Translate

pondělí 22. září 2014

Barva na vlasy NECTRA COLOR (688-intenzivní červený)


Ahoj,


rozhodla jsem se pro sérii recenzí na produkty od Schwarzkopf,které jsem dostala díky "titulu" VIP recenzent (aplikace na fb).

A protože už mám tyto výrobky doma dost dlouho na to,abych je mohla zhodnotit,tak přišla jejich chvíle.

Dnes bych začala barvou na vlasy NECTRA COLOR.Odstín,který jsem si na testování vybrala je 688-intenzivní červený.



Po této barvě už jsem koukala dříve,než jsem se stala testerkou (tehdy to byla ještě novinka).Zaujala mě už svým obalem.
Tato řada barev NECTRA COLOR obsahuje květový nektar,botanické oleje a květinovou vůni.

Jedno balení této barvy obsahuje :
Tubu s barvou,lahvičku s vyvíjecí emulzí,sáček pečujícího balzámu (závěrečné péče) a rukavice.



Moje přírodní vlasy jsou středně hnědé,proto jsem také nečekala bůhví jak červené vlasy.To dá rozum.Také už jsou několik let barvené, nejčastěji hnědými přelivy.Na léto si však ráda zpestřím účes.Čekala jsem tedy především červené odlesky.Přesně tak se i stalo. 

Barva chytla velice dobře.U kořínků celkem hezky červeno-zrzavě (mám zde světlejší vlasy než v délkách).Bohužel cca po 2 týdnech (zhruba 3-4 umytí) začala blednout.Jedná se o permanentní barvu,proto bych očekávala,že barva se z vlasů bude vymývat tak první dvě umytí,ne několik týdnů.
Vím,že červené odstíny prd vydrží,a že se vymývají mnohem rychleji,ale co mám  zkušenost s jinými červenými barvami jak od Schwarzkopf,tak i s barvami od jiných firem (značek),tak mi barva většinou držela mnohem lépe a déle.Vymývá se do takové nic moc zrz barvy.

Co musím vyzdvihnout,je její vůně! Opravdu moc hezky voní a nesmrdí tak jako jiné barvy s amoniakem.Po aplikaci barvy jsem si ještě nanesla péči,která je přiložena u barvy,která opět úžasně voněla.Vlasy jsem po celé proceduře měla hebké,hladké a zdály se mi i pevnější (což mívám vždy po barvení).
Dalším menším mínusem je aplikace z lahvičky,protože když už je v ní málo barvy,špatně se vymačkává ven.To se však dá vyřešit tak,že si barvu kydnete místo do lahvičky například do mističky a používáte na barvení štětec.

Bohužel nemám fotku po aplikaci,tedy mám,ale vůbec tam nejde znát rozdíl,i když tam je :/.Proto přidávám jen fotku,která byla pořízena během barvení.



Tuto barvu možná ještě jednou vyzkouším,ale tentokrát v nějakém tmavě hnědém odstínu,určitě už nepůjdu do červené,nebo podobné barvy.


Cena za balení : cca 120 Kč (někdy více,někdy méně)

2 komentáře:

  1. Vlasy už si nebarvím, takž nevyzkouším, ale určitě to nebudou špatné barvy :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  2. já se zase vrátím zpátky k přelivům od L´orealu..permanentní barvy mi vlasy zbytečně ničí a vysušují ,a teď když mi po vysazení antikoncepce začaly vlasy brutálně padat :(,tak tím spíše nechci vlasy zatěžovat barvou :)

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!