Translate

sobota 10. ledna 2015

Mycí pěna aknea (přírodní kosmetika Cannaderm)

Ahoj,

dnes si dáme recenzi.Opět,již po několikáté, jsem díky portálu Blogerky.cz měla tu možnost vyzkoušet další produkt a zrecenzovat jej,za což jsem ráda a tímto moc děkuji.

Tentokrát jsem si mohla vybrat jeden z produktů certifikované přírodní kosmetiky Cannaderm.

Speciální konopná kosmetika značky Cannaderm existuje úspěšně již od roku 2002, kdy ji na český trh zavedla firma CANNABIS Pharma-derm, s.r.o. zabývající se vývojem, výrobou a prodejem kvalitní speciální kosmetiky a potravinových doplňků využívajících léčivý efekt konopí. ( http://www.cannaderm.cz/o-nas )

Přípravky této značky neobsahují :
  • syntetické parfémy a barviva
  • syntetické konzervanty a parabeny
  • suroviny z ropy jako je minerální olej, parafín nebo vazelína
  • silné tenzidy (např. SLS, SLES)
  •  geneticky modifikované suroviny a chemické UV filtry

Tato možnost,vyzkoušet další výrobek z konopí mne velmi nadchla,protože nevím proč,ale přípravky s obsahem konopí mě nějakým způsobem lákají,hlavně díky léčivým účinkům konopí,o kterých se často píše ať už na internetu,v časopisech apod..Určitě si nemyslete,že jsem nějaký hulič xD,to ne a ani tohle nepodporuji.:)


K recenzi jsem si vybrala Mycí pěnu z řady aknea.Jak už název napovídá,tato čistící pěna je určena pro pleť s akné,pro hrubou a mastnou pleť.Má velmi šetrně odstraňovat svrchní zrohovatělou vrstvu buněk,umývat povrchové nečistoty pleti a omezovat tvorbu kožního mazu.

Účinné látky této pěny: konopný extrakt,řepík,grepová semínka,mateřídouška a šalvěj.


Moje pleť se šíleným způsobem zhoršila někdy na konci měsíce listopadu a celý prosinec jsem měla tváře úplně slité jak velkými  nepříjemnými boláky,tak i takovou tou krupičkou,kterou jsem nikdy předtím neměla!
Nejspíš to vyvolaly hormonální výkyvy,ale určitě tomu neprospělo ani prosincové vánoční přežírání se sladkého a nalévaní se coca colou xD,ale to už sme zase jinde.

Byla jsem vážně hodně nešťastná,protože ani nejlepší make- up hrbolky  na tváři nezakryje.

Proto jsem se na tuto pěnu velmi těšila a rovnou se přiznám,že jsem čekala velké účinky.Až tak velké účinky se sice nekonaly,ale pleť se mi po pěně ani nezhoršila,což je určitě velké plus a pomalu se pleť hojí.
Používám ji zhruba měsíc.

A teď už konkrétněji.

Začneme obalem,ten se mi líbí,je jednoduchý,působí na mě tak jako lékárensky a čistě.Pokud si dáte lahvičku proti světlu,tak vidíte kolik produktu zbývá (u mě je to zhruba polovina,přijde mi,že ubývá rychle).Jediný menší problém je v pumpičce,která se tak trochu zapomíná vracet zpět nahoru,to ji však nemám za zlé,protože sem měla podobné výrobky od jiných značek a bylo to to samé.:)


Lahvička ukrývá vodičku,která se po stlačení pumpičky změní v pěnu.Většinou mi stačily dvě pumpnutí na celý obličej.Pleť sem touto pěnou čistila každé ráno i večer.


Velice mě překvapilo jak dobře dokáže odlíčit běžný make-up! To jsem tedy nečekala.Neměla jsem ani problém jí třeba přejet oči,ty však neodlíčil úplně,ale stíny a make-up na tváři zvládla na jedničku a v očích neštípala.Když jsem si pak šla pleť dočistit tonikem,na tamponku už bylo jen úplně minimálně nečistot,za což tleskám.
Pleť po vyčištění byla nádherně jemná,čistá a hlavně jsem neměla takový ten pocit,že mám pleť svraštělou jako stoletá babička.

Pleť se méně mastí,to ano,ale já teď v zimě mám různě suchá místečka,na kterých mě ta pěna přece jen malinko vysušila.Pupínky se lépe hojí,nejsou tolik zarudlé,ale že by mi nahradila třeba peeling (zbavila mě tedy hrubé olupující se kůže),tak to zase ne.

Krupičku kterou jsem měla na hranách čelisti se zmírnila,avšak úplně ještě nezmizela.

Co se parfemace týče, voní tak jako zvláštně.Dřív jsem měla nějaké vzorečky kosmetiky Cannaderm a ta vůně byla stejná u všech produktů.Někomu by mohla vadit,takže doporučuji nejdřív očichat a vyzkoušet vzorečky.Nevoní jako typické konopí,alespoň dle mého názoru.

Kdybych to tedy měla shrnout.Tento produkt mi přijde fajn,zvlášť bych jej asi doporučila mladé (mladší) pleti.Tu starší by mohl malinko vysušovat.Pokud však máte i ve straším věku hodně mastnící se pleť,tak by asi byla v pohodě.
Klidně bych si tento produkt znovu i pořídila,ale přece jen mám asi radši než pěny spíše mycí gely.To už ale není problém produktu,nýbrž mě,protože já si tuto pěnu vybrala sama.:)

Také by mě zajímalo,jak by třeba pleť reagovala na více produktů z této řady,kdybych je používala zároveň.Jestli by ty účinky třeba nebyly lepší,kdybych měla ze stejné řady jak mycí pěnu,tak i třeba pleťovou vodu a krém.Ty bych mimochodem moc ráda vyzkoušela.Také mě láká šampon této značky,ten na vypadávání vlasů a intimní mycí gel.

Jinak nevím,kde by se  tato kosmetika dala koupit jinde kromě e-shopu,ale myslím,že jsem někde viděla stánky,třeba na veletrzích apod.

Množství: 180 ml  Cena:  263 Kč (na eshopu http://www.cannaderm.cz )


A co vy? znáte značku Cannaderm? Také máte rádi kosmetiku s konopím?

6 komentářů:

  1. Značku znám, docela bych od ní něco vyzkoušela :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá to moc dobře, já testovala taky a měla jsem šampón. Ale pokud Ti můžu doporučit, hodně dobrá je jejich řada Robátko, obsahuje i víc procent konopí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyhrála jsem s článkem, a tak jsem měla možnost si vybrat 10 produktů,tak čekám až mi přijdou.Vybrala jsem si vše možné,šampon s kofeinem,oční krém,intimní mýdla,něco na akné, a taktéž dvě věci z řady Robátko,tak jsem zvědavá.:) Díky za doporučení.:)

      Vymazat
  3. Testovala jsem pěnu s konopným olejem a cítím změnu, navíc i pěkně odličuje.

    OdpovědětVymazat
  4. Vyzkoušela jsem tuto pěnu Aknea na obličej a na dekolt a je perfektní už se mi na něm nedělají pupínky, můžu nosit i tričko s výstřihem :)

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!