Translate

úterý 7. ledna 2014

DERMACOL - PERFECT BASE CREAM

Přeji hezký podvečer :),

jsem tu s další recenzí a tentokrát mého oblíbeného krému,který je pro mě tak trochu i objevem.
Tento krémík se ke mě dostal tak,že jsem ho vyhrála v giveaway,za což jsem moc ráda.

Nikdy jsem žádný krém,ani přípravky na pleť od značky Dermacol nevlastnila,proto jsem na něj byla velmi zvědavá.Všude se přípravky této značky chválí a tak jsem doufala,že bude skvělý a taky sem měla pravdu!

Neříkám,že musí vyhovovat všem.Každý máme jinou pleť a každému sedí něco jiného.
Mojí smíšené až mastnější pleti však velmi vyhovuje!

A teď už k samotnému krému..

Co říká výrobce:

Hydratační krém je speciálně vyvinutý pro potřeby mladé pleti, odstraňuje příznaky únavy a oživuje pleť. Je vhodný pro denní i noční ošetření pleti, zároveň je i výborným podkladem pod make-up.
Obsahuje výtažky z mořských řas, které zpevňují pleť a zvyšují její pružnost. Komplex hydratačních látek zabraňuje ztrátám vody a tím napomáhá udržet pleť svěží.Tento krém je hypoalergenní.

Co říkám já:
 Balení je klasické v tubě,což není úplně nejpraktičtější,ale něják mi to nevadí,protože stejně vždycky pak ustřihnu konec tuby a spotřebovávám až do dna.
Z tohoto krému jsem byla nadšená již při prvním použití!
Pleť mi krásně vyhladil,jak kdyby vyplnil póry a nerovnosti pleti.Připomíná mi spíše bázi,než krém,ale jak název napovídá "base cream",tak to asi bude mít něco do sebe.
Zároveň mi po nanesení pleť krásně hydratuje,což je potřeba i u mastné pleti,protože čím víc ji vysušujete,tím víc se pleť brání a mastí se .
Není ani moc tekutý,ani nějak těžký.

Má celkem příjemnou strukturu.Je ho potřeba pořádně rozetřít.
Přijde mi,že na pleti zanechá jakýsi povlak ( v dobrém smyslu) stejně jako u báze a po vstřebání je pleť krásně hebká a připravená na make-up.Vstřebá se poměrně rychle a nezanechává na pleti mastný film,ale ani pleť nezmatní tak,že vypadáte mrtvolně a bez života,což je velké plus.

Co se týče parfemace,tak voní po mořských minerálech,nebo jako takové ty produkty s vůní moře. Slyšela  jsem různé názory.Někomu voní,někomu smrdí.Mě přijde ta vůně svěží a příjemná.

Za mě tedy určitě můžu tento krémík doporučit,zejména mladé pleti s nedostatky a nerovnostmi pleti,mastnější pleti.Určitě ne na suchou pleť.
Jsem moc ráda,že jsem ho získala pomocí giveaway,protože jinak bych ho sama asi neobjevila.

Určitě až mi dojde,tak si ho zakoupím znovu,protože podle mě bude úplně nejlepší na léto,než teď na zimu,kdy mám pleť přece jen malinko sušší.

Množství: 50ml   Cena: cca 99 Kč

A co vy? Máte rádi pečující kosmetiku Dermacol? :)

2 komentáře:

  1. podla recenzie vyzera super!

    Pozyvam na NOBILIS TILIA giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!