Translate

neděle 23. listopadu 2014

Čistící gel na obličej bez mýdla !

Hezkou neděli všem!

Dnes si dáme zase po nějakém čase recenzi.Díky spolupráci s portálem http://www.blogerky.cz jsem dostala možnost otestovat jeden výborný produkt, a to Čistí gel na mastnou a problematickou pleť bez mýdla značky Avéne.Mastná a problematická pleť jsou hned dva nepříjemné problémy,které mě trápí a s nimi je spojeno spoustu dalšího.Tímto bych moc chtěla tomuto portálu poděkovat,za možnost tento produkt vyzkoušet a podat vám o něm report.:)
Pokud by ještě někdo z vás nevěděl,tak mám tedy smíšenou pleť klasicky s mastnější T-zónou.I přesto,že nemám tváře nějak mastné,tak momentálně nejvíce trpím na akné právě v této oblasti.

A teď už k samotnému produktu.Gel je určen,jak už jsem řekla ,na mastnou a problematickou pleť.Má především omezovat nadměrnou produkci kožního mazu.Tento přípravek je bohatý na Termální vodu Avéne a měl by být velmi jemný a šetrný k pleti. Neobsahuje mýdlo!

Dle návodu k použití by se měl používat každé ráno a večer tak,že na navlhčenou pokožku nanesete gelík,promasírujete a klasicky spláchnete vodou.

A teď už k tomu co si o něm myslím vlastně já.Začala bych "netradičně" xD obalem.Ten se mi moc líbí,je z velmi pevného plastu.Je průhledný,takže vidíte kolik produktu ještě zbývá.Hezky vyřešeno je i dávkování.Sice jsem někdy trochu ve sprše bojovala s tím,že musíte víčko otočit,aby vylezla dírka,kterou si produkt naléváte,ale i tak se mi to zdá fajn.Dírka, z které produkt vytéká je tak maličká,že se vám do produktu nedostane zbytečná voda,například při sprchování atd.Toto balení mi přijde vážně promyšlené a je vidět,že si na něm dal výrobce záležet.



Parfemace je velmi příjemná,taková čistá , a i přesto,že se píše,že tento gel neobsahuje mýdlo (čemuž věřím),připomíná mi tato parfemace právě takovou tu čistou mýdlovou vůni.:)

Co se mi moc líbí na tomto gelu je jeho konzistence.Často se setkávám s čistícími gely,které mají dost hutnou konzistenci,skoro bych řekla rosolovitou,která se pak špatně vmasírovává do pleti,ale hlavně hrozně rychle tím produkt ubývá.Tady je to přesný opak! Gelík je tekutější,tak středně řídký a díky tomu se krásně vmasírovává do pleti a hlavně jej spotřebujete strašně málo! Takže vám produkt vydrží dle mého názoru celkem dlouho! Což vám ušetří i nějaké ty penízky.

Já jsem gel používala zhruba měsíc a za tu dobu jsem zaznamenala,že se mi pleť opravdu méně mastí a věřím,že za to může pravidelné čištění pleti tímto produktem.Dříve jsem pudrovala hlavně t-zónu o sto šest a teď už nepudruji vůbec,nebo jen velmi  zlehka,protože to moje pleť nevyžaduje.Pleť je po něm hezká,jemná a čistá.Malinko vysušuje,ale to se dá čekat od gelu na problematickou pleť,alespoň mi maličko vysuší nějaké ty pupínky.Stejně si pak nanáším krém.Nemám po něm však pocit takové té napnuté pleti a necítím se jako sušenka xD.Dalším plusem je to,že pleť po něm není ulepená!

Někde jsem četla,že gel neštípe v očích.Já mám sice oči citlivější,ale já bych jej asi úplně na oční make- up ,nebo přes oči nedávala.Mě totiž štípe.:/

A jestli mi pomohl s pupínky? Já nevím.Už v minulém článku,kdy jsem psala recenzi na značku URIAGE jsem říkala,že jsem ze začátku z nich měla velmi dobrý pocit,ale že mi přijde,že se mi tak trochu zhoršilo akné.Momentálně mám celkem ošklivé akné,hodně jizviček právě na lících.Tak nevím,možná mi prostě nesedí produkty z obsahem termální vody,nebo je to jen obdobím,či hormonální změnou.Nedokážu tedy moc posoudit,zda pomáhá v boji s pupínky.Používala jsem je i na záda a dekolt,kde se mi akné také vytvořilo (nikdy předtím jsem na to netrpěla).


Každopádně jej budu určitě používat i na dále,protože ten pocit,že se nemusíte pudrovat desetkrát za den nebo večer,když někam jdete je k nezaplacení! :)
Klidně bych do něj šla znovu,ale to jen proto,že opravdu vydrží dlouho,kdyby ubýval rychleji,tak bych do něj ty peníze asi nevrazila.:)

Produkty Avéne můžete zakoupit v lékárnách,nebo na internetu.

Podrobnější informace o tomto čistícím gelu můžete najít zde: 
http://www.eau-thermale-avene.cz/oblicej/specialni-pece/plet-se-sklonem-k-akne/cleanance-cistici-gel

Množství: 200 ml   Cena: kolem 350 Kč


Znáte kosmetiku Avéne? Používáte něco od této značky?





2 komentáře:

  1. Odpovědi
    1. značka je francouzská a její výrobky obsahují právě oblíbenou termální vodu :)

      Vymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!