Translate

úterý 6. ledna 2015

VINTAGE ROMANCE palette (Sleek)

Ahoj,

určitě jste už o paletkách Sleek slyšeli mockrát.Já jsem se na jednu z nich rozhodla přesto napsat recenzi.Proč až teď? Vlastně ani nevím.Když jsem ji kupovala (loni v dubnu),bylo kolem těchto paletek ještě pořád takové to velké haló.Každý chtěl alespoň jednu vlastnit,možná tedy  proto.

Teď když už to trochu ustoupilo,rozhodla jsem se přece jen podělit o svůj názor.
Ještě chci dodat,že je to tedy úplně moje první paletka (doposud) od Sleeku ,ale určitě mám zálusk minimálně ještě na dvě ( Arabian Nights (limitka,nevim jestli ji stihnu), Oh so special a možná i tu s nude odstíny). :)

Sleek paletky jsou známé tím,že jsou relativně dobře pigmentované,levné (cena za 12 stínů kolem 300 Kč) a mají krásné obaly,které nepůsobí lacině.Dokonce i krabičky produktů jsou moc hezké a lahodí oku.Každá z těchto paletek obsahuje 12 stínů (jeden má 1,1g) a součástí je i silikonový,oboustranný aplikátor,který už bohužel nemůžu najít xD,ale dá se v nouzi využít..


Jinak tomu není ani u paletky,kterou dnes budu recenzovat, paletky VINTAGE ROMANCE.
Tato paletka mě tenkrát zaujala nejvíc,přiznám se,že prvně se mi líbila hlavně kvůli názvu xD.Avšak barvy v této paletce jsou nádherné.Matné balení je ihned zaprasené,ale s tím se dalo počítat,proto omluvte tak trochu opatlanou paletku na fotkách,jde to špatně umýt.:(

Paletka obsahuje veliké zrcátko,což je určitě fajn na cestování,ale také se vám může lehce rozbít.Já nevím,hodně žen zrcátko u produktů oceňuje,já jej nevyhledávám.Na cestování bych jej ale v nouzi asi použila.

Pokud jste milovnice fialových a zlatavých odstínů,jakto že ji ještě nemáte doma?! Pokud znáte někoho,kdo by měl rád fialové stíny,podarujte jej a určitě nešlápnete vedle ! :)
Fialová je krásná především k zelené duhovce oka (což já mám),ale určitě bude slušet i jiným.


Někde jsem později četla,že zrovna tato paletka je o něco méně pigmentovaná,nebo spíše méně máslová než ostatní paletky od Sleeku.To vám bohužel neřeknu,protože jinou nemám.

No a teď se vrhneme na jednotlivé stíny.Pokusím se vám ke každému něco málo napsat.Mimochodem názvy stínů (podle měst) jsou dokonalé! Dokonce i Praha "se vešla" do paletky.Přijde mi to jako dobrý nápad a tak něják vtipné a velmi hezky udělané.:)

Začneme první řadou: 

Pretty in Paris- je stříbrný stín se shimmerem,relativně máslový,ale přijde mi méně pigmentovaný než třeba ostatní,pokud jej však spíše než "natíráte" na oční víčko vklepáváte,nebo jej vrstvíte na tmavší podklad,tak dělá krásný efekt.

Meet in Madrid- opět něco hodně podobného jako u předchozího stínu co se nanášení týče,ale i konzistence,jinak je to hezký zlatý stín,opět lesklý.

Court in Cannes- bronzovo-zlatý lesklý stín,konzistence opět stejná jako předchozí stíny.

Lust in LA- zlatý stín s kapkou hnědé a bronzové,moc hezký,lesklý a zajímavý stín.

Romance in Rome- super název,jinak jde o celkem typickou švestkovou barvu,s tak trochu metalickým leskem,která se jak kdyby mění podle toho z jakého úhlu se na ni díváte,pokud ji dáte na celé víčko,v záhybu oka se vám vystínuje do šeda,určitě víte jaký efekt teď myslím,moc hezká a zajímavá barva.

Propose in Prague- tady už je zmíněná Praha,tento stín je jako jediný úplně matný,bez jakýchkoliv třpytek a shimmeru,jako jediný v paletce.Jde o zrzavo-hnědou barvu,velice zvláštní,na celém víčku by mohla dělat takové ty uplakané oči,protože má trochu podtón do růžovo-oranžova mi přijde.


Druhá řada: 

A Vow in Venice- bobulovitá fialová se shimmerem,řekla bych,že v tomto stínu je kapička hnědé až.

Marry in Monte Carlo- fialovo-růžový odstín se shimmerem, růžový metalický lesk.

Honeymoon in Hollywood- tmavě fialové bobule (mé přirovnání xD),konzistencí je sušší než jiné stíny,kdyby neobsahoval tento stín  sem tam stříbrné třpytky,byl by matný,nemá lesk jako předchozí stíny.Moc krásná barva!

Bliss in Barcelona- tmavší fialová,metalický lesk,je to zase takový ten měnící se stín,podobně jako u stínu Romance in Rome,akorát tady ta má více fialový lesk a Romance in Rome je víc do šeda.

Forever in Florence- ostružinová barva se stříbrnými třpytkami,konzistence jako u stínu Honeymoon in Hollywood je sušš,í a kdyby neměl tento stín třpytky,byl by matný.

Love in London- nejsušší stín z celé paletky,černý,ale není to taková ta temně černá,alespoň dle mého názoru,obsahuje stříbrné třpytky.U mě nejméně využitý stín z celé paletky.



Ještě jedna moje taková malá poznámka.Všimla jsem si,že na ruku a prst chytají stíny tak nějak lépe,než na oční víčko xD,ale možná je to jen moje chyba.Musím si pořídit kvalitnější štětec na stíny.:)

Na obrázku jsem přejela prstem po kůži dvakrát a stín navrstvila.

Paletku jsem nejvíce využívala letos na podzim,tak nějak mi přišly tyto odstíny fajn právě na toto období. Stíny to jsou krásné,ale s těma tmavýma se musí opatrně,jinak si uděláte binec na celé pleti,protože trochu opadávají.Proto je asi lepší si nejdřív udělat oči a až pak nanášet make- up,nebo si alespoň přidržet ubrousek pod okem. :)

 A co vy? Máte svoji oblíbenou paletku od Sleeku? Kterou?

5 komentářů:

  1. Tak ta je nádherná, tuto od Sleeku ještě nemám, ale asi to budu to muset napravit :o)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné stíny musím ihned koupit :D

    OdpovědětVymazat
  3. Odstíny jsou nádherné! Jsou taky tak lesklé i ve skutečnosti?

    Já také nevyhledávám zrcátko přímo u produktů, stejně je hned zaprášený a zapatlaný, obdivuji kohokoliv, kdo ho používá, abych před každým malováním ještě čistila zrcátko...

    OdpovědětVymazat
  4. Moc hezke odstíny:-)
    Od sleek zatím paletku nemam

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!