Translate

úterý 28. října 2014

Nezapomínejte na ruce!

Ahoj,

péče o ruce by měla být základem,co se krásy týče.Bohužel právě na tuto část těla často zapomínáme.Proč?

Stejně tak jako pečujeme o svou pleť,vlasy,postavu,tak bychom neměli zapomínat ani na ruce a nehty.
To,že budeme mít hezky nalakované a upravené nehty je sice fajn,ale důležitá je i hydratace samotných rukou.

Pokožka na rukou bývá často popraskaná a vysušená,protože ruce přece jen používáme denně a vystavujeme je různým vlivům,ať je to prach,čistící prostředky a chemikálie,těžká práce apod.

Musím se přiznat,že dřív jsem vůbec krémy na ruce nepoužívala,nebo jen minimálně.Teď prostě pocit vysušených rukou po tom co drhnu koupelnu,nebo myji nádobí nesnesu.Ano,samozřejmě si mohu vzít gumové rukavice,ale já v nich nerada dělám.:)

A teď už k samotnému jádru,proč jsem se rozhodla tento článek psát a o čem vlastně bude?
Rozhodla jsem se vám ukázat pár krémů na ruce,které vlastním já, (máme je doma) a které já sama používám.

Mám tu 4 krémy na ruce od Avonu,kterýma asi začnu.Pak se přesunu na Dermacol a jako poslední tu mám cestovní mini verzi krému na ruce od BIOTHERM.Jsou to podle mě cenově velmi dostupné krémy.Ke každému z nich bych ráda něco málo řekla.



1.) Hydratační krém na ruce s mateří kašičkou (Avon)

Tento krémík je velmi výživný,hutnější konzistence.Vůbec nemá krémovitou konzistenci,spíš bych to přirovnala možná trochu k masti,nebo nečemu takovému.Krásně voní a opravdu hydratuje velmi dobře!Napravuje popraskanou a vysušenou pokožku.Díky tomu,že je hutnější se déle vstřebává.Po vstřebání zanechává na rukou jakýsi ochranný film,nemastný film.Takže jej mohu jedině doporučit,zvlášť na hodně suché ruce a kůžičky u nehtů.

2.) Revitalizační hydratační krém na ruce s kakaovým máslem a vitaminem E
Tento se už objevil i v oblíbencích.Mám ho moc ráda,protože se velmi dobře vstřebává,hezky voní.Není moc hutný,ale přesto hydratuje celkem hezky,i když ne jako předchozí krém.Na každodenní použití po umytí rukou bude fajn.:) Pro hodně popraskané a suché ruce to asi nebude to pravé.Používám jej téměř denně.


3.) Krém na ruce s výtažky z mrtvého moře-PLANET SPA (Avon)
První co bych asi zmínila je to,že ne každému musí vonět.Mě osobně nevoní.Ale pokud vyhledáváte kosmetiku s výtažky z mrtvého moře,minerály,nebo víte jak tato řada voní,tak se určitě dokážete rozhodnout zda ano,či ne.Z této řady jsem měla masku na obličej,která byla mimochodem skvělá,ale mít tuhle vůni na rukách není hold pro mě,je to silná vůně (smrad).Má řidší konzistenci a funguje hodně podobně jako ten
kakaový.

4.) Hydratační krém na ruce s vanilkou-naturals (Avon)
Krom toho,že moc hezky voní po vanilce (měla sem celou řadu produktů s touto vůní),tak na rukou nic moc nedělá.Přijde mi,že hydratací je z těch všech krémů na ruce nejslabší.Použít se však dá a do kabelky je fajn.


5.) Zvláčňující krém na ruce-AROMA RITUALS (Dermacol)
Jsme zpátky u vůní z  řady AROMA RITUAL,kde se nedá snad mýlit.Tato řada sprcháčů,mlík,krémíků se Dermacolu vážně povedla.Krém má lehčí konzistenci,dobře se vstřebává a na rukou zanechává také takový jemný "ochranný" film.A ta vůně! Je boží! xD :) Nosím jej ráda v kabelce.Ovšem zase na hodně vysušené a popraskané ruce,bych koupila něco jiného.

6.) Biomains krém na ruce a nehty (BIOTHERM)
Tady ten krém vyjde o něco dráž než ty předchozí,ale za to je vážně skvělej! Já dostala tuto mini verzi hned 2x,takže jej mám po kabelkách.Měl by být vodě odolný,což nevím asi jsem to nezkoušela nějak.Ale přesto jak je lehký,tak ruce váživí a udělá opět jakýsi voskový film na rukou (takže bych ve vodě odolnost věřila).Hezky voní a je moc příjemný.Ovšem plné balení za tu cenu (od 350-přes 500 Kč/100 ml) bych si asi nekoupila,protože nejsem v krémech na ruce až tak vybíravá a radši si připlatím za dekorativku,nebo péči o pleť.

Kdybych to tedy měla shrnout tak bych si znova s klidným srdcem pořídila ten od Avonu s mateří kašičkou (hutnější) a z těch méně hutných bych z dražší katgorie vybrala BIOTHERM, z levnějších Dermacol.:)


Jaký krém na ruce používáte vy? Máte oblíbený?

PS: Pokud by jste si udělali čas,byla bych vděčná za váš lajk tady v soutěži:

https://www.facebook.com/BioBlogerinas/photos/pb.811086422258702.-2207520000.1414499131./851712608196083/?type=1&theater

Výhrou je BIO kosmetika,což je velmi zajímavé.Pokud mi pomůžete k výhře,věnovala bych vám část do GA.:)


Přeji hezký zbytek dne a užívejte volna (pokud tedy nechodíte do práce i ve svátek)! :)

15 komentářů:

  1. Já si vždycky s nadšením koupím nějaký krém (ať už na ruce, nebo na tělo) a potom mi jen leží v šuplíku, protože mě nebaví čekat, než se to vsákne :D

    Ale jinak jsem si oblíbila od Oriflamu z řady Chocolate dream (hlavně kvůli té vůni :3), ten si občas i na ty ruce dám, aby se neřeklo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. stejný problém trápil i mě :D..teď se alespoň občas namažu :) :D..na tuto řadu od Oriflame jsem koukala,ale bojím se,že by to vonělo divně :/

      Vymazat
  2. Já používám většinou takové méně známé, co nosí táta z práce, naposled jsem taky měla nějaký od Baley, ale jsem na to mazání dost hrozná :D

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D taky si radši mažu tělo,ale s rukama je to pořád bída :) xD

      Vymazat
  3. já používám krém od Sephory mangový, můžu doporučit, nezanechává žádný film, jak píšeš :) rychlo se vstřebá a svůj účel splní :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. až někdy půjdu do Sephory,mrknu na něj ;) díky za tip :)

      Vymazat
  4. Jak jsem si přečetla ten nadpis, tak jsem si řekla: "Ajéje." A šla jsem si namazat ruce. Uvědomuji si, že je to důležité, ale dost na to zapomínám, bohužel...

    Moc hezký článek. Já mám na ruce nějaký krém co už mám XY let a pořád tam půlku mám, ale až jednou budu kupovat nový, určitě si na tebe vzpomenu! :)

    http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to znám :)..jsem moc ráda,že se ti článek líbí :)

      Vymazat
  5. Na krémy hodně často zapomínám,ale teď na podzim a obzvlášť zimu je to věc bez které bych nevyšla ven,trpím hodně na suché ruce ,takže bez krému bych v takových ročních obdobích fungovat nemohla :) Nejčastěji mám doma krémy z Avonu,pěkně voní a navíc jsou nejlépe dostupné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to jsme na tom hodně podobně :),také moje sbírka krémů na ruce obsahuje nejčastěji kousky z Avonu :)

      Vymazat
  6. Moc pěkná recenze :-) Zaujal mě ten krém s mateří kašičkou, ale vzhledem k tomu, že mám doma krémů na ruce víc než dost, zatím další kupovat neplánuji :-D

    OdpovědětVymazat
  7. skvely clanek:)

    PS: Zvu te na svoji giveaway na mem blogu, budu rada kdyz se pripojis:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2014/10/giveaway-design-your-own-cases-and.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, like do soutěže ti s radostí dávám, protože je to fakt boží, nejlepší, co jsem letos viděla! :)
    Na ruce toho používám hodně, ale flákám to, ruce si moc nemažu a krémů na ruce mám strašně moc. Nejvíc se mi líbí biotherm a eos na ruce. Ten je asi teď můj neoblíbenější.
    U mě taky zrovna běží GA, můžeš se na kouknout na můj
    blog Měj se ráda

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. moc děkuji za pochvalu i případný lajk v soutěži :),na eos krémíky jsem koukala,ale nechce se mi zatím investovat..na GA se ráda mrknu,děkuji za pozvání :)

      Vymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!