Translate

čtvrtek 11. září 2014

sérum na řasy REALASH (moje zkušenost)

Ahoj,

dnes tu mám pro vás myslím si,že celkem zajímavou recenzi,a to na sérum na řasy  REALASH.
Poslední dobou jsem na toto sérum četla hodně recenzí a často se u blogerek objevovalo.Spousta z nich jej dostala v rámci spolupráce.Já si jej však vysoutěžila na fb stránkách REALASH (SK) sama! :)
 Byla jsem na sérum moc zvědavá,protože jsem nikdy nic takového nezkoušela a jestli mám být upřímná,tak bych si jej ani kvůli nedůvěře nekoupila.

Když jsem však dostala možnost sérum vyzkoušet,neváhala jsem!
Kdo by nechtěl krásné,dlouhé a husté řasy,že? Já tedy rozhodně ano, a protože mám řasy od přírody celkem husté,ale krátké a netočí se mi jako mrkací panence,tak jsem se na testování moc těšila.
Trochu jsem se bála toho,že moje citlivé oči nebudou s tímto sérem moc kamarádit,ale naštěstí je vše v pohodě.


Sérum mi přišlo v malinké krabičce,která obsahovala jak kdyby balení lesku na rty,šlo však právě o sérum na řasy.Balení mi přijde hezké a minimalistické.Černý obal,stříbrné popisky a víčko.



Toto sérum aplikuji stejným způsobem jako třeba tekutou linku, vždy před spaním na pořádně odlíčené oční okolí,přesně tak jak se doporučuje.
Oční okolí (řasy) by neměly být mastné a neměly by obsahovat zbytek jakéhokoliv make-upu.Aplikace malinkatým a úzkým štětečkem je velice jednoduchá.Tekutina by se neměla dostat do oka! Zrovna včera se mi to bohužel stalo a dost mě oko pálilo,po vymytí vodou jsme však neměla sebemenší problémy s podrážděním oka.

Vždy nanáším jen opravdu malinko séra podél řas,protože jak píší v příbalovém letáku,to že zvýšíte množství séra vám růst řas neurychlí.Pokud by jste jeden den zapomněli aplikovat toto sérum,nic se neděje.Použijte jej znovu až následující večer.


Toto sérum by se mělo používat 8-12 týdnů,kdy by jste měli dosáhnout výrazných výsledků.Po tomto období se dávka nanášení snižuje až na 1-2x týdně pro udržení výsledků.

Já toto sérum používám již 2 a půl měsíce.A výsledky jsou opravdu viditelné.Nemám to sice tak,že by si okolí všímalo,že mám nějaké delší řasy,ale to proto,že teď mezi lidi moc nechodím.Sama však pozoruji velmi uspokojivé výsledky.První menší výsledky (zlepšení kvality řas) jsem si všimla asi po měsíci,možná o trochu dříve.

Nevím,jestli mi řasy zhoustly,ale určitě se prodloužily a co vítám nejvíc je to,že se začaly točit !
Což je skoro jako zázrak,protože já své přírodní řasy mívala vždycky téměř rovné.Zajímavé je,že na každém oku se mi točí jinak xD.Možná jsem špatně nanášela,ale na jednom oku je mám zatočené více,než na druhém xD.Také pak dole na fotce to vypadá,že na jednom oku mám řasy delší,než na druhém,což tak také není!

Také mi řasy ztmavly,což je zajímavé.Já jako přírodní brunetka,své řasy sice nemám úplně světloučké,ale přece jen po nanášení tohoto séra vypadají řasy mnohem lépe i bez řasenky a působí výrazněji.


Sérum nenanášejte na dolní řasy! A také píší,že pokud jste nositelky kontaktních čoček,doporučují je před aplikací séra vyndat a vrátit cca po 15 min.

Já za sebe tedy mohu toto sérum určitě doporučit.Přesto,že balení má pouhé 3ml,bohatě mi to minimálně na ty tři měsíce vystačí,ale myslím si,že i déle.Také se dá koupit ve větším balení,ale pro začátečníky doporučují právě tohle 3 ml.

Na co jsem velice zvědavá je to,jak dlouho tento účinek vydrží.Za jak dlouho budu mít zase své ošklivé rovné řasy? xD :( Snad za dlouho.

Množství: 3 ml (startovací balení) Cena: 1 100 Kč / http://www.realash.cz/order-now

A teď už k porovnávacím fotkám.Omlouvám se za kvalitu fotek.Můj foťák špatně zaostřuje a celkově nedělá moc hezké fotky,tak snad bude nějaká ta změna poznat.:( Fotila jsem řasy záměrně bez použití řasenky,protože každá řasenka dělá řasy jiné a tak nějak by to nebylo ono.

Na těch fotkách to bohužel není úplně tak vidět,jak jsem si myslela.:/ Ale opravdu tam rozdíl je.Zvlášť,když si pak ještě třeba nanáším řasenku,tak je znát,že jsou řasy delší a lépe se i řasenka nanáší.





2 komentáře:

  1. Měla jsi hezké řasy i předtím, ale je vidět, že ti zhoustly :) Stávám se pravidelným čtenářem, pokud se staneš mým, budu ráda :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě naopak nepřijde,že by mi zhoustly xD,ale určitě jsou delší a natočenější :)
      Děkuji,jsem ráda za každého čtenáře,ráda se kouknu na tvůj blog a stanu se jím případně též :)

      Vymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!