Translate

sobota 1. listopadu 2014

Oblíbenci

Ahoj,

oblíbence jsem  asi za poslední 2 měsíce nesepisovala,a proto je čas to napravit! :)
Nepůjde o oblíbence těch předešlých měsíců,ale spíše jsou to takový oblíbenci za měsíc říjen.:)

Budu to brát tak různě na přeskáčku,protože jsem si pořád v tomto druhu článku neudělala žádný řád.:( xD


Jako první bych začala sprcháčema.Nejvíc jsem za měsíc říjen používala tyto dva- White passion od Baley (limitka),který krásně voní po ovoci.Do té vůně jsem se zamilovala a pokud se dá ještě sehnat (měl by),tak ho doporučuji alespoň očuchat.:) Druhým sprchovým gelem,který je o něco lepší jak ten od Baley je Caring protection od Dove.Celkově mám ráda krémové sprcháče od Dove,protože pokožku nevysušují,ba naopak jí hydratují.Navíc zase skvěle voní! :)



Přejdeme na vlasy.Tady jsem si oblíbila snad nejlevnější lak na vlasy,který jsem kdy měla.Lak z Lidlu,značky CIEN.Měl by být silně tužící (síla 5).Přesto vlasy tak nějak lehce zafixuje,ale nezanechává tu hnusnou krustu na vlasech,což oceňuji! Dobře se vyčesává a vymývá.Není to takový ten lak,který když chcete vyčesat,zlomíte si zuby na hřebenu xD.Navíc opět krásně voní a vůně ve vlasech i drží.:)

Dalším výrobkem,který se mi na vlasy osvědčil je kokosový olej od Alnatury.Proč jsem si nevzala víc balení? xD To tak rychle ubývá.:( Když už jsem měla vlasy mastnější,natřela jsem ho do délek a konečků zamotala vlasy do drdolu a šla spát.Druhý den jsem si vlasy klasicky umyla a byly boží! Vůbec nebyly zplihlé,naopak byly vzdušné a přitom hezky hydratované.
Dále jsem kokosák používala na zuby a taktéž jsem byla nadšená.Co se bělení týče,tak tam mi zuby vybělil tak o dva odstíny,ale hlavně mi neuvěřitelně zklidnil dásně a celkově jsem z používaní kokosáku na zuby měla velmi dobrý pocit.Sem tam jsem si jím namazala i celé tělo a pokožka po něm byla hebká a příjemná na dotek a ještě k tomu jemně voněla po kokosu.Musím si pořídit další,s tímhle už jsem na dně.:(
Určitě na kokosový olej udělám později samostatný článek,i když už takových článků na netu najdete hodně.:)



U zubů ještě zůstaneme.Normálně bych sem vůbec pastu na zuby nepletla,když tahle je tak dobrá xD! Já vím,že na tom jak chutná by nemělo tak záležet,ale já si podle toho prostě pastu vybírám xD.Tato od Vademecum -repair mě zaujala svým neklasickým balením.Je celkem maličká a má zvláštní víčko a hrdlo,ale to jen tak mimo.Měla by napravovat malé defekty na zubech,což teda nevím,jestli tohle pasta dokáže.Ale hlavní důvod proč ji tu zmiňuji je ten,že chutná hodně podobně jako zelené orbitky,takže kdo má rád zelené orbitky,směle do ní.:)


Na pleť se mým svatým grálem zatím bohužel jen pro tento měsíc (už mi došla) stala termální voda ve spreji  společnosti URIAGE.O celé řadě těchto produktů jsem se už v jednom článku zmiňovala s tím,že je budu testovat.S testováním jsem téměř u konce,takže brzy čekejte na celou řadu recenzi.Ale abych se vrátila zpět k této vodičce.Je naprosto skvělá! Neuvěřitelněě zklidňuje začervenalou pleť a akné se lépe hojí.Používala jsem ji po každém odlíčení,po čistící pleťové masce,ale občas jsem ji na obličej nastříkala i během dne,nebo po nalíčení.Tato termální voda ve spreji je slaná,což mě překvapilo,ale právě díky tomu asi dělá pleti tolik dobře.Jako když jste u moře,tak je většinou pleť hezká,právě díky slané vodě.Jsem z ní jako úplně mimo no xD,proto už tu o ní plácám pořád dokola.Určitě si ji v budoucnu chci pořídit ve velkém balení.:)Kdysi jsem mívala termální vodu od Avéne,ale tahle mi přijde mnohem lepší.


Poslední věc z péče,kterou jsem si vybrala je balzám na rty  BIOTHERM.Asi vám o něm moc neřeknu,protože veškeré popisky jsou v cizím jazyce,který neovládám (italština atd.).Každopádně je moc fajn.Je to takový bílý krémík na rty.Celkem hutný.Na rtech tvoří jakousi ochranou vrstvičku,která se malinko leskne,ale není to zase jako lesk,to ne.Rty hezky vyživuje a nejsou pak popraskané.


A už přejdeme na dekorativku,což je taková zajímavější část (alespoň dle mého názoru).
Tady jsem opět začala hodně používat tvářenku  ZUII organic,což je  přírodní a snad i BIO značka.Výrobky této značky se vyrábí z květin,což je zajímavé.Více jsem o ní psala v samostatné recenzi.Podle mě se jedná o barvu pro podzimní období jakstvořenou! I když jsem ji dost používala i v létě.Mám ji v odstínu MELON.Je to tvářenka v teplém odstínu.Jedinečná je tím,že hází naoranžovělé,ale i růžové odlesky,nejsou v ní třpytky,ale shimmer tam je,takže už netřeba rozjasňovače.Moc tu barvu neumím popsat,ale určitě je to jedna z mých nejoblíbenějších a nejzvláštnějších tvářenek,které vlastním.

Jako další kousek jsem si vybrala oční stín od INGLOTU.Odstín je to pravdě podobně 46.Je takový meruňkový se shimmerem,který hází různé odlesky.Název tu nevidím:/ Zničila se mi nálepka z krabičky.Je to velice zvláštní oční stín.Já jej  moc ráda používám jako rozjasňovač.A hodně se mi líbí jej nanést přes matný kapučínový stín.Obsahuje stříbrné třpytečky,ale spíše než třpyky obsahuje shimmer a to jak stříbrný,tak i takový narůžovělý s kapkou oranžové.
Samotný na oku taky nevypadá zle,ale lepší je pod něj mít nějaký podklad,aby byl lépe vidět.


Úplně posledním kouskem,který bych zařadila do oblíbenců za toto období je rtěnka taktéž z té nejlevnější řady.Je to rtěnka od Avonu,řada  colortrend.Odstín RICH BERRY.Nechtějte abych popisovala barvu,na obrázku je celkem reálná xD :).Ani nevím,zda se ještě vyrábí,mám ji už dlouho.Tato rtěnka celkem dost vysušuje rty,takže je dobré pod ní dát balzám, zase aspoň drží.Oblíbila jsem si ji ale především kvůli té barvě.:)





Mějte se hezky a užívejte víkend! :)

5 komentářů:

  1. Hezký článek :-)
    Kokosového oleje mám právě druhé balení, ale bohužel na mě nějak nefunguje, se suchými vlasy mi nepomohl, což jsem od něj očekávala nejvíc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je pravda,že na hydrataci je lepší asi olivový olej,ale já mám vlasy dost zplihlé a mastící se,takže mi celkem vystačí :)..na zuby jej mám mnohem raději!

      Vymazat
  2. Nezkoušela jsem nic z těchto produktů, teda kokosák používám, ale trošku jiný :) A možná zkusím ten lak z Lidlu :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  3. Kokosový olej mám ten samý a je skvělý! :)

    Monča z Like Lady *SOUTĚŽ*

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!