Translate

čtvrtek 20. února 2014

Velké spotřebováno-ŘASENKY :)

Ahoj,

dnes tu mám pro vás takovou malou rekapitulaci řasenek.
Některé už jsou vyschlé déle,ale mě  bylo hrozně líto je vyhodit, a tak jsem je pořád schovávala a schovávala.

Teď jsem se konečně rozhodla,že je vyhodím a nechám si jen kartáčky,které se ještě můžou hodit (zvlášť ty,které mi vyhovovaly).

Ještě než to ale udělám,ráda bych se u každé z mých  řasenek pozastavila a něco málo k nim řekla.:)

Dále bych chtěla říct,že řasenky jsou hrozně individuální záležitost,a že každá máme jiné řasy.
Budu tu tedy psát čistě můj názor na ně (co udělala s mými řasami)! 

PS: Omlouvám se za ošoupané obaly řasenek :/



1.) Rocket Volum express (MAYBELLINE)
Snad moje nejoblíbenější řasenka na moje řasy!Ze začátku na mě byla sice moc mokrá,ale pak jsem si na ní zvykla, a když trochu vyschla,tak byla super.Má poměrně velký plastový kartáček s kraťounkými gumovými štětinkami,které jsou blízko u sebe a má krásnou sytě černou barvu.Řasy mi prodloužila,oddělila a dodala i objem.Především však ale délku.Možná po více vrstvách malinko slepovala,ale to jen někdy.Určitě si ji půjdu koupit znovu.Přesto,že jsem měla nevodě odolnou verzi,tak se velmi špatně odličovala.
9,6ml/cca 200 Kč.

2.) D´amore (GABRIELLA SALVETE)
Taktéž jedna z mých nejoblíbenějších řasenek! Má zajímavý plastový,bobulkovitý kartáček,který dokáže udělat nádherné řasy.Krásně prodlouží i malinko zahustí.Já především potřebuji prodloužit,tudíž mi velice vyhovovala.Další co se mi na ní líbilo je to,že se dá štěteček krásně ohýbat a tak se přizpůsobí.Další z řasenek,kterou chci minimálně ještě jednou! :)
12ml/cca 150 Kč.

3.) super SHOCK MAX (AVON)
Tuhle řasenku jsem dostala k letošním Vánocům.Obal se mi líbí,ale myslím,že je to jen nějaká jakože limitka,běžně tuto řasenku prodávají v zeleno-modrém obalu.Má obří plastový kartáček,který na mě působil ze začátku dost mohutně.Měla jsem problém se s ním namalovat,ale nějak jsem si zvykla.Řasy mi spíše prodloužila než zahustila (tedy než vyschla xD).Bohužel po sžití s tímto kartáčkem mi řasenka začala vysychat a pak dělat takové ty žmolky.Nevím no.Podle mě vyschla až příliš rychle,znovu si ji tedy nekoupím.Za to ale mohu doporučit její kolegyni super SHOCK (nemá ten maxi kartáček,ale přesto je velký).
10ml/cca 109 Kč.

4.) super Curlacious diamods
O téhle řasence vám bohužel moc neřeknu,jelikož je plná.Dostala jsem ji už na loňské Vánoce a co mi nevyhovuje je její barva.Odstín je to black diamond a to je ten problém !Řasenka není černá ale taková šedivá (asi rádoby diamantový efekt).Kartáček má zajímavý,plastový,ale po nanesení této šedivé barvy vypadám stejně jako nenamalovaná,takže proto vyhazuji.
7ml/cca 120 Kč.

5.)Max Volume CRANDIOSE (NIVEA)
Tuto řasenku jsem dostala tenkrát k nějakému nákupu.Zkoušela jsem ji hledat na internetu,ale nikde jsem ji nenašla.Celkově jsem tady u nás nikde neviděla dekorativní kosmetiku od Nivei.
Kartáček nemá plastový.Má štětinky jako takový kartáč no xD.Mě osobně tato řasenka nenadchla,řasy mi slepovala,kartáček se mi vůbec nelíbil,ale náplň jsem využila s jiným kartáčkem a ta byla fajn.


6.)Hypnose STAR (LANCOME)
Přesto,že v ní ještě malinko je,tak jsem ji už zařadila do spotřebováno,protože začíná vysychat.Má snad nejkrásnější balení,které jsem kdy na řasence viděla,ale to už jsem říkala v recenzi na ní.Má konický kartáček.Taktéž mi to s ní ze začátku moc nešlo,ale pak se stala mojí oblíbenou řasenkou.Krásně řasy prodloužila a mírně dodala objem.Plusem je také to,že voní (řekla bych trochu jako levandule).Já bych si ji asi za ty peníze nekoupila no,ale pro ty kteří chtějí investovat,tak určitě mohu doporučit,především pokud chcete řasy prodloužit.
6,5ml/ cca 720 Kč.

7.) Great lash (MAYBELLINE)
Tuto řasenku jsem objevila poprvé u mamky.Když jsem viděla obyčejný spirálovitý a ničím nezajímavý kartáček,tak jsem ji odložila zpět do kosmetické taštičky.Časem jsem ji ale vyzkoušela a docela jsem koukala.I takhle obyčejný kartáček mi udělal celkem hezké řasy,které nebyly slepené.Řasy mi prodloužila a obarvila sytě černou barvou.Nevím jestli je vodě odolná,ale řekla bych,že nemá být.Přesto jsem s ní byla několikrát v bazénu a dokonce se potápěla a řasenka se ani nehla!
Momentálně jsem koukala,že dělají nový kartáček této řasenky a nevím,jestli se dá ještě koupit i ta stará verze (na internetu určitě ano).Každopádně si myslím,že za 100 Kč/12,5ml řasenky v takhle sladkém balení se koupit vyplatí.

  Brzy také můžete očekávat recenzi na "novinku" od Loreal-řasenku Miss MANGA!

A jaký je váš favorit? :)

2 komentáře:

  1. Dost mě láká ten Lancome, protože má přesně takový kartáček, který mi maximálně vyhovuje, ale nějak mi přijde sedm set na řasenku pořád docela dost, když vím, že mi pěkné řasy udělá i řasenka za dvě stovky. Asi se ale brzo plácnu přes kapsu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně jak říkáš,já sama bych si ji nekoupila za tolik peněz,vyhrála jsem ji v soutěži s Lancome.Ale jestli ti vyhovuje ten typ kartáčku,tak co třeba vyzkoušet tu novou řasenku Miss Manga?Já ji zkoušela dneska poprvé a zatím musím říct,že mi celkem vyhovuje a kartáček má hodně podobný té od Lancome.:)

      Vymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!