Translate

středa 8. října 2014

Spotřebováno :)

Ahoj,

už nějakou dobu tu nebyl článek se spotřebovanými produkty,takže se na to rovnou vrhneme bez okecávek na začátek .:)



1.) Čistící gel na pleť od Avonu (řada na  zanesené póry)
Tento gel jsem používala klasicky ve sprše na dočištění pleti,někdy i jako první krok čištění.Nejčastěji jsem jej používala při večerní rutině.Byl fajn,jediné jeho mínus je,že hrozně smrdí.Více jsem  o něm psala ve článku péče o problematickou pleť s Avonem (nebo tak nějak se to jmenovalo).

2.) Čistící pleťová voda s Aloe Vera (INSPIRED BY YOU)
Naprosto skvělá čistící voda na dočištění pleti,na ranní osvěžení pleti.Příjemná jemná parfemace,nedráždí pleť.Stojí kolem 30 Kč v prodejnách COOP.Určitě si ji pořídím znovu.Psala jsem na ni recenzi spolu s mlékem na čištění pleti ze stejné řady.


3.) Sprchové gely AROMA RITITUAL ( Dermacol )
Spousta lidí si je chválí a já patřím mezi ty nadšence.Momentálně jsem dopotřebovala dva (s vůní sicilská pistácie a černá třešeň).Ten pistáciový voní po mandlích (marcipánu),což já nemusím.Ten s černou třešní voní moc hezky jako nějaké bonbóny.Klidně bych si pořídila zase další,ale s jinou vůní.

4.) Bylinná koupel (pěna) s levandulovým olejem (Balea)
Nevím co k ní moc říct.Hezky voní po levanduli,dobře pění.Pro podzimní a zimní koupele jak dělaná! Určitě si ji pořídím znovu.možná s jinou vůní.


 5.) Pečující a regenerační maska na vlasy s heřmánkem a aloe (Avon)
Úplně bych tomu asi neříkala maska.Spíše balzám na vlasy.Moc hezky voní,vůně se drží i ve vlasech.Ale,že by vlasy regenerovala,tak to vůbec.Je dost řídké konzistence,maska by dle mého názoru měla být pěkně hutná,aby vyživila.Vlasy se po ní dobře rozčesávají,ale to je tak vše.Znova už bych nepořizovala.

6.) Šampon Ultra DOUX pro objem (GARNIER)
Obsahuje pivní kvasnice a granátové jablko.Hezky voní (trochu pánsky mi přijde xD..).Vůně se taktéž drží ve vlasech po umytí.Není špatný,ale měla sem i lepší šampony.Doporučila bych jej spíše na mastnější vlasy (což já mám).Mám pocit,že vlasy "vržou" čistotou,nemastní se tolik,ale že by přidal objem,to asi ne.Znovu bych si jej možná i koupila.



7.) Tělové máslo Mléko a med (NevO Dead Sea Spa)
Toto máslíčko jsem tenkrát vyhrála,jinak bych si jej určitě za plnou cenu cca 700 Kč určitě nekoupila.Hezky příjemně voní.Zanechává na pokožce sametový finish.Není až tak hydratační.Psala jsem na něj extra recenzi,takže pokud by vás to zajímalo víc,přečtěte si ji.

8.) Antiperspirant shower clean FRESH (Rexona)
Má úžasnou vůni! Vždycky,když jsem jej použila,tak už jsem nepotřebovala jinou voňavku,protože byl cítit i přes oblečení.Docela i fungoval co se týče pocení,ale nic závratného.Ještě se chystám na článek s porovnáním více deodorantů a antiperspirantů různých značek,takže si počkejte.:)Znova bych si jej klidně koupila,hlavně díky vůni!


9.) Odličovací tamponky ISEREE (Lidl)
Prakticky už ani jiné jak právě tyto lidlovské nepoužívám.Sice nejsou 100% bavlněné,ale to mi nevadí,protože se mi s nima odličuje dobře.Taky díky tomu,že nejsou tolik bavlněné jsou pevnější a nerozpadají se.Nesnáším rozpadající se odličovací tamponky xD.Tyto jsou ještě po okrajích jak kdyby zapošité,takže skvěle drží a jsou fajn i na odlakování.

10.) Bezacetonový odlakovač nehtů
Netuším od kad je,protože mi ho kupoval táta,když jsem ho na rychlo potřebovala.Ani nevím co je to za značku,spíš je to nějaký no name produkt z menšího obchůdku asi.Já si nehty moc nelakuji,takže nemám až tak vysoké požadavky od odlakovače.Odlakoval dobře a to mi stačí.


11.) Vůně do kabelky (Avon)
Další věc,kterou kupuji neustále dokola.Tyto mini vůně se střičkou jsou do kabelky hrozně fajn.Jsou skladné,ale s mou spotřebou také rychle ubývají x( xD.Z těchto dvou vůní (Sensuelle-parfém,Latin SENSATION-toaletní voda) jsem si více oblíbila Sensuelle.


12.) Vůně Célébre (Avon)
Tuto vůni jsem dostala dárkem.Moc hezky voní.Nevím co víc říct,protože vůně popisovat neumím a vyhledat si složení vůně na google umí snad každý.:)




Uff..Taky máte vždycky radost z toho,když vyhodíte prázdné obaly? Já teda určitě! Protože to znamená,že mohu načít nové produkty,něco nového pokoupit a hlavně vyhodit ten binec,který skladuji kvůli tomuhle článku.:)


Mějte hezký den!

4 komentáře:

  1. Taky mě to skladování prázdných obalů někdy štve, hlavně když se mi všechny produkty vysypou z tašky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D přesně! Ale ten pocit,když to "namlátím" do popelnice :3 :)...

      Vymazat
  2. Hezká spotřeba :) Taky jsem vždycky ráda, když mám velkou spotřebu :D Pak nafotit a šup s tím do popelnice :D

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!