Translate

čtvrtek 2. října 2014

Rtěnka AL BACIO (žhavá novinka od Gabrielly Salvete)

Ahoj,

o této rtěnce jste už určitě slyšeli,protože teď je toho plná blogo sféra a často se objevuje na blozích,u Youtuberek na fb stránkách apod.

Já ji opět vyhrála v testování na fb stránkách Gabrielly Salvete.
Ještě než mi rtěnka přišla,šla jsem je omrknout do drogérky.První co mě zklamalo bylo to,že většina z nich měla třpytky.:( Asi jen 2 - 3 odstíny z 9 jsou bez třpytek.


Asi jsem měla štěstí,ale zrovna mi na testování přišel odstín 09 lovely,který je bez třpytek! Jupí !!! Mnohem víc by se mi líbil odstín 02-my dream,ale tak darovanému koni na zuby nehleď, že?:) I tak jsem moc ráda,že jsem ji mohla vyzkoušet.:)



Tyto rtěnky jsou tedy novinkou,na trh přišli  myslím si, že v září tohoto roku (nejsem si jistá).
Jedná se o jemnou rtěnku,která má dělat efekt lesklých rtů (mokrý efekt).Obsahují vitamin E,čisté vosky a světlo odrážející komplex (of.popis výrobce).


Začala bych klasicky obalem.Už když jsem na ně byla mrknout do drogerky a osahala si je,tak to bylo velké zklamání.Na oko možná hezký obal,ale po osahání hrůza.Obal je z obyč levného plastu a je to vážně bakelit.Tohle mě hodně odrazuje.Souhlasím s názorem Sabči z blogu Svět podle S.,že i rtěnky od Essence za 60 Kč mají hezčí obaly.

Co se samotného produktu týče,tak už jsem řekla,že jsem testovala odstín 09-lovely,což je krásná růžová barva.Je celkem výrazná a bude určitě fajn na jaro,léto,ale i teď na oživení denního líčení.


Má gelovitou texturu a je dost hydratační,což je plus.Rty po ní nejsou vysušené,nepotřebuji pod ni balzám a pořád na rtech cítím takový ten fajn pocit jako po balzámu.
Bohužel díky tomu,že je gelovitá a hydratační,tak se nevpije do rtů,tudíž méně vydrží, a také se mi často obtiskává na zuby! :( Takže to pořád musím hlídat xD.Když už sme u těch zubů,tak "můj" růžový odstín také dost zvýrazňuje žluté zuby,na to taky pozor.:) Ty perleťové odstíny by to dělat nemusely,ale nevím.

Napít se s ní dá,ale opatrně! Zkoušela jsem s ní i jíst,ale to moc nedávala.Po jídle mi zůstala jen kolem rtů slabá vrstvička a ve středu rtů nezůstalo nic,ale to se dalo od hydratační rtěnky čekat,že moc nevydrží.:)Vydrží tak 2h,max.3h.Ráda se otírá,takže pozor,ať to nemáte na oblečení jako já xD.

Pokud konkrétně tento odstín (09) navrstvím,udělá celkem hezkou výraznou růžovou,řekla bych až neonovou.Na rtech opravdu dělá lesklý (mokrý) efekt.Pokud ji dám jemněji,rty pod ní trochu prosvítají.


                                                           Omlouvám se za fota s mojí tlamičkou xD,ale jinak to nešlo.

Podle mě je to taková rtěnka,kterou může nosit každá (nemyslím třeba tento výrazný odstín),protože je jemná,hydratační,ostatní odstíny nejsou až tak výrazné.
Nemá až tak vysokou pigmentaci.Spíše bych řekla,že je to takový hodně zabarvený balzám,balzámo-rtěnka.
Netuším jak jsou na tom ostatní odstíny,třeba ty se třpytkami.Ale pokud hledáte něco co rty zabarví a přitom o ně bude pečovat,tak by bylo fajn ji vyzkoušet.:)

Množství: 4,2 g  Cena: 130 Kč ( v akci asi za 100 Kč)


Máte už některou doma? Jak jste spokojené vy? Láká vás tuto rtěnku vyzkoušet?


11 komentářů:

  1. Mě vůbec neláká, protože jak píšeš, tak tyto hydratační rtěnky se rozpíjejí a nedrží, což mi vadí. Obaly GS rtěnek taky nemám ráda, mám doma 2, po kabelkách je netahám a přesto se mi obaly hrozně ošoupaly.

    OdpovědětVymazat
  2. také nejsem natolik nadšená,abych si šla koupit další odstín,jinak je to ale moje první rtěnka od GS :)

    OdpovědětVymazat
  3. Připadá mi jako Astor lipbutter, moc mi na rtech nevydrží a považuji ho za takový balzámek :D rtěnka má ale moc pěkný odstín a sedí k tobě .)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. myslíš? xD já nevím..možná,že k těm tmavým vlasům docela jde no xD,každopádně tady vyjít s takovouto rtěnkou ven,tak na mě lidí zírají jako na blázna :( xD,ale odstín je moc hezký :)

      Vymazat
  4. Už jsem na ně koukala, tohle je moc pěkná barvička :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  5. Tohle je asi nejhezčí barva z těchto nových rtěnek. Na těch ostatních mi vadí, že skoro všechny mají shimmer a ten já fakt nemusím.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě se ještě líbí ta 02,ta by shimmer ani třpytky mít také neměla :)

      Vymazat
  6. Možná jsem divná, ale o této rtěnce slyším poprvé. Doma mám od GS jedu, je sice fajn, ale belení je vážně otřesné. Bohužel jsem si všimla, že ani na obaly řasenek a všeho ostatního GS vůbec nedbá. Je to škoda, protože mě to totálně odrazuje...

    http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tato rtěnka je novinka,možná proto o ní ještě nevíš :),jak jsem psala,přišla na trh někdy v září (alespoň myslím xD)..obal je otřesný! s řasenkama od GS jsem však spokojená ,i když je pravda,že písmo z obalu se mi setřelo hned i z řasenek (ne ze všech od nich),pak jsem měla ještě pudr a tvářenku a tam ty obaly taky nic moc..pravda :)

      Vymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!