Translate

středa 3. září 2014

Haul (DM,Lidl,sekáč,Avon,kik...)

Ahoj,

jak jste již z názvu asi poznali,mám tu pro vás další haul,tedy nákupy,a to jak kosmetické,tak i něco málo z oblečení.:)

Nejdříve bych začala DM drogerií,kde jsem využila akce,která ještě pořád běží.Pokud koupíte 5 a více věcí DM značky (Balea,Alverede...) dostanete na nákup 25% slevu,no a to se vyplatí! xD

Já si koupila pět věcí.Původně jsem šla pro nějaké produkty od Alverede a pro kokosový olej,ale od Alverede mě nic nezaujalo a kokosák od Alnatury neměli :/.Takže jsem jela na vlně Balea produktů.

Takže jsem klasicky skončila s plným košíkem věcí,které nepotřebuji a které bych tak úplně mít nemusela xD.


Jako první jsem sáhla po sprcháči s jahodovou vůní,který mě stál cca 30 Kč (omlouvám se,ale ceny nebudou přesné,zapomněla jsme si vzít účtenku).Voní krásně,ale trochu mě zklamala jeho vůně po nanesení na pokožku.V lahvičce voní krásně jako jahodové fruko,ale ve sprše mi připomíná trochu jarovou vůni.:/

V jahodové mánii jsem zůstala a zakoupila ještě šampon pro hedvábný lesk vlasů s vůní jahod,což je limitka.Mám už ten  minulý z limitované kolekce s vůní vanilky a ten mi moc vyhovuje,tak jsme zvědavá na tento.Bohužel vůně bude na vlasech asi to samé jako ten sprcháč (jarová vůně).:( Jeho cena je něco kolem 40 Kč.


No,a protože jsem poslední dobou dost zanedbávala své vlasy,koupila jsem si balzám pro dlouhé a namáhané vlasy.Už tak cca 2 měsíce vůbec na vlasy nepoužívám balzám (nevím proč jsem přestala), a tak bylo na čase si zase nějaký pořídit,aby vlasy nebyly suché.Tento od Baley mě zaujal.Tak uvidíme jaký bude.Stál mě cca 40 Kč.

Venku se nám poměrně dost ochladilo a to pro mě znamená čas koupelí a relaxace ve vaně.Přes léto mám radši sprchu,ale na podzim a zimu si ráda napustím horkou vanu,kterou doplním nějakým olejíčkem,solí do koupele nebo právě touto pěnou s vůní levandule! :) Už jsem ji jednou zkusila a je moc fajn.Opravdu hezky voní po levanduli a provoní vám koupelnu.Stojí něco kolem 45 Kč.

Po koupeli se nesmím zapomenout namazat,protože obecně voda vysušuje pokožku,natož pak horká.:) Proto jsem si pořídila kakaové máslo,které má opravdu konzistenci hutného másla a úžasně voní po kakau.Takže kdo má rád takovéhle vůně,utíkejte pro něj.:) Vím,že to není žádná novinka,ale já se pořád neměla ke koupi.Na podzim a zimu bude tato vůně  fajn.Mojí mamce to smrdí,ale ona nemá obecně ráda kokosové a kakaové věci.xD :) Opět netuším kolik mě stál,ale řekla bych něco kolem 65-70 Kč.Mě vyšel se slevou na méně.

Na portálu http://www.omlazeni.cz/ jsem se dočetla o tomto intenzivním nočním krému na problematickou pleť s kyselinou salicylovou a zinkem.Spousta žen si ho tam chválila a psali,že za ty peníze (cca 70 Kč) je to malý zázrak.Já zázraky nečekám,ale chtěla jsem vyzkoušet něco levnějšího právě na problematickou pleť a hledala jsem péči na noc.Uvidíme co mi udělá s pletí.:)

Ceny všech produktů od Baley jsou orientační a bez odečtení 25% slevy!  Celý nákup (6 produktů) mě vyšel na krásných 207 Kč.:)


Z DM drogerie přejdeme do Lidlu...

Tady jsem si z kosmetiky koupila dva produkty.Prvním je čistící pleťová voda bez alkoholu pro suchou a citlivou pleť od Cienu.Nemám suchou pleť,ale ráda používám šetrné přípravky (přípravky bez alkoholu,který zbytečně pleť dráždí).Mají i verzi pro smíšenou a mastnou pleť.Zatím jsem jej zkoušela jednou,takže nevím.Ale co můžu pochválit jsou jejich super obaly,respektive pumpičkové dávkování,kdy přiložíte tamponek,pumpnete a je to! :)

Stejně chytré dávkování má i odlakovač od Cienu,já mám verzi bez acetonu.Mají ještě jeden druh (modrý,pravděpodobně s acetonem).

Oba dva mě stály kolem 40 Kč/jeden.

V Lidlu jsem také včera narazila na různé sešity a věci do školy,což už není úplně pro mě,ale sešitu (čtverečkovaný) s tvrdýma deskama ve velikosti A5 za 13 Kč jsem nemohla odolat.Moc se mi líbil jeho design a hodí se mi k pokojíčku. xD Což je samozřejmě hrozně důležité! xDD Budu si do něj psát věci ohledně blogu a tak.Mají růzé velikosti těchto sešitků a různá provedení (design).

Poslední věcí z Lidlu je kus oblečení,a to strečové rifle.Naprostá klasika.Jsou super příjemné na nošení,protože je v nich dost elastanu.Koupila jsem si je ve vínové barvě,což se bude na podzim hodit.Není na nich nic extra,krom jednoho zipu na kapse (rose gold detaily).Stály mě 249 Kč,což je parádní cena.Jo a ještě takový tip.Podobné kalhoty mívají v Lidlu často,takže pokud si je budete pořizovat,vemte si klidně těsnější,protože se dost vytáhnou.Já se toho dost bála a připadala jsem si v nich dost nacpaná, ale teď jsou úplně fajn.:)
Když jsme byli s našima v Jindřichově Hradci,tak jsem se zaběhla podívat do obchodu KIK (je to ten s textilem a doplňkama do bytu a podobnýma krávovinama xD..) a pořídila si tam ještě jedny kalhoty v takové tmavší zelené barvě s pogumovanými šedými  fleky nebo jak bych to řekla xD.Prostě s potiskem.Ale není to maskáč!Ani nevím proč jsem si je koupila,asi mi přisly zajímavé.Sedí naprosto perfektně,ale bohužel se hoodně špatně kombinují s jinýma věcma.Takže je nejčastěji nosím s černou,hnědou a neutrálními barvami.Zvláštnost možná je to,že mají 4 knoflíky a žádný zip.Stály mě také 250 Kč

Posledními dvěma kousky z oblečení jsou tričko z Takka,na kterém není nic zvláštního.Prostě tričko s nápisem a véčkovým výstřihem,které jsem dostala od mé milované maminky.:)Mamka ví,že miluju mint barvu.xD :) Nevím kolik stálo,byl to dárek.A druhým kouskem je černé sáčko v křivákovém vzhledu.Taková bundička no.Mám jej ze sekáče za neuvěřitelných 105 Kč a jsem z něj úplně odvařená xD.Časem si chci pořídit kožený křivák,ale tohle jako prozatímní náhrada bude stačit.Akorát to počasí mi nepřeje,abych jej mohla nosit.Teď by mi v něm asi byla zima xD.Dám vám sem i fotky,kde jej mám na sobě,ale nejsou moc kvalitní,to omluvte prosím.:)


A konečně jsem u konce.Ještě pár věcí z katalogové kosmetiky (Avon,Oriflame).Za Avonu jsem si tento měsíc koupila jen dva krémy na ruce,na které byla nějaká akce oba mě dohromady vyšli cca na 60 Kč,možná ani ne.Jeden je s mateří kašičkou a druhý s kakaem,ten jste mohli vidět už v oblíbencích.
Další věcí z Avonu je  parfém,který je spíše mamky,ale půjčujeme si ho xD.Nádherně voní! :)
Z Oriflame tu mám jen sadu tří věcí - tuhé mýdlo,tekuté mýdlo a sprcháč,celá sada mě stála 99 Kč.Tato řada se jmenuje SICILIAN DREAM a voní hezky citrusově.



Jo,ještě abych nezapomněla,tak jsem si pořídila v zapadlé drogerii toto pouzdro na kartáček,což taky není žádná novinka,ale přišlo mi to fajn na cestování,nebo do kabelky,když chcete mít kartáček pořád po ruce.Tak to jen takový malý tip.:)Stálo asi 15 Kč.



No a to by bylo vše! HURÁÁÁÁ xDDD.


Doufám,že se vám tento HAUL bude líbit a určitě mi dejte vědět jestli něco z toho také máte, nebo jestli jste taktéž využily akce v  DM.:)

13 komentářů:

  1. Krásné nákupy, do DM jdu zítra :o) chystám se na nějaké jejich výrobky a využiji akci.
    Blok v Lidlu jsem si koupila také, hodí se.
    V KiKu moc ráda nakupuji.
    Tyto krémy z Avonu jsou nej.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. využít akci v DM se určitě vyplatí,já tak ušetřila přes 60 Kč :)

      Vymazat
  2. Akci v DM jsem si samozřejmě také nemohla nechat ujít a pořádně jsem se zásobila. Pořídila jsem si také sprchový gel s jahodou od Balea a těším se, až ho vyzkouším. A konečně jsem si pořídila mini tělová máslíčka od Alverde! :)

    Like Lady

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na máslíčka od Alverde jsem také koukala,bohužel nevím jestli by mi vyhovovaly ty kombinace vůní..tak jsem si je nakonec nekoupila,ale to balení po třech se mi líbilo,byl by to dobrý dárek :)

      Vymazat
  3. Moc hezké nákupy :-) Nalákala jsi mě na tu levandulovou pěnu, asi si pro ni zítra skočím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je moc fajn :)..pokud máš ráda levandulovou vůni,tak si ji pořiď :) a co jsem tak koukala,tak je téměř pořád vyprodaná,nebo je na prodejně jen pár /asi tři) kusů xD,asi je oblíbená :)

      Vymazat
  4. Musím říct, že mě dost zaujala ta levandulová pěna do koupele, určitě se po ní mrknu. Mě naopak to Cien dávkování děsně štve :D

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. pěna je moc fajn :) mě se líbí u Cien dávkování,ale je to takové bakelitové dost xD bojím se že se mi to víčko úplně rozpadne xD..

      Vymazat
  5. Velice pěkné nákupy! :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Ty kalhoty mají super barvu, taky jsem si nedávno jedny v Lidlu pořídila a jsem s nima spokojená :) a to sáčko je pecka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. oba dva kousky teď tvoří nedílnou součást mého podzimního šatníku! :) Moc ráda nosím jak ty kalhoty,tak to sáčko (bundičku).:)

      Vymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!