Translate

úterý 30. září 2014

Menší nákupy (DM,kik,Takko)

Ahoj,

je to tak 2 dny zpátky co jsem navštívila Jindřichův Hradec (vezli jsme bráchu na pohotovost) a než si brácha vyřídil doktory,skočila jsem si do DM drogerie,nakonec to ale nezůstalo jen u ní.

Koupila jsem si jen minimum věcí,nejela jsem tam utrácet.Každopádně i tak bych se s vámi ráda podělila o mé malé radosti.:)


Začneme tedy drogerií DM,kde jsem si koupila  "kokosový zázrak "(olej) ! Ano,konečně jsem se k tomu dokopala a dokonce  ho měli xD.Vzala jsem ten levnější (109 Kč) od Alnatury,podle mě na značce až tak nezáleží.Všichni o něm tolik básní,tak jsem na něj zvědavá.Zatím jsem jej zkusila jednou na vlasy a musím říct,že super !!! Teď ho chci testovat ještě na zubech,abych zjistila jestli opravdu dokáže alespoň trochu bělit.



Další věcí z DM je sprchový gel z limitované edice,který nese název WHITE PASSION.Voní naprosto božsky po ovoci,možná s kapkou květin.Podle popisku  by měl vonět po bílých květech a plodech acai.Nevím jak tyhle květinky,ani to ovoce voní.Každopádně,tohle bude asi můj velký oblíbenec.:)
Původně jsem chtěla ten s vanilkou a pomerančovou kůrou (také z limitky),ale tenhle mi voněl mnohem víc.Cena je asi 29 Kč.


Ve výprodejovém košíku jsem vyhrabala mono stín od s-he (je opravu maličkatý),který se mi zdál fajn hlavně barevně.Jde o takovou khaki barvu,myslela jsem že bude metalický,byl ale jen na povrchu,teď už je spíše matný.Vybrala jsem si ho proto,že v žádné ze svých paletek nemám zelenou barvu a tato khaki je moc hezká.Včera jsem se s ním líčila,bohužel celý den mi na oku nevydržel ani s bází.I přesto jej určitě budu používat.No za 7 Kč jsem ho tam nemohla nechat! xD To i kdybych ho měla vyhodit.:)




Pak jsem na chvíli zalezla do Takka,kde jsem objevila sukni,která se mi moc líbila.Šla jsem si ji tedy vyzkoušet,v kabince mi přišla fajn.Jenže když jsem ji dovezla dom,tak už mi tak fajn nepřišla xD.No ale snad ji využiji.Sukýnka se mi líbí,protože má koženkové detaily.Ze předu je koženková,zezadu klasický elastický materiál,taktéž v pase je pruh této koženky.Zbytek je z takového umělého  materiálu.Přes celou sukni je pak další vrstva tenčí látky.Ze předu jsou takové volány (zavinovací styl),no však vidíte sami na fotce xD,neumím to popsat.
Na bříšku je to trochu nabírané,takže mi to dělá tak trochu těhotenské břicho.:( Sukně je dost elegantní,možná si ji párkrát vezmu,ale rozhodně si ji nechám zkrátit,protože jak jsem mrňavá,tak ji mám těsně nad kolena (i když ji mám vytaženou pod prsy skoro xD..) a hrozně mě to zkracuje.
Důvod proč jsem si ji i přesto vzala? Byla zlevněná z 500 Kč na 150 Kč a po odečtení slevového kuponu mě vyšla na krásných 120 Kč,no a to už prostě nešlo! xD



Posledním kouskem je tričko (přehoz) z obchodu Kik.Moc jsem si oblíbila over size trička,která přehodím přes tílko a vypadá to dobře,zakryje to malé nedostatky na břiše a je to maximálně pohodlné.Proto jsem sáhla po tomhle krémovém kousku s dírama.Kolem jsou ještě takové třpytky v rose gold barvě.V zadu je delší,ve předu kratší.Je velmi vzdušné a fajn.Já si na něj ráda dělám uzlík,abych v tom úplně neplavala.:) Po slevě mě vyšlo na 79 Kč.



A co nového jste si v září pořídili vy? :)

Určitě se nezapomeňte zapojit do GA,která právě probíhá ná tomto blogu.:)

8 komentářů:

  1. Kokosový olej chci už taky delší dobu,ale vždy stejně z DM odejdu úplně z něčím jiným než zrovna s ním, což mě štve :D ale určitě si ho v brzké době, hlavně na zimu pořídím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky jsem to tak dlouho měla..vždycky jsem odešla s kupou jiných levnějších věcí (většinou z limitek od Baley apod.) xD,ale už ho konečně mám! :)

      Vymazat
  2. Kokosák miluju a ten sprcháč od Baley vypad super :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten sprcháč doporučuji minimálně očuchat xD :) !

      Vymazat
  3. Kokosový olej jsem nikdy neměla a nemám s ním moc zkušenost, ale láká mě už delší dobu stejně jako značka s-he :)

    http://beaufash-klarka.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. jéé děkuji :)..tak snad budu taky spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  5. ten sprcháč miluju, voní úplně úžasně a nemůžu se ho nabažit :D myslím že brzo půjdu pro zásobu :)

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!