Translate

středa 10. září 2014

Scandaleyes retro glam + odličovač

Ahoj,

dnes si zase po delší době dáme recenzi.Nepůjde o žádnou novinku,ale o řasenku scandalyes retro glam od RIMMEL LONDON ,která už je na trochu nějakou dobu.Já její recenzi pořád odkládala,protože mě příliš nenadchla.

Nakonec jsem se rozhodla několika větami (trochu více xD..)o ní přece jen něco říct (napsat).:)

Když jsem si ji tenkrát kupovala,tak jsem psala,že vůbec nevím,jestli mi v té drogerce přeskočilo nebo co.Nemám ráda klasické kartáčky a už vůbec ne různě zakroucené atd.Šla jsem si pro levnou řasenku od Miss sporty takovou tu s velkým kartáčkem (také klasickým) a nakonec jsem koupila tuhle,která mě stála skoro jednou tolik xD.Byl u ní o odličovač.


Teď už k samotné řasence.Co mě opravdu zaujalo byl její obal.Mám ráda klasiku a tento rádoby "retro" obal se spojením bílé a černé barvy se mi líbí moc.

Má klasický kartáček ve tvaru přesýpacích hodin a je poměrně velký.Poprvé když jsem řasenku nanášela,tak jsem si vážně nevěděla rady a myslela jsem,že ji hned hodím do koše xD.Absolutně jsem s ní neuměla pracovat a trvalo mi dlouho,než jsem se ji naučila využívat alespoň nějakým způsobem.



Samotná řasenka mi na mé řasy nevyhovuje,dost mi řasy slepuje.Kartáček je příšerný (alespoň podle mě).Nicméně jako řasenka č.2 je fajn.Vždycky jsem použila svoji oblíbenou řasenku a po té nanesla vrstvu této.Nesměla jsem to však přehnat,protože jinak jsem měla řasy jak muší nožky.

Přišlo mi,že řasy celkem zahustí,ale nesmí se jí nanést moc.Já mám však radši řasenky co řasy prodlouží a neslepí,což tahle bohužel nesplňuje.



Co se odličovače,který byl u řasenky týče,tak ten není špatný.Píší,že odlíčí i voděodolné líčení.S tím nesouhlasím,protože voděodolnou řasenku od Gabrielly Salvete neodlíčí.Na běžné líčení stačí,ale žádný zázrak to není.

Celkové hodnocení je takové,že bych si tuto řasenku znova nekoupila,ale věřím,že spoustě z vás bude vyhovovat.:)


 Množství: 12 ml
 Cena: kolem 70 Kč (na internetu),já ji kupovala za 149 Kč i s odličovačem,ale teď byla s odličovačem v akcích i za 99 Kč

2 komentáře:

  1. Já jsem naopak s touhle řasenkou moc spokojená! Prodlouží,zahustí a ani mi řasy neslepí,což je fajn,původně jsem taky chtěla úplně jinou,ale nakonec jsem ráda , že jsem sáhla po téhle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jak říkám vždycky,každá máme jiné řasy :) každému vyhovuje jiná :)

      Vymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!