Translate

středa 21. ledna 2015

Sprcháče,šampony a balzámy na vlasy BALEA: názorový článek

Ahoj,

dnes jsem tu s trochu jiným článkem,než jste u mě asi zvyklí.Půjde o jakýsi názorový článek.
Předem bych se chtěla omluvit za delší ne aktivitu na blogu,za to,že nepřispívám pravidelně,ale hold buď není čas,nebo je moje lenost silnější než já (větší pravdě podobnost xD..).

Dnes si vezmu do parády sprchové gely,šampon a balzámy DMkové značky Balea.
Jak asi víte,tato značka je velice levná,spousta produktů je relativně i kvalitních,mají super limitky,ale ne všechny věci jsou až tak super.Najdou se jak nadšenci této značky,taky i odpůrci.Já se řadím mezi takový ten střed.:)

Začneme sprcháčema,které já osobně mám ráda moc.Většina z nich se cenově pohybuje od 30-40 Kč,mají krásné vůně,umyjí tak jak mají.Někdo s nimi možná bude mít problém ten,že maličko vysušují,to ale není můj případ.Nejsem moc vybíravá co se sprchových gelů týče.Po každém umytí si stejně tělo mažu tělovým mlékem.
Vybírám si hlavně podle vůně a ceny.Miluji Baleacké limitky.Toť asi vše k sprchovým gelům od Baley.Za mě rozhodně jedno velké ANO! :)


Přesuneme se k šamponům a balzámům.Rovnou bych to rozdělila na dvě kategorie.Na tu "klasickou a limitované edice" a pak takovou tu s názvem professional. Co se mi líbí na šamponech od Baley je to,že by  neměly mít silikony a měly by být tedy tak trochu šetrnější k vlasům (přiznám se,že tady těm věcem moc nerozumím a že složení většinou nesleduji).

Nemůžu si pomoct,ale prostě mi ta klasická řada,nebo i ty šampony z limitek přijdou mnohem lepší,než ty z řady professional.Přitom od produktu co nese název professional (samozřejmě to beru s rezervou,je to levná Balea) bych čekala více.

Z té klasické řady jsem měla už několikrát kondicionéry (kokosový,fíky a perly...).Nejvíc mi vyhovoval právě ten fialový s fíky a perlami.I když jsou konzistencí řidší,hezky se po nich rozčesávaly vlasy a taky se leskly.


Z limitky jsem pak měla dva šampony (vanilkový a jahodový).Oba mi přišly fajn,i když více mi vyhovoval ten vanilkový.Jahoda voněla moc chemicky.Co se ale týče umytí vlasů,vše bylo OK.Vlasy si na něj však musely zvyknout ( to že je bez silikonů asi),prvních pár použití se totiž  mastily celkem rychle.


No a teď k "dražší" řadě professional.Tady jsem jako první měla šampon pro hnědé vlasy.Hrůza! Už nikdy více.Byl hnědý,sice hezky voněl,ale tím to končí.Neskutečně se po něm vlasy mastily a šel velice špatně z vlasů umýt.Že by dodal hnědým vlasům něco navíc,nepřišlo mi.Odradilo mě to od další koupi a zkoušení dalších šamponů z této řady.

Co se balzámů na vlasy týče.Tak tady už je to o něco lepší,než se šamponem,který jsem zkoušela.
Fajn byl třeba kondicionér oil repair,ten jsem měla hned 2x a byl hutnější,než ty balzámy z klasické řady a dělal to co měl.Dalším,který jsem vyzkoušela byl tehdy novinkový balzám beautiful long,který moc hezky voněl a taky  dělal to co měl,ale pořád si myslím,že balzámy z klasické řady jsou mnohem lepší.


Kdybych měla říct,co nejlepšího jsem od Baley  vlasové péče vyzkoušela,tak jednoznačně vyhrává ten fialový balzám s fíky a perlami.:)Ze sprcháčů bych si vybrala určitě limitky,které mají boží vůně.



Vlastně ani nevím,jestli vám tento článek něco dá.Spíše jsem se chtěla podělit o můj názor.

Fotky produktů,o kterých mluvím jsem bohužel nenašla všechny,proto to berte spíše jen jako ukázku.:)

Moc by mě zajímalo,jaký názor máte na produkty na vlasy od Baley vy.Která řada vám vyhovuje víc? Klasická,nebo professional? Máte oblíbený konkrétní výrobek? :)


6 komentářů:

  1. JA mam baleacke produkty strasne rada,jsou levne a splni svuj ucel. Melajsemjak sprchace profesionalni tak limitky a prisly mi lepsi nez sampony syoss.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně tak a sayoss jako značku zrovna moc nemusím :)

      Vymazat
  2. Já mám ráda od Baley sprcháče hlavně kvůli vůním :-) Šampon používám momentálně hloubkově čisticí a je fajn.

    OdpovědětVymazat
  3. Mě teda Balea voní neskutečně! :D Tady se hodí pořekadlo " i za málo hodně muziky" :) JÁ mám on Baley hydratační masku na vlasy s aloe vera tuším a nemůžu si ji vynachválit, nádherně voní a dělá vše co bych od masky na vlasy čekala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wow,tak to na ní mrknu,tu jsem asi ještě neviděla :),díky za tip :) a s pořekadlem souhlasím!

      Vymazat
  4. Já jsem nikdy nic na vlasy od Baley neměla a popravdě řečeno po tom ani netoužím. Dám hodně na obaly a pokud se mi nelíbí tak je to pro mě dostatečný důvod proč nekupovat. A tady ty baleácké jsou takové nijaké.

    OdpovědětVymazat

Každého vašeho komentáře si moc vážím,ať už kladného,nebo záporného.
Proto se nebojte komentovat.Jen prosím slušně!