Translate

pondělí 5. ledna 2015

NACHTCREME na problematickou pleť od Baley

Ahoj,

před nějákým časem jsem  na Omlazeni.cz četla různé recenze na produkty a ejhle...narazila jsem na  krémík na problematickou pleť od levné značky Balea,kterou zakoupíte v DM drogerii.Začala jsem tedy číst ohlasy na tento krém.Kupodivu jich bylo až dost kladných.Slečny/paní tam psaly,jak si krém večer namažou a ráno,že maj pupínky mnohem menší,nebo úplně zahojené.



Skoro bych řekla,že tam byl velmi vychvalován,že je to takový malý zázrak.Tak jsem si řekla,proč to taky nevyzkoušet za těch pár korun (70-100 Kč/50ml).

Šla jsem tedy a koupila jej.Rovnou říkám,že jsem nečekala zázraky,přece jen je to jen Balea (tuto značku mám jinak  moc ráda,ale nevěřím na zázraky xD).

Balení je fajn,odpovídajíc ceně.Líbí se mi zavírání na zaklapnutí,nemám ráda šroubovací uzávěry.:)

Ze začátku jsem krémík používala na obličej na noc tak jak je určeno.Vyčistila jsem pleť tak jak jsem zvyklá,napatlala krém a šla spát.Nemusím tu zmiňovat,že mám problematickou pleť,to je jasné! Jinak bych do něj nešla.

Má takovou středně hutnou konzistenci,světle modré zabarvení a voní (smrdí) tak jako..asi to nepopíšu,ale trochu tam cítím alkohol (našla jsem jej i ve složení).


Zapoměla jsem zmínit,že se jedná tedy o intenzivní noční krém a obsahuje kyselinu salicylovou a zinek.
Tyto dvě složky jsou podle mě moc dobré na problematickou pleť a tak jsem byla zvědavá.

Abych to dlouho neokecávala.Krém je po nanesení docela příjemný na pleti,ale malinko lepí,což by mohlo někomu vadit.Pupínky se po něm sice lépe hojí,ale jak říkám,žádné zázraky.Pokud máte pár pupínků,ne moc zanícených,tak bych jej snad i mohla doporučit.Rozhodně bych jej ale asi nedávala na celý obličej,alespoň ne někomu s citlivou pokožkou,nebo pokožkou,která se po přípravcích na akné vysušuje.To je totiž tento případ.Po delším používání na celou tvář mi pleť tak trochu vysušoval.Přitom přímo po nanesení mi pleť vysušená nepřišla,ba naopak.

Později jsem je začala používat na ramena,kde se mi také akné objevilo.Na toto použití bych si jej koupila klidně znovu.Přece jen nevím jak u vás,ale u mě se pupínky na tváři hojí mnohem hůře,jak pupínky právě na zádech,či ramenou.
Do používala jsem jej teda tak,že jsem si "postiženou" pokožku ramen vyčistila a krémík nanesla stejně jako na tvář.Pupínky se trochu vysušily a lépe se hojily.

Z tohoto výrobku jsem  tak trochu v rozpacích a nevím co si o něm mám vlastně myslet.
Pokud ale nechcete moc do péče investovat,určitě bych jej vyzkoušela.Zvlášť třeba pro někoho s hodně mladou pletí by to mohlo být o.k.Doporučila bych jej používat třeba lokálně,nebo jen na postižená místa.Rozhodně to není něco,co vám zachrání nějakou těžší formu akné,to vůbec! Pokud se vám však vytvoří sem tam nějáký ten pupínek,tak proč ne.:)

Množství: 50 ml  Cena: od 70 Kč do 100 Kč


Docela by mě zajímalo,zda používáte v péči o pleť něco značky Balea,případně co vám vyhovuje od této značky na pleť,nebo jestli si radši připlatíte.?

Pro mě toto byla první zkušenost s produktem od Baley,co se pleti týče ( vlastně krom vlhčených ubrousků).



Přeji hezký zbytek dne!

4 komentáře:

  1. I když sice má kladné recenze a pupínek vysuší, tak zůstávám k této značce poněkud skeptická a raději si zajdu ke kožní, která mi pomůže mnohem více a také mi pomohla ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. souhlasím,pokud jde už o nějáké větší akné,tak asi krém z drogerky nepomůže,znám však spoustu lidí,kterým nepomohla ani kožní,nechala jim napsat různé krémy a mazání a bla bla,utratily za to spoustu peněz a výsledek nulový,podle mě je dobré koukat na celou životosprávu a dodržovat pitný režim :)

      Vymazat
  2. To já jsem si přes https://nezestarni.cz/ koupila aktivní kolagen a funguje naprosto skvěle. S kvalitou pleti jsem měla předtím velké problémy, ale to se od té doby naštěstí o dost zlepšilo.

    OdpovědětVymazat
  3. Why are we so so so confident in our performance in a high-quality
    One of the most titanium damascus knives important qualities titanium rod in leg of the top 10 is the comfort and titanium trimmer as seen on tv comfort of the pure titanium earrings microphone. The mic is not titanium eyeglasses too much, but they do it at its

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!