Translate

čtvrtek 25. září 2014

Co jsem v poslední době testovala (šampony Schwarzkopf)

Ahoj,


dnes budu pokračovat v  testování se Schwarzkopfem.

Minule jsem psala článek o barvě na vlasy NECTRA COLOR  a dnes se podíváme "na zoubek" šamponům.
Na testování mi přišli hned dva.Škoda,že jsem k nim neměla i balzámy,ale já stejně většinou používám k šamponu jinou řadu balzámu,nebo jinou značku.

Dle mého je to stejně jen marketingový tah,aby si lidé kupovali šampon a kondicionér ze stejné řady (stejné značky),jinak že to nebude mít onen efekt a bůh ví co ještě.

První ,který jsem testovala hned po barvení vlasů je šampon ULTIMATE COLOR (řada GLISS KUR),což je šampon pro barvené a melírované vlasy.


Co píše výrobce:
 Receptura s pečujícím sérem, UV-filtrem a komplexem tekutého keratinu chrání barvu proti vymývaní,pro nádherný lesk a ochranu barvy až na 10 týdnů,regeneruje a pečuje o vlasy.Používejte pravidelně.

Co si myslím já:
No co si budem povídat,ještě jsem neměla šampon pro barvené vlasy,který by plnil to co se píše,tudíž aby mi prodloužil barvu vlasů.Navíc barva,kterou jsem před testováním použila (předchozí článek) se vymývala hrozně rychle.
Šampon moc hezky voní a vůně se nějaký čas drží i ve vlasech! Dobře umyje,hezky pění.Vlasy jsou po něm hebké,lesklé.Takže bych řekla,že je to takový normální,fajn šampon.

Množství: 250 ml  Cena: kolem 80 Kč (v akci méně)


Dalším šamponem je Essence Ultime Omega Repair šampon,tedy šampon pro poškozené a oslabené vlasy (zlatá řada).
Přípravky z této nové řady (více druhů) byly vyvinuty ve spolupráci s Claudií Shiffer.


Co píše výrobce: 
Obsahuje výtažky z perel,panthenolu,zušlechtěného proteinu a keratinu (vzácný ULTIME-4-Complex).
Měl by regenerovat poškozené buňky vlasů a zabraňovat třepení konečků až o 90% ( v kombinaci s kondicionérem stejné řady).Pro obnovení přirozené krásy vlasů a zdravý lesk.

Co si myslím já:
Ze začátku jsem ze šamponu byla nadšená.Hezky voní (jako nějaký parfém),vůně ve vlasech zůstává i po umytí,což se mi líbí.Vůně je však zvláštní a nemusela by vonět každému (doporučuji očuchat předem).Taktéž se mi líbí obal produktu,jednoduchý a přitom působí jako nějaká lepší kadeřnická řada.Dobře vlasy umyje,nejsou vysušené,jsou jemné na dotek a lesknou se.Prostě parádička.Bohužel po pravidelnějším (delším) používaní,ačkoliv šampony střídám se mi vlasy začaly po tomto šamponu celkem dost mastit.
Názory podobného typu na tento šampon jsem četla už na více blozích.Mojí mamce vyhovuje.Možná proto,že má vlasy sušší.Já mám vlasy sice v délkách sušší,ale u hlavy se mi mastí, a to celkem dost rychle.Na jednom blogu jsem dokonce četla,že slečna po tomto šamponu měla lupy a vysušoval ji pokožku hlavy,je to divné,ale já mám opačný problém xD.
To,že by mi nějak napravil vlasy (roztřepené konečky) to si také nemyslím.Určitě by jej nedoporučila na mastné vlasy (můj názor).

  • Pokud by to někoho zajímalo,tak tento šampon obsahuje SLS,silikony a barviva,avšak nejsou v něm parabeny.Já složení moc nezkoumám a snažím se střídat šampony,jak ty co v sobě mají tato svinstva,tak i ty bez nich.:)

Za ty peníze bych do něj určitě znova nešla.Ale pro někoho kdo rád zkouší nové věci a chce si připlatit,tak proč ne.:)

Množství: 250 ml  Cena: 160 Kč (často různé akce)


4 komentáře:

  1. Já jsem měla od Gliss Kuru naposled ten černý, ale strašně mě po něm svědila hlava. Takže teď už jedině Balea bez silikonů :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. od Gliss Kuru mi nevyhovoval ten zlatý,tenhle ujde,ale žádný zázrak :)

      Vymazat
  2. Šampóny Gliss Kur spolu s Elseve patří mezi moje oblíbené, momentálně používám ten GK fialový s hyaluronem a vážně mi připadá, že vlasy dává dohromady a jsou po jeho používání zdravější a konce se mi méně lámou.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!