Translate

neděle 23. února 2014

Spotřebováno-mix

Ahoj,

dnes to bude o spotřebovaných produktech.A téměř půlka jsou produkty od Avonu,tak snad to nebude něják vadit.:)


1.) Péče s marockým arganovým olejem (AVON)
Tento olejíček od Avonu jsem si velmi oblíbila,tohle je již třetí spotřebované balení a hodlám si jej koupit znovu.Krásně vlasy vyživí a hlavně božsky voní! Více jsem o něm psala v recenzi.:)

2.) Toaletní voda floral dream (ADIDAS)
Opět krásně voní,moc dlouho sice nevydrží vonět,celkem rychle ubývala,ale i tak to byla má oblíbená vůně.

3.) Tělový sprej  Ballroom BEUTY (AVON)
Tyto parfemované spreje mám ráda na přešplíchání během dne třeba ve škole nebo tak.Tyhle mám radši jak ty ovocné od Avonu.Zase krásně voní,ale dost silně,proto jí stačí vážně maličko.

4.)Make-up STAY MATTE (RIMMEL LONDON)
Lehoučký make-up,bez oleje,což mé mastnější pleti vyhovovalo.Nějak extrémně nekryje,ale pleť hezky sjednotí a neucpává póry!Jak vidíte,spotřebovávám opravdu do dna,takže stříhám vršky tub,abych vydolovala co nejvíce produktu. Recenzi jsem na něj taktéž psala.

5.)Vyživující sprej na vlasy s kopřivou a lopuchem na oslabené a lámavé vlasy (AVON)
Sprej mi  vyhovoval.Vždy jsem ho po umytí a vysušení ručníkem nastříkala do vlasů,respektive do délek.Vlasy po něm byly hezky hydratované a dobře se rozčesávaly.Byl to takový jak kdyby hodně tekutý kondicionér ve spreji.Voněl tak jako jemně krémově.Že by mi to nějak pomohlo s vypadáváním vlasů,to si nemyslím,ale jako péče byl dobrý a vlasy mi trochu zpevnil.

6.) Univerzální promašťující Indulona
Tak tohle už je taková klasika.Používala jsem ji na moje přesušené ruce vždycky večer před spaním,ale třeba i po mytí nádobí,kdy mám ruce fakt extrémně suché.Je hodně hutná a hodně mastná,takže kdo to nemá rád,tak to asi nebude nic pro něj.Dále jsme ho používala na popraskané paty a odřené nohy z lodiček po plesové sezóně.:) Na celý obličej bych ho určitě nedávala,protože ucpává póry.

7.) Tvářenka fiorello (GABRIELLA SALVETE) 
Jak je asi vidět,mám ji už v dezolátním stavu.Upadlé víčko,zbytky tvářenky se drolí atd.Takže jsem se ji rozhodla vyhodit.Byla to taková jemňounká starorůžová barva,trošičku prášila.Psala jsem na ní recenzi,koho by zajímala více.

No a to je vše!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!