Translate

pátek 10. října 2014

Kosmetika URIAGE..znáte?

Ahojky,

dnes chci jen tak v rychlosti shrnout,co budu následující týden,možná dva i víc testovat.
Ano,zase jsem měla štěstí a dostala se ke mě cestovní sada produktů URIAGE,což je teď docela dost probíraná značka.Jde o francouzskou kosmetiku,která patří mezi 4 nejvýznamnější světové dermokosmetické značky.
Její továrna se nachází v srdci francouzských Alp poblíž Grenoble, poblíž zdroje Termální vody, tak aby byly při výrobě zachovány všechny její vlastnosti. Z tohoto důvodu nemohou být výrobky Uriage vyráběny v jiných zemích.(čerpala jsem zde: http://www.drmax-lekarna.cz/uriage/ )

Výrobky této značky tedy obsahují termální vodu,spoustu minerálů atd.Je to léčebná kosmetika,kterou seženete buď na internetu,nebo v lékárnách Dr.Max (jen v této lékárně).

Mají také různé řady a druhy výrobků: pro atopiky,suchou pleť,problémy s akné,začervenání pleti...

Sada,kterou jsem získala v soutěži na jejich fb stránkách - Uriage Czech Republic (doporučuji tyto stránky sledovat,protože zde mají často různé soutěže a výzvy) je určená pro normální a smíšenou pleť,citlivou pleť.
Cena této sady co jsem tak koukala se pohybuje kolem 200 Kč.


Ani jsem nedoufala,že bych se mohla stát jednou ze tří výherkyň,protože se tam účastní celkem dost lidí.No,ale nedalo mi to a jednou jsem to  zkusila.Pak už sem více nesoutěžila a zrovna to vyšlo.Přišla mi odpověď,že jsem byla vybrána,ať jim zašlu svoji adresu.
Samozřejmě jsem skákala radostí,protože o této kosmetice hodně mluvila Ája z blogu (YT) Beautypedia by Aja,ale také třeba Terezka z kanálu Mamalifestyle.

Nejvíce se teda těším na používání termální vody,která je určená nejen pro pleť obecně,ale i podrážděná místa třeba po holení (i pro muže),ranky a dokonce i pro kojence.Což mi říká,že to bude velice šetrné.Je jemně slaná,takže si myslím,že to bude pleti hodně prospívat.:)

Od těchto produktů očekávám,že mi pomůžou s bojem s nedokonalostmi pleti,i přesto,že tato řada není primárně určená na akné (akné,jizvičky po akné,začervenání pleti apod.,ta uvidíme.

Myslím si,že přesto,že to nejsou plná balení,mohla by být recenze plno hodnotná,protože 50ml termální vody mi vydrží asi déle než týden (dva),ostatní produkty mají 15 ml, což tak na ten týden dva také bude.Nejvíce ubývat bude asi micelární voda,tak snad ji otestuji alespoň trochu.:)

Tak jo,to by bylo pro dnešek vše.Snad tento článek nebudete brát jako vychloubání,protože to bych nerada!Jen jsem se s vámi chtěla podělit o moji radost, a také vám dát vědět,na jakou recenzi se můžete těšit.:)

Dnes začínám testovat! :)

6 komentářů:

  1. O této kosmetice slyším poprvé a moc se těším na recenzi :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  2. Od této značky jsem měla šampón pro vysušenou pokožku hlavy a moc mi pomohl, akorát ty ceny by mohly být nižší :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlasím,ty ceny :/,ale já jsem zatím jen a jen nadšená..tak uvidím co delší používání...určitě bych si chtěla našetřit na ten krémík pro mastnou pleť,který je hodně chválený (zelená řada)..:)

      Vymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!