Translate

pátek 10. ledna 2014

NAKED BASICS -Urban Decay

Ahoj,

dneska mám pro vás zase recenzi,ovšem tentokrát je to kosmetika trochu jiné cenové relace,než jste u mě zvyklí.Ano je to následnice NAKED a NAKED2 od Urban Decay,a to NAKED BASICS.


Mrzí mě,že nemůžu tuto paletku srovnat s tak "slavnými" paletkami jako je NAKED a NAKED2,protože tohle je moje první paletka od U.D. a nejspíš taky poslední.

Ne proto,že bych po nich netoužila.Kdo sleduje beauty blogerky ať už na blozích nebo na youtube,tak ví,že jsou tyto paletky velmi populární.Bohužel si zatím nevydělávám,protože studuji a tak si nemůžu cenově takové věci (dalo by se říci zbytečnosti) dovolit.

A jak jsem vlastně přišla k této paletce? Sama tomu pořád nemůžu uvěřit!Vyhrála jsem ji v giveaway.Chápete to? Z cca 225 zúčastněných jsem ji právě vyhrála já.

Pořád jsem z toho trochu v šoku,ale v dobrém smyslu.Mám ohromnou radost,že můžu vyzkoušet něco,co bych jinak nejspíš nevyzkoušela,nebo alespoň ne teď.



Omlouvám se za okecávání,ale musela jsem se s vámi podělit o radost a o to,jak jsem k této paletce vlastně přišla.:)

Ale teď už o krásce jménem NAKED BASIC!


Začneme obalem,který je jak jinak,než dokonalý.Paletka je tak akorát do dlaně.Je z pevného materiálu (nejspíš nějakého pevnějšího plastu,ale tím si nejsme jistá),a povrchu je jak kdyby pogumovaná,nápis na ní je také gumový.Co se mi na ní líbí je to,že se dá dobře umývat,když se vám ušpiní.A to si piště,že se ušpiní a jde to na ní pěkně vidět.xD

Uvnitř je ukryto 6 krásných stínů,které mají názvy a poměrně veliké zrcátko,což oceňuji.
První stín je perleťový,třpytivý.Ostatních 5 je matných a to je to co se mi na paletce líbí nejvíce,protože sehnat dneska matné stíny bez žádného lesku a třpytek,aby byly dobře pigmentované a vydržely na očích celý den je jako hledat jehlu v kupce sena.

Jsou máslové,trošinku práší,ale oproti jiným stínům je to jak nic.Když po nich přejedu štětcem,začnou se trošinku drolit,ale není to nic závažného.Jak už jsme říkala,jsou máslové,akorát co se týče posledního černého stínu.Ten mi přijde takový sušší,nevím jestli je to kusem,nebo to tak má být.Určitě mi dejte vědět kdo má tuhle paletku,jestli vám přijde ten černý taky trochu jiný.


Teď vám řeknu  něco přímo ke každému stínu.Foťák mi jaksi sežral barvy,takže si ty odstíny představte o trochu pigmentovanější.


VENUS- perleťový stín,který se dá krásně využít do vnitřního koutku na projasnění,nebo pod obočí.Nemá tak velkou pigmentaci jako tmavé odstíny,ale drží hezky na víčku.

FOXY- Má nažloutlý podtón,ale dá se krásně použít jak na celé víčko,tak i třeba jen do vnitřního koutku,pokud chcete něco bez třpytu. Dá se míchat s hnědými odstíny,líčení pak vypadá hezky a přirozeně.Stejně jako první stín není tolik pigmentovaný.

WALK OF SHAME- Tělový stín,který na fotce nejde ani téměř vidět,protože je opravdu světloučký a má barvu mé kůže.Dá se použít na celé víčko,ale hlavně jej využívám na ostré hrany a přechody mezi stíny a hezky je tímhle stínem rozblendím.Slabší pigmentace.

NAKED2- Můj snad nejoblíbenější stín z celé paletky! Má krásnou kapučínovou barvu.Trochu mi připomíná kafe s mlíkem. xD Je celkem hezky pigmentovaný a ta barva na oku je nádherná a hlavně matná.Používám jej jak na celé víčko,tak i do ohybu oka.

FAINT- Je tmavě hnědá barva.Nejdřív jsem si říkala,že by mohla být dobrá na obočí,ale pak jsem si to rozmyslela.Je totiž dobře pigmentovaný,takže na mě byl moc tmavý.Ale někdo by jej třeba mohl využít na obočí.Já jej používám zase do ohybu oka,na vnější část oka.Výborný je také na kouřové líčení.

CRAVE- Černo černoucí barva.Nikdy jsem snad neviděla tak dobře pigmentovanou černou.Většina černých bývá spíše do šeda,ale tahle je opravdu uhlově černá.Dá se  například použít jako linka,nebo na nějáké hodně dramatické líčení.Já se této barvy upřímně trošičku bojím xD.


Co dodat.Asi už nic.Jsem z této paletky prostě nadšená  no xD.
Doufám,že se vám dnešní článek (recenze) bude líbit.:)


Máte zkušenost s některou paletkou NAKED?

Množství: 6x 1,3 g  Cena: cca 800 Kč    

Žádné komentáře:

Okomentovat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!