Translate

čtvrtek 27. listopadu 2014

HAUL: kosmetika,oblečení,doplněk stravy (Revalid,ASTOR,Biotherm,výhra v GA,Lidl,second hand...)

Ahojky,

taky je u vás dneska tak zataženo a ošklivo? Tady teda fouká pěkně studený vítr.:(
I přesto,že podmínky pro focení produktů a oblečení jsou dneska nic moc,protože je celkem tma,i tak jsem se rozhodla pro vás napsat článek s nákupy.Nejsem ten typ,který si články chystá předem (bohužel),takže se omlouvám za kvalitu fotek,ale snad to bude stačit.:)

Dost kecání a jdeme rovnou na to.Většinu věcí jsem si koupila,ale mám tu i jednu zapomenutou výhru z GA,kterou bych vám chtěla ukázat, a také jeden vzorek od Biotherm,který jsem dostala od společnosti v nějaké rychlo soutěži na fb.

Začneme netradičně, a to doplňkem stravy.Nevěděla jsem zda jsem takové věci zařadit,ale nakonec jsem si řekla,proč ne?! Možná už víte (mám takový pocit,že jsem se o tom už zmiňovala),že mi začaly hodně padat vlasy a i se lámat.Proto jsem si zašla ke kožní lékařce s tím,že jsem čekala,že mi udělá vyšetření a zjistí příčinu.
Bohužel se tak nestalo,místo toho mi doporučila několik laserových ošetření,koupit si tabletky REVALID + případně i šampon z lékárny.Dále mi chtěla hnedka napsat hormonální vodičku,kterou si pokožku hlavy potíráte,ale to už jsem řekla tak to teda ne! Dokud nebudu znát příčinu,tak si nebudu kupovat milion věcí a už vůbec ne  si na hlavu plácat hormony,když to třeba není ani potřeba.

Asi před půl rokem jsem vysadila HA,takže si myslím,že to je to co na tom má podíl,ale pořád nevím.Koupila jsem si zatím tedy tobolky,šampon a chodím na leasrové ošetření (plánuji max. 5 ošetření).Už teď vám mohu říci,že to není úplně nejlevnější záležitost.Ale zatím vidím nějaké výsledky.Nechci se tu o tom déle vybavovat,protože na celý můj boj s vypadáváním vlasů se chystám napsat článek,kde bych chtěla zmínit,co si myslím o našem zdravotnictví a celkově o tom všem .:)

Tobolky REVALID + šampon REVALID jsem zakoupila na http://www.lekarna.cz/ .
Cena:
tabletky 270 ks (největší balení na tři měsíce)- 895 Kč vč.DPH
šampon 250 ml- 129 Kč vč. DPH


Přejdeme-li na kosmetiku,tak tu mám dva kousky od ASTOR. Jedním z nich je rtěnka SOFT SENSATION, z které jsem úplně mega nadšená,protože je skvělá,má krásnou barvu,je peckově pigmentovaná,tak trochu gelovitá, a prostě se mi moc líbí a hlavně za 20 Kč rtěnka od ASTORU? No neber to! xD Vyprodávali odstín 253,což je krásná červená,chvilkama až do ruda,hodně šťavnatá.Koupila jsem hned dvě,jednu pro mamku k Vánocům.Na obrázku vypadá hodně tmavě,ale bohužel až tak tmavá není,což je škoda.Určitě o ní budu někdy psát více v článku o rtěnkách,který už jsem slibovala před 100 lety a pořád není,za což se omlouvám.:/ Myslím si,že bude krásná na nadcházející plesovou sezónu.:)


Druhým kouskem jsou xxl linky ve fixu taktéž od ASTORU.Konkrétně linky 24h PERFECT STAY STYL MUSE.Tyto linky přišly na trh  asi někdy v září,nebo říjnu  (prostě na podzim tohoto roku).Zkoušela jsem je zatím asi 2x a jako zatím jsem z nich dost zklamaná,protože mají výborně držet a mě se mažou.Mimochodem ta fixa smrdí jako klasická lihovka.:( Uvidíme,no.Fixu jsem dostala jako dárek za otestování a vyplnění formuláře na řasenku,která byla také v tu dobu novinkou a recenze na ní už na mém blogu je.:)


Posledním kouskem z kosmetiky je nedávná novinka od BIOTHERM- BLUE THERAPY LIFT and BLUR,něco hodně podobného vyrábí GARNIER.Je to takový krémík,který má za úkol vyhladit vrásky,póry a případně připravit pokožku na make up.Tento krémík je sice určen pro ženy nad 45 let,ale dle mého názoru tím nic nemohu zkazit.Zkoušela jsem jej pod make-up a pleť opravdu hezky vyhladí,bohužel make-up mi na něm trošku žmolkuje,možná by to chtělo více zapracovat,nebo déle počkat až krém sedne.Je to jen vzorek,takže si nemyslím,že bych si jím mohla nějak zničit pleť jen proto,že jsem mladá.:) Složení jsem moc nezkoumala,asi v tom nějaký ten silikon bude,aby to vyhladilo pleť.Pokud by vás teto produkt zaujal,určitě si o něm vygooglite více.:) Tento vzorek jsem získala díky fb stránkám BIOTHERM.


V Lidlu jsem narazila opět na různé poznámkové bloky,kalendáře,diáře,a tak jsem neváhala a pořídila si jeden kapesní diář,který je úplně obyčejný s měkkými deskami.No ale řekněte,ty puntíčky co? Nechali by jste ho tam? :) xD Stál mě 15 Kč.


Přejdeme k zapomenuté výhře v GIVEAWAY.Nějak jsem se zapomněla zmínit.Na jednom blogu (butterflies-dream.blogspot.com)  jsem vyhrála peněženku s motivy Paříže,kterou mám moc ráda a jako milý dáreček k tomu mi přišel i náramek a lesk od Essence,který nemůžu najít xD.


A na závěr tu mám 2 úlovky ze sekáče.:)

Včerejšími kousky jsou:  bílé oversize tričko se stříbrným motivem lebky,má lodičkový výstřih a je tak trochu crop.Asi už víte,že tenhle kus oblečení zbožňuji,protože dokáže kde co zakrýt,je pohodlný kousek,hodíte pod to tílko a jde se.:) Značka je Ann Christine, 56 Kč


druhým úlovkem ze včerejška je bolerko, z takového teplákového materiálu,pevnějšího ale.Moc se mi líbil ten střih.Je šedé.Má nařasené rukávy a nemá zapínání.Fajn kousek za 58 Kč,značka neznámá.

No a to by bylo asi z dnešního HAULU vše,doufám,že se vám líbil.
Určitě mi napište co jste si třeba pořídili v poslední době vy,nebo jaké je vaše "must have" na podzim,co se oblečení,ale i líčení týče.:)


Hezký den!

6 komentářů:

  1. Krásné věci, ta peněženka je naprosto dokonalá!!! :) A diář je roztomilý, taky mám ráda takovéhle roztomilé, většinou si vyberu nějaký od Albi :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. líbí se mi design peněženky,ale mrzí mě,že není na klasický zip,ale jen na cvoček :/ :)

      Vymazat
  2. Ta peněženka je úplně top :O s tím fixem od Astoru mám stejný problém, fakt velké zklamání :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na to kolik ty linky ve fixu stojí jsem od tohočekala víc a jsem zklamaná,i přesto,že jsem jej dostala a neplatila jej :/ :)

      Vymazat
  3. Tú peňaženku by som chcela tiež,je krásna.

    pozývam ťa na moju giveaway http://janie-hannagonova.blogspot.sk/2014/11/vianocna-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!