Translate

pondělí 8. prosince 2014

Předvánoční relax s BIO kosmetikou INLIGHT (TIP NA DÁREK)

Ahojky,

dnes jsem pro vás připravila takovou  mini recenzi.Opět jsem díky portálu http://www.blogerky.cz dostala možnost testovat určitou kosmetiku.Tentokrát se jednalo pouze o miniaturku (5 ml tester).Konkrétně jsem si vybrala Bio tělový olej s Arnikou,značky INLIGHT.



O této značce jsem se už minimálně jednou na blogu zmiňovala,protože jsem měla hned několik vzorečků.které jsem zkoušela a psala na ně podobnou mini recenzi.Takže pokud by vás zajímaly i jiné výrobky,určitě na tento článek mrkněte,protože mě osobně tato kosmetika hodně nadchla!

Mimochodem všechny jejich výrobky mají krásné balení,alespoň mě se hodně líbí.A ta miniaturka? To je něco tak rozkošeného! xD :) Takové miminko.:)

Co si budem povídat,tuto recenzi berte spíše jako první dojmy,tip na vánoční dárek nebo tak,protože otestovat 5 ml olejíčku,který je určený primárně na mazání těla,na to je ho prostě málo.Já se jej snažila rozdělit na dvě použití,což bylo tak akorát na namazání celého těla. :)

Výrobce píše,že se jedná o masážní vyživující přípravek,který by měl omlazovat pleť a zároveň zvyšovat její pružnost a elasticitu.Bylinky v něm pak mají léčivé účinky a napomáhají proti otokům a zánětům.Měl by být vhodný pro všechny druhy másáží těla a dokonce i terapeutické masáže.Dobrý by měl být i při použití před sportovní aktivitou,po úrazech,nebo jako následná péče po opalování.

Hlavní složky tohoto oleje: arnika, meruňkový olej a olej z pupalky dvouleté.



Jak tedy vidíte (čtete),tento přípravek má široké spektrum využití pro tělo.
Já si jej tedy rozdělila na dvě části a masírovala tělo sama (bohužel xD..).Použila jsem jej po horké koupeli,tak jak je doporučeno,ještě na vlhkou pokožku.Díky tomu,že je pokožka vlhká se olej ještě lépe roztírá,má lepší účinky,protože uzamkne vlhkost v pokožce,ale hlavně jej stačí opravdu maličko,protože má vysokou koncentraci,ostatně jako snad všechny výrobky značky INLIGHT.

Ještě než jsem se však šla koupat,tak jsem cvičila (mé domácí cvičení),takže jsem byla celkem unavená a velmi mě zajímalo,jestli tento olejíček nějakým způsobem mému tělu uleví,i když píší,že by se měl spíše použít před sportovní aktivitou.

Byla jsem mile překvapená jak mému tělu dělá hlavně vůně olejíčku dobře.Voní tak jako po bylinkách a dle mého názoru je pro relaxaci jak stvořený!
Že by mě jako mávnutím proutku přestaly třeba bolet namožené svaly,to ne.Nevím jak by olej fnugoval,kdybych jej používala dlouhodobě,to nemohu soudit.Pokožka je však po namazání (masírování s olejem) hebká,vláčná a nevysušená.Navíc nějákou dobu jdou z kůže cítit právě ta bylinná vůně,což by mohlo někomu vadit.



Olejíček se krásně vstřebal a nezanechal mastný film,což se mi líbilo moc.

Pokud by jste chtěli někomu z vašich blízkých,nebo třeba i sobě udělat radost právě tímto olejíčkem,můžete se podívat na stránky www.biorganica.cz ,kde teď mají spoustu různých dárkových balíčků,které budou lahodit ne jen tělu,ale určitě i oku,protože mají krásná balení  "s dotekem přírody".:)
Sice to není úplně levná kosmetika,ale myslím si,že pokud si můžete dovolit investovat,tak jsou tyto produkty správná volba,protože jsou velmi kvalitní,skoro až luxusní.

Sada, ve které najdete tento olej : http://www.biorganica.cz/CZ/produkty-16-769184/vanocni-balicky/vonava-relaxace-papirova-taska?info=popis

Vánoční balíčky (sady):  http://www.biorganica.cz/CZ/produkty/16/vanocni-balicky/razeni-pozice

Mě osobně velmi zaujal balíček s názvem Cesta k dokonalé kráse,který obsahuje masku,kterou už jsem měla ve vzorečku a byla jsem z ní velmi nadšená : http://www.biorganica.cz/CZ/produkty-16-651753/vanocni-balicky/cesta-k-dokonale-krase-papirova-taska?info=popis


K testeru mi přišlo ještě pár informačních letáčků.Mimo kosmetiky INGLIGHT na stránkcáh biorganica.cz můžete najít např.dekorativní kosmetiku ZUII organic,což je také přrodní záležitost,a také jsem na jeden z produktů (tvářenku) psala již recenzi.A taktéž jako milá pozornost k 5 ml testeru přišel i vzoreček čokoládové masky,kterou jsem již ve vzorku měla a byla skvělá.:)



Tak jo a to by bylo pro dnešek vše.A dnešní otázka? Znáte kosmetiku INLIGHT? Zaujalo vás něco z jejich nabídky,případně jaký máte postoj k BIO kosmetice (dražší, přírodní kosmetice)? :) Budu se těšit na vaše názory.



Hezký zbytek dne! :)


1 komentář:

  1. Inlight je super, měla jsem od nich několik masek a všechny byly jako by zázračné. Hodně dlouho jsem se nesetkala s tak kvalitní a šetrnou pečující kosmetikou. Po Tvé recenzi mě tento olejíček dost láká.

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!