Translate

pondělí 10. listopadu 2014

Hello autumn (limitka od Essence-září)

Ahoj,

dnes bych se s vámi ráda podělila o takové první dojmy z limitované edice HELLO AUTUMN od Essence,která je laděna do krásných podzimních barviček.

Možná už jdu trochu s křížkem po funuse, jak se říká,protože je to záříjová limitka.Ale věřím,že na ni třeba ještě někde narazíte ve výprodejových košíčcích,nebo tak.Balíček jsem vyhrála přes jeden z blogů,ale výherce vybíralo samo zastoupení této značky.Tato foto soutěž na téma Halloween probíhala na více blozích naráz a já zas jednou měla štěstí! :)

Tento článek berte spíše jako první dojmy,produkty jsem většinou zkoušela jen na ruce,taky jsem vám chtěla nafotit swatche.
Ještě bych podotkla,že tato limitka se prodávala jen v Globusu a Rosmannu,v DM A TETA drogerii bohužel ne,neptejte se mě proč,protože to nevím.Takže možná tam ještě nějaký ten kousek ve výprodeji seženete.:)


Jako první bych vám ráda představila paletku v nude,zemitých  odstínech.Já tedy dostala tu v hnědých odstínech- 01 WALK IN THE PARK a jsem za to moc ráda,protože druhá paletka má několik stínů v zelených tónech a ty bych rozhodně nevyužila.Paletka obsahuje 6 očních stínů se shimmerem.
Co se pigmentace týče,tak tam jsem čekala malinko více.Neříkám,že je úplně špatná.Pro začátečníky určitě fajn,ale pro někoho kdo má rád super pigmentaci to nebude,ale tak to se ani nedá čekat od paletky za pár kaček,že? :)
První bílý stín je hodně špatně pigmentovaný,pak už se to postupně zlepšuje a ty tmavě hnědé vypadají celkem dobře.Uvidíme jaké budou na víčku a jak budou držet.Oboustranný aplikátor,který je přiložen bych okamžitě zahodila,ale chápu,že někdo jej dokáže využít.Alespoň je silikonový,ne klasický pěnový,což oceňuji.Balení je také fajn,celkem bytelný plast.
osobně si myslím,že to není něco,co by jste nutně potřebovali a pokud mohu doporučit,tak bych si určitě radši koupila nude paletku z jejich stálé nabídky,ta je dle mého názoru pigmentovaná na paletku za stovku velmi dobře,minimálně lépe, než tato.:) Na fotce,kde vidíte swatche,jsem stíny několikrát navrstvila!









Jako další produkt,na který jsem se velmi těšila je multi colour pudr s reliéfy lístí-01-AUTUMN and  THE CITY.Pudr bych tomu asi neříkala.Myslela jsem,že to bude jemně tónovaný bronzer,nebo tak.Spíše než bronzer je to ale rozjasňovač.Pokud smícháte všechny barvy,vznikne z toto takový meruňkovo zlatavý odstín se zlatavým shimmerem.Já jej určitě budu využívat jako rozjasňovač, nebo i jako oční stín,protože se mi ta barvička celkem líbí.Snad bude dobře držet.Swatch pro vás nemám,protože se mi jej nepodařilo vyfotit.Odstín je totiž skoro stejný jako moje kůže a nebyl na fotce moc vidět.Balení je v pohodě,opět pevnější plast.Je ho 10g,takže mi vydrží asi už do konce života xD.


Do limitky Essence zařadila i paletku na úpravu obočí,za což tleskám,protože paletek na obočí je pořád v drogericích celkem málo, bych řekla.Vím,že Essence má ve své stálé nabídce už jedny paletky na obočí,ale tyhle vypadají mnohem lépe,alespoň co se obalu týče.Porovnat kvalitu však nemůžu,protože tu ze stálé nabídky nevlastním.Na výběr jsou zase dvě,pro blondýny a pro brunetky.Já dostala zrovna pravdě podobně tu světlejší verzi- 02 WALK IN THE PARK.Nevadí,určitě ji vyzkouším na obočí a kdyby to bylo až moc světlé,tak to bude moc fajn stín na oči,protože je matný! :) Paletka obsahuje dva matné hnědé stíny a rozjasňovač (pod obočí). Pigmentace není špatná (možná lepší než u paletky stínů na oči),ale já bych přece jen asi snesla tmavší odstín,to však není chyba produktu.Co se rozjasňovače týče,tak na rozjasnění pod obočím to asi bude stačit,ale pigmentace nic moc.K paletce je přiložený mini zkosený štěteček,který je mimochodem děsně rozkošný xD a určitě by se dal na případné doladění obočí přes den,či na cestování použít.Stíny určitě využiji jako klasické stíny na oči.Mám ráda matné,zemité odstíny.:)




Zajímavým kouskem,který se v této limitce objevil jsou  pudrové tvářenky,které se zabarví po kontaktu s teplou kůží? xD..Jééé já a popisování xD.Snad se chápeme.Tvářenky jsou v nabídce dvě.Působí hrozně vyblitě,spíše jako rozjasňovač.Po nanesení se ale zabarví,díky kontaktu s pokožkou.Měl by to být takový ten termo efekt.Já mám tu narůžovělou- 01 BEAUTY-FALL RED.Po nanesení začne růžovět a to celkem dost! Stane se z ní taková ta růžová,jako když máte v zimě zmrzlé tváře (hodně zmrzlé tváře).Takže nevím jak to vychytat tak,abych nenanesla moc a nebyla pak jako Marfuška xD.Uvidíme jak to bude fungovat na tvářích,zatím jsem ji zkoušela jen na ruce.Má v sobě malinko stříbrného shimmeru,ale není to až tak vidět.


Na co jsem se dále moc těšila je  polo matný lip cream.Četla jsem,že se hodně podobá těm lip creamům stay matt,které už se bohužel neprodávají.:( Jeden z nich doma ještě mám a je super! Krásně drží a vpije se do rtů.Takže doufám,že tohle bude něco podobného.Lip cream z limitky vlastním v odstínu- C01 beauti-FALL red.V nabídce byly myslím odstíny dva-světloučký a právě tento super krvavý.Na fotce vypadá dost do oranžova,ale není.Je to opravdu krásná červená,řekla bych klasická červená,možná trochu z podtónem do zrzava,ale každý si takovou klasiku představujeme jinak.:) Zkoušela jsem jej zatím zase jen na ruce a než jsem jej nafotila,bylo vidět,že se část vpila a šel špatně dolů i vlhčeným ubrouskem.Krásně voní!

Dále jsou (byly) v limitce dvě kajalové tužky na oči.V zeleném odstínu a hnědém.Jsem opět ráda,že jsem dostala ten hnědý,i když zelená tužka by mi na očích asi tolik nevadila, jako právě zelené stíny.Moc se mi líbí design tužky,který je matný se stříbrnými popisky,jen takový detail.Z jedné strany klasicky tužka,z druhé má takovou tu silikonovou prdelku na rozmazávaní,což mi přijde fajn.Vlastním tedy hnědý odstín -01 LEAVES ARE THE NEW BEEF.Což je krásná hnědá s teplým podtónem ,a tak trochu metalickým vzhledem bych řekla.Není ani moc měkká,ani moc tvrdá,tak akorát.Taktéž šla z ruky vlhčeným ubrouskem hůře dolů,takže doufám,že bude mít dobrou výdrž i na víčku,nebo water line.Z této tužky jsem zatím nadšená.:)


Snad v žádné limitce od Essence nemůžou chybět laky na nehty.V této limitce se jich objevilo hned 5.Já dostala tři a to : 01 BEUTI-FALL RED,což je krásný červeno zrzavý lak,moc hezká barva k podzimu, 03 CHARLIE SEEN IN GREEN,což je hrášková barva,která mě tolik nenadchla a poslední,který jsem dostala se mi líbí nejvíc, a to je 04 KEEP CALM and GO FOR A WALK,krásný nude odstín s narůžovělým podtónem.Jak ale víte já laky nějak nevyužiji,proto je nejspíš pošlu dál,krom toho nude odstínu.Tyto laky na sobě mají napsáno,že mají taky takový ten termo efekt,tak nevím,jestli se jako budou zbarvovat dle toho jestli je zima,nebo teplo.Uvidíme.:)


No a úplně poslední věcí,leč nekosmetickou,ale pořád se držíme v té beauty skupince,jsou gumičky do vlasů,ze kterých jsem mega nadšená,protože jsem bordelář a gumičky ztrácím.Navíc gumiček není nikdy dost.Tyto jsou v krásných podzimních odstínech,jsou to takové ty silonové,nebo jak to říct,netrhají vám vlasy,protože nemají takové ty kovové spoje,což je fajn.


Máte něco z této podzimní limitované kolekce doma? Jak jste spokojené? Líbí se vám?

16 komentářů:

  1. Tak takovou tvářenku jsem ještě neviděla :D takže když se třeba stydím a zrudnu, tak ta tvářenka taky tak zrudne ? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to asi ne,spíše jak je kůže teplá,tak tvářenka zrůžoví,když se nanese nejde vidě,ale za pár vteřin zrůžoví jako kdyby jsi měla tváře zmrzlé :)

      Vymazat
  2. Nejvíc se mi z celé te limitky líbí ty termolaky. Jinak moc fanouškem Essence dekorativky nejsem, takže mě jejich tvářenky, linky a jiné malovátka nelákají.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také moc nefandím dekorativce od Essence,až na rtěnky a právě tady ty polomatné lip creamy a měla sem ráda i jejich gelové linky v kalíšku,které už bohužel nevyrábí :/,každopádně ráda produkty vyzkouším,ale sama bych si je asi nepořídila :) Laky já zase nevyužiji,protože mám nehty špatné.

      Vymazat
  3. tak tuto limitku som si vobec nevsimla a vyzera uzasne!


    Pozyvam na 5 rocnu giveaway o kozmetiku Bioderma, stylove hodinky a poukaz na 50€! Tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/11/mega-naj-naj-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. Lip cream vyzerá fakt dobre :) ja som zatiaľ túto limitku v drogérii nevidela, som zvedavá či dorazí :)
    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byla to limitka za měsíc září :),ale ještě jsem ji v obchodech viděla.
      Lip cream jsem zatím zkoušela jednou včera a je super! Ještě lepší jak stay matt,které stáhly z prodeje.:) Skvěle drží a ta barva se mi moc líbí.

      Vymazat
  5. Na paletku jsem koukala ale nakonec jsem jí tam nechala :) Asi nic, co bych nutně potřebovala.

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím! :) Není to nic,co by člověk nutně potřeboval.

      Vymazat
  6. Tak a teď žasnu, normálně se úplně divím. Že by po tak dlouhé době nějaká pořádná limitka ze strany Essence?

    http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. musím se přiznat,že mě také nikdy moc limitky od Essence nenadchly,nikdy né barevně :),ale tentokrát ano :)

      Vymazat
  7. Z této kolekce mi zatím zůstala jedna věcička a to ta paletka očních stínů a je vážně nádherná! ♥
    Koukal by ses prosím na můj blog, za každou radu do budoucna děkuji ♥
    http://everythinng-blog.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Tá paletka na obočie vyzerá o mnoho krajšie ako tá basic asi si ju zaobstarám :D
    grapedenc.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!