Translate

sobota 20. září 2014

Péče o pleť s Aloe Vera ( produkty za pár kaček)

Ahojky,


opět tu máme další recenzi.Tentokrát jsem se rozhodla už pro delší dobu slibovanou recenzi na levné produkty s Aloe Vera,které se dají koupit v obchodních sítích COOP.

Poprvé jsem na tyto produkty narazila už asi před cca před 2-3 lety u mého tehdejšího přítele,respektive je používala jeho sestra (zdravím Lenču N.) a já si je půjčovala :)  xD.

Šlo o pleťové mléko a pleťovou vodu od značky INSPIRED BY YOU,což je tedy značka již zmiňované prodejny COOP.

Nikdy bych neřekla,že produkty za 29 Kč/ks mohou dělat tak dobrou službu.
Sama jsem si tyto přípravky zakoupila až toto léto s tím,že jsem byla na chatě s kamarády a v malé vesničce,kam jsme chodili nakupovat byl právě obchůdek,kde jsem je koupila,protože jsem si své oblíbené produkty na odličování a čištění pleti zapomněla doma.:( Nic jiného tam ani neměli,takže jsem neměla moc na výběr.

Možná bych to neřešila a spokojila se s obyčejnou vodou,ale protože se mi tam celkem rozjelo akné,bylo potřeba pleť alespoň něčím vyčistit.

Omáčky na začátek už bylo zase dost xD a teď už konkrétně k produktům.:)



Čistící pleťové mléko s Aloe Vera

Výrobce píše,že toto mléko důkladně odstraňuje nečistoty a make-up.Obsahuje výtažky z Aloe Vera,které mají zklidňovat podrážděnou pokožku.Je pro všechny typy pleti.Neměl by zanechávat mastný (olejový) film na obličeji,a že je dermatologicky testováno.Dále se uvádí,že minimalizuje póry a má optimální pH.

Já jej používala nejčastěji na odlíčení očního make-upu,kdy odlíčil hezky,ale řasenku ne úplně dokonale.Jelikož si ale většinou nejdříve řasenku rozpouštím ve sprše horkou vodou a až pak jí doodlíčím buď micelárkou,nebo právě tímto mlékem,neměla jsem s tím problém.
Občas jsem toto mléko používala tak,že jsem si jej vmasírovala do pleti,tím se mi krásně rozpustil make-up,tvářenka atd.,pak jej z pleti setřela tamponkem a nakonec dočistila tonikem.Konzistence mléka je taková středně hutná,bych řekla.Ani moc řídká,ani moc hutná.
To,že by mi toto mléko nějak minimalizovalo póry,to si nemyslím.Jinak je však velmi příjemné,jemně parfemované a pokožku mi nějak nedráždí,nevysušuje.Pokud tedy hledáte něco levného a přitom poměrně kvalitního (dle mého názoru), tak za ty peníze jej určitě mohu doporučit! :)

Množství: 200ml Cena: kolem 30 Kč

Čistící pleťová voda s Aloe Vera

Výrobce zase uvádí,že tato voda je vhodná pro každodenní ošetření a odstranění odumřelých buněk,obsahuje výtažky z Aloe Vera,které zklidňují podrážděnou pokožku a má navracet pleti přirozenou rovnováhu.Opět dermatologicky testováno,optimální pH, a také má minimalizovat póry.

Tato pleťová voda mě nadchla mnohem víc,než předchozí pleťové mléko.Vody podobného rázu,totiž využívám denně,a to jak ráno,večer,ale někdy i přes den,pokud se nelíčím.
Má příjemnou parfemaci,hezky pleť dočistí po takovém tom větším odlíčení.Určitě to není něco,co vám odlíčí make-up! Ale na to ani není určená.Já si ji vždycky večer právě po takovém to větším odlíčení (gelem ve sprše) nanesu trochu na tamponek a přetřu obličej.Na tamponku mám pak ještě spoustu nečistot,které gel nezvládl.Nemám ani takový ten pocit ulepené pleti,možná prvních pár vteřin,ale nějak to nepociťuji.Musím říct,že opravdu zklidňuje a přesto,že mám někdy pleť podrážděnou a rozrýpanou po akné,tak mě vůbec neštípe,ani mi obličej nedráždí,což je moc fajn.Co se týče zase toho stahování pórů,tak já nevím no.Řekla bych,že možná na chvíli je stáhnout zvládne,ale určitě nečekejte zázraky.
Tuto vodičku si určitě koupím znova,protože mi přijde,že moje pleť je od té doby co tuto vodu používám taková jako lepší xD.Možná je to jen můj pocit.Každopádně  se mi pleť ani nezhoršila.

Množství: 200 ml  Cena : kolem 30 Kč

2 komentáře:

  1. Tak to je super! :) O téhle značce slyším poprvé, do Coopu nechodím, ale za tu cenu to vypadá slibně :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. také tam běžně nechodím :),ale pro tohle si tam asi začnu chodit,alespoň jednou za čas,abych ty "dražší" značky prostřídala s produkty za pár korun :)

      Vymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!