Translate

neděle 23. února 2014

Čistící gel s mikroperličkami (DERMACOL)

Ahoj,

dnes začneme recenzí hned takhle po ránu.Jednat se bude o čistící gel s mikroperličkami od firmy Dermacol.


Tento čistící gelík je určen pro normální až smíšenou pleť.

Co říká výrobce:

Čistící gel s mikroperličkami pro každodenní použití. Dokonale odstraňuje make-up,nečistoty,odumřelé kožní buňky a stahuje póry. Mikroperličy, mají schopnost na sebe nabalovat odumřelé kožní buňky a tím působit něco jako velice jemný peeling.Panthenol a extrakt z okurky mají regenerační a hydratační účinky.

Co říkám já:
Balení je v pohodě,gel dobře stéká dolů,takže jej vypoužijete až do dna,navíc je tuba průhledná,takže vidíte kolik produktu vám ještě zbývá,což je fajn.

Konzistencí je tento gelík tak středně hutný a obsahuje jak kdyby krupičku.Jsou v něm prostě takové gumové částečky,vůbec nevím z čeho by to mohlo být,ale je to velmi zajímavé.Vůně je taková svěží,mladistvá.
Co se týče funkce peelingu,tak tady si nejsem úplně jistá.Čistí dobře a díky těm gumovým velmi jemným částečkám lépe pleť vyčistí, to ano,ale že by fungoval jako peeling? Nevím no,mě to moc nepřijde.

Každopádně je po něm pleť hladká a hezky vyčištěná,malinko pne,ale to dělá téměř každý mycí gel.Já s tím nemám problém,protože se po každém čištění pleti mažu.
Mohlo by vyhovovat třeba mastnější nebo normální pleti (místo peelingu),která je ale citlivá,protože pokožku vůbec nedráždí,naopak je velmi jemný.

Mínus bych dala za to,že ty perličky (zdrcnutou krupičnou kaši xD..) jsem pak měla úplně všude.Ve vlasech,ve vaně,po těle a to mi trošku vadilo.A pak to, že produktu bylo jen tři čtvrtě (k modrému pruhu nahoře),zbytek byl prázdný.


Znova si jej nekoupím,ne proto,že by nesplňoval to co má,ale proto že chci zkoušet nové věci :).

Já jej koupila za 50 Kč v nějakém výprodeji. Jinak stojí 99 Kč /100ml.



Žádné komentáře:

Okomentovat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!