Translate

úterý 16. prosince 2014

Velké spotřebováno

Ahoj,

opět jsem tu s "odpadkovým článkem" xD.
Zase jsem se do tohohle  typu článku dlouho přemlouvala.Hold jsem hrozná xD,ale jelikož mi tu už ta krabice s kupou odpadu leží fakt dlouho,tak už musím! :)



Jdeme na to...



Šampon GLISS KUR pro velmi namáhané a lámájící se vlasy
Tento šampon se už u mě objevil v článku s propadáky.Za mě tedy určitě ne! Obsahuje zlatý shimmer,který ve vlasech nezůstává,hrozně se mi po něm mastily vlasy,vůně také nic moc.Vlasy jsem po něm měla hodně zplihlé, a i když jsem se snažila vlasy pořádně opláchnout,byly po použití tohoto šamponu takové ulepené? No prostě jak kdybych si jej špatně opláchla xD.

Šampon essence ULTIME pro poškozené a oslabené vlasy
Takže něco podobného jako předcházející šampon.Tento je však o něco lepší.Vlasy jsem po něm měla po čerstvém umytí hezké,ale taktéž se pak brzy začaly mastit.Možná by byly vhodnější pro ty,kdo nemající mastící se vlasy.Já mám suché v délkách a u konců,ale kořínky se mi rychle mastí.Každopádně za ty peníze bych do něj nešla ani náhodou,žádný zázrak.Mám ještě jedno balení (dostala jsem jej).

Balzám na vlasy BAUTIFUL LONG (Balea)
Tento balzámek jsem si koupila hlavně ze zvědavosti,protože to byla zrovna "novinka".Celkem příjemně (kadeřnicky) voněl.Nebyl špatný,taková klasika.Vlasy se po něm dobře rozčesávaly a vůně balzámu byla ve vlasech cítit i nějakou dobu po umytí.Co si ale osobně já myslím,tak je to,že ta jejich klasická řada šamponů a kondicionérů je prostě lepší,než řada PROFESSIONAL.To je jen čistě můj názor.Další balzám,nebo šampon si určitě koupím,ale z jejich klasické řady.

Péče o vlasy s marockým arganovým olejem (Avon)
Můj největší pomocník a oblíbenec v péči o vlasy! Už jsem na něj psala i recenzi a mluvila o něm již v několika článcích.Kupuji jej pořád dokola.Krásně voní a vyživuje délky vlasů a konečky.:)



Sprchový gel s vůní jahod (Balea)
Byl krémový,narozdíl od většiny obyč sprcháčů od Baley a měl červenou barvu.Když jsem si k němu čichala v obchodě,voněl krásně po jahodách (možná maličko chemicky).Bohužel jeho vůně na těle mě dost zklamala.Začal mi  nějak smrdět,jako nějaký laciný jar,nebo tak něco,takže jsem jej lila do vany místo pěny do koupele,abych jej rychle spotřebovala.Tuto vůní si už nekoupím.

Sprchový gel White Passion (Balea)
Tento gel se objevil i v oblíbencích.Krásně voněl.Měl by vonět po plodech acai a bílých květech,nevím no.Každopádně voněl nádherně!Dobře myl a dělal to co měl.Super sprcháč za pár kaček.


Sprchový gel mandlový krém a ibišek (Dove)
O tom,jak mám ráda krémové sprcháče od Dove jsem psala někdy v podzimním článku.Tento mi ze začátku sice voněl,ale pak mi přišel až moc parfemovaný,voní tak jako až moc a divně,skoro bych řekla,že mi smrděl po čase :) xD.Určitě ale ráda zkusím další varianty.

Suchý šampon (Dove)
Tento produkt mě zklamal na plné čáře a nebojím se říct,že za mě je to propadák roku! Tolik jsem se těšila na jeho testování.Ani na něj nebudu psát recenzi,protože by mě někteří mohli ukamenovat.Všude jsem na něj četla celkem pozitivní recenze a jak prý nádherně voní.Jo? To jako vážně? Vůni necítím žádnou a s vlasy mi neudělá vůbec nic.Jak kdybych na vlasy stříkala vzduch.Vypotřebovala jsem jej tak,že jsem si třeba večer umyla vlasy a po pár hodinách si je tím přestříkala,nebo druhý den.Ale na mastícící se kořínky nestačí,nedělá ani objem.Takže za mě určitě ne.Uf..to sem se zase rozčílila xD.


Čistící pleťová voda bez alkoholu pro suchou a citlivou pleť (Cien-LIDL)
Z této vody jsem celkem nadšená.Za málo peněz,hodně muziky.Sice mám pleť smíšenou až mastnou,ale záměrně jsem si vzala tuhle variantu pro citlivou pleť,vodu bez alkoholu a je super! Navíc má skvělé balení.Jediné co mi na ní vadí je sice pěkná vůně,ale na produkt na obličej  (ještě k tomu na citlivou pleť) je tato voda až dost parfemovaná.Ještě se na ní chystám psát recenzi.Určitě ji ale mohu doporučit.

Odličovač očního makeupu,i voděodolného (Rimmel London)
Tento odličovač jsem dostala k jedné z řasenek Rimmel.Bohužel je úplně na prd.Je to jen taková vodička,která vám  lehký denní oční make up možná tak rozmatlá,natož aby odlíčila něco vodě odolného,to vůbec ne.Nemám ho ještě úplně spotřebovaný,ale vyhazuji,protože ho dál používat nechci.


Termální voda ve spreji  a micelární voda (URIAGE)
Oba tyto produkty byly skvělé,plánuji si koupit někdy plná balení.Více si o nich,ale i jiných produktech této značky můžete přečíst v článku,který jsem psala.:)

Micelární voda (BIOTHERM)
Nebyla vůbec špatná,naopak bych řekla,že se jedná o jednu z lepších.Akorát když se dostane do pusy (při odličování rtěnky) je fakt hnusná,hořká.Jinak fajn.:)Ráda jsem ji vyzkoušela.


Sprchový gel SICILIAN DREAM (Oriflame)
Taková klasika.Sprchový gel,který neurazí,ale ani nenadchne.Voněl hodně po citrusech.Trošku vysušoval.

Body wash (SPA)
Tento výrobek jsem vyhrála v nějaké GA.Je to takový sprchový gel no,dá se koupit asi v Tescu co jsem tak vyčetla.Sice má hezký obal,ale to je tak vše.Má takovou jak kdyby rosolovitou strukturu,smrdí zase jako jar,nebo bublifuk pro děti,takže za mě ne! Použila jsem jej tak 2x a vyhazuji.


Vzoreček parfému LUCK (Avon)-krásná sladká vůně
Vůně PURBLANCA blush (růžová verze-Avon)-opět krásná vůně
Vůně C-THRU pearl garden-taková květinově ovocná řada bych řekla (sladká,svěží vůně)

Všechny tyto vůně mi voní.Nejvíc asi ta ve vzorku,tu bych chtěla v plném balení.Pokud vás zajímá složení vůní,tak googlite.Neumím popisovat vůně xD :).


Pleťová maska PLANET SPA s marockým jílem Rhassoul (Avon)
Nejsem si jistá,jestli už jsem na tuto masku psala recenzi,nebo ne.Každopádně vůbec nebyla špatná.Je to takové to klasické bahýnko co si naplácáte na ksichtík,necháte jej zaschnout a smyjete.Pleť je po ní hladká,póry trochu stažené a pleť tak nějak čistá.Mnohem radši jsem však měla variantu s bahnem z mrtvého moře.


Vzorek Mobil gelu intensive (Allga San)
Tento vzorek byl v časopise lékárna.Takže pravděpodobně tento gel v plném balení seženete v lékárně.Jedná se o speciální masážní gel na klouby a svaly při natažení svalů,či svalové horečce.Já si jím namazala nohy (hlavně lýtka) po cvičení a bylo to super.Krásně chladil a tak jako menotlovo bylinně voněl.Myslím si,že dobrá věc,pokud trpíte po cviičení,nebo máte problémy se svaly a klouby.

Vzorek make-upu calming effect (Avon)
Nebyl špatný,jako mladší jsem jej mívala i v plném balení.Je lehký,moc nekryje,takže je vhodný spíše asi pro ty,co chtějí pleť tak nějak sjednotit.Neoxiduje a mají na výběr i hodně světlé odstíny.


Kokosový olej (Alnatura)
Jeden z mých dalších oblíbenců.Musím si určitě pořídit další! Je super jak na suchá místa na těle,na vlasové zábaly,pečení a smažení,ale nejvíc se mi asi osvědčil na čištění zubů,protože je velmi šetrný k dásním a i zubům samotným  (jsou po něm takové jako hladké,čisté a bělejší!).



Tak jo.Konečně jsme u konce! :)



Přeji hezký zbytek dne.:)

3 komentáře:

  1. ty jo, tak to je pěkná hromádka :-D Měl jsem cestovní balení toho zlatého Glisskuru a taky mi vůbec nevyhovoval.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nakupilo se to za delší dobu,nerada píšu tenhle typ článku,ani nevím proč xD.Jinak jsem ráda,že nejsem sama komu ten šampon nevyhovuje :)

      Vymazat
  2. I like your post, thank you to discover new products !! if you like, we can follow us on GFC & G + !! I waiting you on my blog ( Jeans Broken blog) I always come back !!!
    Kisses !!!

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!