Translate

úterý 14. října 2014

BIG & Beautiful STYLE MUSE (novinka od Astoru)

Ahoj,

dnes si opět dáme recenzi.Možná jste si všimli,že v září ASTOR přišel na trh hned s několika novinkami
(make-up,xxl linky ve fixu...).Jednou z nich je i nová řasenka  BIG & Beautiful  STYLE MUSE.


Tuto řasenku "vysoutěžila" (dostala k testování díky fb stránkám ASTORU) moje mamka,která však není až takový nadšenec do líčení jako já, a proto mi testování této řasenky přenechala, a tím mi udělala velkou radost! :) Řasenek totiž není nikdy dost a já ráda zkouším pořád nové.


Přiznám se,že je to moje úplně první řasenka od Astoru, a také asi teprv druhý produkt od Astoru,který jsem kdy vlastnila.Ani nevím proč,ale tuto značku jsem vždycky nějak přehlížela.Což byla možná škoda.

Vím,že řasenek  BIG & Beautiful má Astor víc a vždy se jen změní název ZA, a také design a kartáček.

Teď už ale přejdeme k samotné řasence.

Začneme obalem,který je oranžovo-měděný,lesklý.Podle mě neurazí,ale ani nenadchne (můj názor). Jooo..jinak víte jak se takové lesklé obaly blbě fotí? Hodně špatně! xD

Co se samotného produktu týče,tak konzistence mi přijde fajn,je krémová a také by tato řasenka měla obsahovat keratin.Někde jsem četla recenzi,že je dost mokrá.Mě se nezdá.Skvěle drží a neobtiskává se!


Kartáček má velmi zvláštní,spirálovitý.Má klasické štětiny (ne silikonové).Z jedné strany vypadá jako kónický a z druhé tak jako..no vidíte však sami na obrázku.



V dopise,který přišel spolu s řasenkou doporučují při nanášení řasenky mírně kartáčkem otáčet,aby jste dosáhli co nejlepšího efektu (modelaci řas).To bych nedělala! Pokud totiž začnete kartáčkem otáčet udělá vám řasenka místo krásných oddělených řas muší nožky (slepence),jelikož na kartáčku zůstává dost barvy.Pokud to ale s kartáčkem "vychytáte" udělá vám celkem hezké neslepené řasy.
Dále doporučují pro větší intenzitu barvy nanášet řasenku ve více vrstvách,kdy můžete přejít postupně z přirozeného  looku až na dramatické líčení.

Já většinou řasenku nanáším tou užší stranou kartáčku (první vrstvu) a tou placatější (konický vzhled) pak udělám vrstvu druhou abych trochu docílila objemu.Nevím jestli se dobře chápeme xD.Každopádně asi si každá z vás musí přijít sama na to,jak ji bude kartáček vyhovovat.:)


Ještě bych chtěla podotknout,že řasenka je speciálně určena pro modelaci řas.Za mě funguje dobře,ale přece jen během dne mi přijde,že řasy trochu ztěžknou a nedrží ten tvar jako na začátku dne,také barva není úplně uhlovitě černá,jako jsem u některých řasenek zvyklá.

Nevím,jak by fungovala na řídkých řasách,nezatočených řasách apod.Já jelikož teď používám sérum na řasy Realash,tak nemám s řasenkami problém a vyhovuje mi téměř každá.Takže tak.Je  potřeba vyzkoušet.


Kdybych to měla zhodnotit jako celek a obodovat tuto řasenku na stupnici (1-5) s tím,že 5 je nejlepší a 1-nejhorší.Dala bych jí asi 3,5.:)

Možná víte,že mám mnohem radši silikonové kartáčky,ale kdybych měla doporučit řasenku s klasickými štětinami,tak je to tato. :)

Množství: 12 ml  Cena: kolem 180 Kč (nejsem si jistá)

Nezapomeňte,že zde na blogu běží ještě asi 5 dní GIVEAWAY.Tak se určitě zapojte! Budu za to moc ráda.:)

2 komentáře:

  1. Tuto řasenku jsem nezkoušela, ale dělá docela hezké řasy :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. asi půjde o to jaké kdo má řasy od přírody (tady základ),řasenky jsou prostě hold individuální záležitost a někomu něco může sednout,druhému naopak :)

      Vymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!