Translate

pátek 31. října 2014

Spotřebováno

Ahojky,

zase je tu pravý čas na článek se spotřebovanými produkty.Ten dnešní bude tak trochu jiný než obvykle,a to proto,že půjde především o pečující produkty na tělo,které jsem spotřebovala (mazadla).

Není to proto,že bych si teď tělo začala mazat nějakým způsobem víc,než kdy jindy.Ale hádám,že spousta z vás má stejný problém jako já,a to rozloučit se s posledním zbytečkem,který je usazený na dně kelímku,či tuby.xD Mám to tak stejně i s parfémy.Když jsem dělala asi před dvěma dny pořádek v kosmetice,zjistila jsem,že mám načlých asi tisíc krémů a v každém je jen trocha na dně.Proč? xD

Proto jsem se rozhodla,že ty zbytky krémů konečně doplácám,abych si mohla načít nové.:)

To by bylo jen tak na úvod,aby jste si nemysleli,že jsem blázen a mažu se minimálně každou hodinu xD :).


1.) Tělové mléko s vůní tropického ovoce (Balea)
Toto mléko je už z loňské limitky.Já si jej pořád schovávala na léto,protože obsahovalo spoustu zlatavých třpytek,které vypadají krásně na opálené kůži.Bohužel mě nějak nebavilo používat mléko s touhle vůní.Vůně mi připomíná čokoládu margot,což mě se osobně líbí,ale v mé hlavě je tato vůně zařazena spíše do zimního období.Celkem hezky hydratovalo (středně),hezky vonělo.Já jsem byla spokojená.

2.) Tělové mléko MELON TANGO (Balea)
Další mazadlo od Baley z limitky,která mě hodně nadchla,především kvůli vůni.Vonělo krásně jako melounové žvýkačky.Hydratace nula nula prd,bylo hodně řídké,ale na léto to bylo fajn (nesnesu v létě mastné a hutné krémy).Na zimu bych sáhla po něčem hutnějším, a také po jiné vůni.A ano,stala se mi taková ta klasická nemilá věc,kdy píšete na blog recenzi (článek),přičichnete si k tubě, zmáčknete obal a produkt vám vystříkne do nosu! xD :(



3.) Tělové mléko Sensuelle (Avon)
Můj velký oblíbenec.Hezky hydratoval a ta vůně je boží (můj názor).Ráda jsem jej používala spolu s parfémem ze stejné řady,vůně díky tomu držěla na těle déle.Určitě si jej pořídím znovu.

4.) Ryamar tělové mléko s amarantovým olejem (RYOR)
Toto mlíčko bylo řidší konzistence (asi jako ten melounový od Baley),příjemně vonělo.Pro někoho kdo nemá rád mastné krémy bude fajn.Velkou hydrataci však nečekejte.Psala jsem na něj recenzi, ještě spolu s krémem na obličej ze stejné řady,tak si ji můžete přečíst.:)



5.) tělové máslo s kakaem (Balea)
Další z mých velkých oblíbenců,zvlášť teď pro podzimní a zimní období.Krásná, hutná,máslovitá konzistence.Příjemná kakaová vůně.Bohužel jsem si myslela,že mi vydrží déle.Díky té hutnější konzistenci se hůře roztírá, a také rychle ubývá.:( Klidně bych si jej však pořídila znovu! :)

6.) Pleťový a tělový krém s heřmánkem a výtažky z ovsa (Avon)
Asi moje milionté balení tohoto krému.Krásně hydratuje,dobře se vstřebává,není mastný.Používám jej jen na tělo.Asi netřeba k němu víc říkat,protože už jsem se o něm zmiňovala tolikrát,že je to trapné xD.



7.) Šampon a kondicionér pro barvené a poškozené vlasy bez lesku /vzorek (NIVEA)
Těchto vzorků mi přišlo více.Mělo by se jednat o nějakou novinku,nebo spíše o nové složení těchto produktů.Tak nevím.Každopádně zvláštně voní,jako nějaké bonbony,ale nevím které.xD Šampon velice dobře pění (až dost),což mě velmi mile překvapilo.Hezky umyje vlasy.Více vám neřeknu,je to jen vzorek.Balzám je středně hutný,vlasy se po něm rozčesávaly dobře,ale já radši hutnější balzámy.:)


8.) řasenka Miss Manga (L´oreal)
Tato řasenka mi vyhovovala.Více jsem o ní psala v samostatném článku,kde jsou i detailní fotky.:)


9.) balzám na rty CARMEX (višňový)
O tomto hojivém "zázraku" jste určitě už četli hodně.Všude se o něm píše jak je úžasný na popraskané rty,koutky a dokonce by jeho používaní mělo působit jako prevence na opary atd.Za mě je moc fajn,rty opravdu hezky vyživí.Chvíli jsem si zvykala na jeho mentolovou chuť,přívuň,která na rtech maličko pálí.Že bych ho však za ty peníze musela objednávat znovu,to se říct nedá.:) Omlouvám se za totálně oloupaný obal,ale jeho kvalita není hold moc dobrá (toho obalu).

10.) balzám na rty Helios Herb (třešňový)
Tento balzámek překvapil.Má krásnou hutnou konzistenci,která se však dobře roztírá.Rty po něm byly hezky hydratované.Nádherně voněl jako bonbonky.Bohužel to balení opět příšerné.Asi po druhém použití se mi produkt vyvrátil z obalu a pak z toho vznikla taková patlanina a nedrželo to tvar.Dopoužívala jsem jej však.


11.) gel-look topcoat (Essence)
Možná už víte,že pokud si lakuji nehty,tak jedině průhledným lakem,aby byly pevnější a vypadaly hezky a zdravě.Po barevném laku sahám jen pokud si dělám nehty na nohou.Tento průhledný topcoat,který by měl dělat jak kdyby gelový look byl super! Krásně nehty zpevnil,vypadaly hezky a stačila jen jedna vrstva.Celkem i dobře držel.Používala jsem jej velmi často.Pokud se ještě vyrábí,půjdu do něj znova! :)



No a to by bylo pro dnešek vše.A dnešní otázka pro vás zní:  Mažete se po sprše /koupeli? Nebo to flákáte? :) Docela by mě to zajímalo,protože já většinou bez namazání spát nejdu! Dřív jsem to však taky flákala.:) xD



Hezký den!

4 komentáře:

  1. už to chce,aby přišel Ježíšek,došly všechny krémy :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tělové máslo od Balea jsem měla také, bylo fajn :) Moc se mi líbil hlavně i obal, který dělal krásnou "dekoraci". No jo, to Balea umí :)

    Monča z Like Lady *SOUTĚŽ*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. právě obal od tohoto másla jsem si schovala,že si do té krabičky budu něco dávat :)

      Vymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!