Translate

neděle 19. ledna 2014

Co už si znovu nekoupím?!

Přeji vám hezké nedělní odpoledne :).

Říkala jsem si,o čem bych tak dneska psala a napadlo mě,co kdybych třeba napsala o produktech,které mě nějakým způsobem zklamaly a které už si rozhodně nekoupím.

Vybrala jsem tedy 3 produkty a čirou náhodou se jedná o kategorii vlasy,pleť a péče o rty.


ČISTÍCÍ TAMPONY GARNIER PURE pro každodenní použití

Moc mě mrzí,že tady budu hanit výrobek na pleť od značky GARNIER,protože používám gely na pleť stejné značky už několik let a vždycky jsem s nimi byla velmi spokojená,krásně voněly a mé pleti vyhovovaly.Bohužel o těchto tamponcích na  odličování to říci nemohu.

Nejdřív bych asi řekla,že jsem tyto tamponky nejdříve měla ráda.Mám je už tak dva roky,možná déle,takže jsem je používala cca ve svých 15-16 letech,kdy jsem ještě netušila co a jak a patlala jsem na sebe kde co a myslela si že mi to pomůže v boji proti akné.Ovšem,že jsem se mýlila!

Na dně kelímku zbývají cca 3 tamponky a ty už vyhodím.Jsou z jedné strany jak kdyby hrubší,takže mají tak trochu sloužit jako peeling a jsou napuštěné jakousi tekutinou.Nechápu jak jsem si na svou pleť mohla dávat něco tak příšerně páchnoucího alkoholem!Nedávno jsem je zkoušela a myslela jsem,že omdlím tím smradem.Navíc mi pleť šíleně vysušily a podráždily a to nemám vůbec citlivou pleť.Okamžitě jsem šla z pleti tu vodičku,kterou jsou tamponky napuštěny smývat.Nesnesla jsem ten pocit na pleti.

Mají vysušovat nedokonalosti,stahovat póry a zmatňovat pleť.Pupínky,kterých jsem dřív mívala víc možná hojily,ale přece jen jsem si tak vysušila pleť celou,i tam,kde jsem to nepotřebovala.Pleť se mi po nich šíleně leskla,ne mastnotou,ale jako kdyby zanechaly takový povrch lesklý.Se stažením pórů to taky nebyl žádný zázrak.Takže za mě rozhodně ne,protože to si můžete dat na tamponek alpu a udělá vám to samé.
Na prvním místě ve složení je sice voda,ale hned na druhém je alkohol denat.


ŠAMPON ULTIMATE OIL ELIXIR-na velmi namáhané a lamající se vlasy

Stejně jako u předchozího produktu musím říct,že mám šampony od Gliss Kur ráda a mám ráda i jejich masky.
V nějaké akci jsem tedy zakoupila i tento šampon,kde měli na výběr ze dvou variant a já si vybrala tuhle novinku (tenkrát novinku).
Co se týče parfemace,tak ta je hodně podobná té černé řadě od Gliss Kur.Neumím popisovat vůně,ale někomu by to mohlo smrdět.
Produkt je zlatý se třpytkami,které ale ve vlasech nezůstávají,takže se nemusíte bát.Jen to vypadá jako tekuté zlato.Mám mastnější vlasy u kořínků a sušší u konečků.Myslela jsem,že oleje v tomto šamponu mi mohou pomoci.Bohužel.Strašně špatně se vymýval a to sem si smývala hlavu snad 2x možná i 3x a přesto v těch vlasech zůstal a totálně mi vlasy zmastil.Zkoušela jsme ho pak ještě jedou a snažila se ho co nejvíce vymýt,ale vlasy jsem  po něm měla masné a zplihlé.Možná bude lepší pro sušší vlasy.


BALZÁM S VÝTAŽKY Z RŮŽE-Avon

Tento balzámek v kelímku jsem dostala k Vánocům.Objednala jsem si ho s tím,že mi nahradí zázračné kelímky od Oriflame,které mi došly.To,že balzámy v kelímku jsou nehygienické,to je mi jedno,každý na to má názor a mě to nějak nevadí.:)Obsahově je však úplně jiný než zázračný kelímek od Oriflame.
Na rtech vytvoří jakýsi lepivý hutný povlak.

Nějak extra rty nevyživí a navíc mě po něm rty šíleně štípaly a pálily.Nemám citlivou pleť ani rty a přesto mě na rtech pálí a to si myslím,že dělat nemá.Je to nepříjemné a já ho dopoužiji možná v nějaké nouzi,kdy nebudu mít jiný.Jediné plus na tomto balzámku je vůně.Má vonět po růžích,ale mě voní spíše po broskvích,nebo nějákem ovoci.
Znova už ho nekoupím,zakoupím zase zázračné kelímky od Oriflame.:)


2 komentáře:

  1. Šampony od Glisskuru jsem používala dříve a byla jsem s nimi celkem spokojená..

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!