalita je fakt pecka.Kdo by o něm chtěl vědět více,zase jsem psala recenzi.Jinak Cien je kosmetika LIDLU,kdyby někdo nevěděl.:)


6.) Gel pro intimní hygienu s mentolem (CHILLY)
Toto malé balení jsem dostala a musím říct,že jsem měla trochu strach, když jsem viděla,že je s mentolem.xD
Jelikož je pro mě intimní hygiena nezbytnost,tak musím mít pořád nějaký takový gelík po ruce (trpím na záněty atd.).Gel mě však velmi mile překvapil,zpočátku to bylo divné,když vás tam dole xD jakoby něco studilo a bylo to takové svěží xD.Ale zvykla jsem si a je vhodný na používání i při menstruaci,což je velmi příjemné a osvěžující.Myslím,že velké balení si koupím především na léto,kdy tento efekt bude ještě lepší.Řekla bych,že se bude hodit i pro citlivé ženy,protože věřte mi,že já v intimních partiích jen tak nějaké mýdlo nesnesu.

7.) Sudocream (antiseptický ochranný krém)
Krémík je určen převážně na dětské zadečky.Já jsem jej lokálně používala na akné.Dá se taktéž použít na drobné spáleniny,omrzliny a povrchové ranky.Na celý obličej bych ho určitě nedávala,protože ucpává póry (ano,je to výrobek z ropy).Koupíte v lékárně i ve velkém balení.

8.) Hydratační balzám na rty s mateří kašičkou (AVON)
Tohle byl takový můj oblíbenec hlavně teď v zimě,protože rty krásně hydratoval a vytvořil na nich takovou jemnou lesklou vrstvičku,krásně voněl a opravdu jsem po něm měla rty hezké,ne popraskané.

9.) Odličovací tamponky (ISEREE)
Opět se jedná o značku LIDLU.Tyto tamponky už mám tak po milionté a hodlám si je kupovat dál.Jsou po okrajích hezky zapošité,takže se netrhají a odličuje se s nimi velmi dobře.Pozor by měli dávat ti,kteří si potrpí na 100% bavlnu.Tyhle obsahují 60% bavlnu,20% polyesterové mikrovlákno a 20% polyester.

10.) Hydratační tělový krém s vůní bambuckého másla a s arganovým olejem (BALEA)
Hledala jsem v DM drogerii nějaký levný krém na tělo a našla jsem tento.Nejdříve jsem chtěla takové to s vůní kokosu,ale nakonec mi skončilo v košíku tohle.Voní tak jako zvláštně,vlastně bych tomu ani vůně neříkala xD.Co se týče hydratace tak na to,že je na suchou pokožku by mohl hydratovat i trošinku více,ale myslím,že za ty peníze skvělý velký krém.

2 komentáře:

  1. Ty vatové tamponky z Lidlu miluju. A od Cienu používám ten čistící gel na obličej a jsem s ním moc spokojená :)

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!